Şimdi Ara

ek$i sözlük 2004 yılının en beğenilen entryleri!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
175
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• istanbulun bir yakasından bir yakasına geçilmesi son derece önem teşkil eden bir durum vardır. karşıya iskele son vapuruyla gidilicek ve karşıdaki tren'e binilip memlekete gidilicektir. kazara kacırırsak vapur'u aynı zamanda treni, istanbul bankları beni beklemektedir uyumak için. koşu başlamıştır, son 400 e girilince hız artmıştır.. uzaktan vapur görülmüştür, hafif ayrıktır. yeni kalkmıştır denilip hız yükseltilir, iskeleden içeri girilir, bileti mileti sittir edip turnikenin üzerinden atlanılır herkesin şaşkın bakışlarının altında. kapı acılır koşulur koşulurrrr ve karsıda yarım metre ayrılmış yeni kalkmış vapura carl lewis misali uzun atlama yapılır ve haliyle yere yapışılır yüzünde mutlu ve son dakika golu atıp sakatlanan gururlu futbolcu gülümsemesi vardır. lakin herkes size gülmektedir, onlara derdinizi anlatırsınız ama gülme daha da artar ve beni yıkan, şebek yapan o cümle gelir

yolcunun biri : biz daha henüz iskeleye yeni yaklaşıyorduk.!!

Offf film koptu bende. Bune beaaaaaaaa

• tum gun kral tv izleyen cocuk modeli

artistsalbumssongs
    no kitty!

8. büyüdüğünde büyük ihtimalle dünya üzerinde 2 tür müzik olduğunu sanacaktır:

1- hareketli çalışmalar
    2- duygusal çalışmalar
  • cok güzel ya kısa ve öz olan bitanesini alıntı yaptım.
    The Sims 2 için
    ramazan munasebetiyle sahura kaldirip, oruc tutturdugum zindik simlerin bana bayaa bi sinirlendigi super oyun
  • thanxx
  • Sims 2 de bol bol cheat yapan ama pek de umduğunu bulamayan pek bi möhterem arkadaş:

-fakat fazla para simsleri sapıtttırıyor unutmayın, günde 10000 kez whohoo yapmak istiyorlar hatta abartıp 5 ayrı kişiyle whohoo yapmak istiyorlar hatta daha da abartıp, public whoohoo yapmak istiyorlar.**

-ayrıcaa, hizmetçiye azıcık yüz verdiğinizde tepenize çıkıyor. (zira ben azıcık hizmetçiye asıldım sonra karımla öpüşürken hizmetçi gelip beni tokatladı neye uğradığımı şaşırdım) o yüzden hizmetçiye fazla yüz verilmemeli ailenin saadetini bozuyor sonra hatun kişi whoohoo yapmak istemiyor, er kişi de sürekli bu duruma üzülüp ağlıyor. *****
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.