Şimdi Ara

Ek Kontenjanlar Hakkında Önemli (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
2
Favori
626
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Bir değişim olmaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kotu o zaman ya pek bi yarari yok yani ilk yerlestirmede gidebilecegimiz halde gitmedigimiz bi yere buyrun simdi bi daha dusunun belki gidersiniz demek gibi

• lialinda L kullanıcısına yanıt
    Çok saçma değil mi? Boun sosyoloji kazanan arkadaşım kayıt yaptırmadı, onun yeri boş mu kalıcak mı şimdi? Kim ek yerleştirmeyle bouna girer
  • Aynen hocam bence de cok sacma. Bir sey daha sormak istiyorum bi yerin merkezi yerlestirmede mi yoksa kayit yaptirmayan birinden dolayi mi bos kaldigini nasil anliycaz yani taban puani olusup olusmamasina mi bakicaz?

Tablo-4'te bölümün karşısında taban puan varsa kayıt yaptırmayanlardan dolayı boşluk vardır. Yoksa ilk yerleştirmede dolmamıştır.

• Tamamdir tesekkurler

Bilmiyorum ben sabancıya yerleştim ama denemek isterdim tercih yapabilsem.http://www.osym2015.com/node/654 Oku burdaki şeylerin hepsini, sanıyorum o boğaziçindeki yerler boş kalacak, lise yerleştirmelerinde de ara sıra oluyor, istanbul lisesinde bile boş yer kaldığını gördüm ve kimse yerleşemedi çünki yerleştirme yoktu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: murderx06

Takip edenler kılavuz çıkınca alıntılasın lütfen.

Açıklandı

• O zaman taban puanı tutması lazım, boğaziçi sosyolojiye kim kayıt yaptırcak ek yerleştirmede, o kadar puan yapan biyere girer ilkinde
  • Cerrahpaşada yada çapada 1 boş kont. vardı o puanı almış adam bulunamayacağından zincirleme düşünürsen birinin tıp hayali gitti

• ÖSYM nin koyduğu bir kural, saçma ama var böyle bir şey.

• Simdi benim istedigim yeni acilan birkac yer vardi ama ek kontenjan listesinde isimleri yok yani dolmus gorunuyorlar ama yine de yazabilir miyim?

Kılavuz da yoksa yazamazsın.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.