Şimdi Ara

Ek paket hk.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
1
Favori
1.440
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

320 Tl'ye mediamark kampanyasından şampiyon paket + 2 keyif paketi satın aldım.

Lig tv2 ve lig tv3 paketlerini almak istiyorum (premier lig ve basketbol için)

Ancak 1 yıllık sözleşmem haziran ayında başladı , Ek paket için 1 yıllık üyelik almam gerekiyormuş . Ek paket süresince 10 ay dolduğunda normal şartlarda mediamarkt paket sözleşmem sona eriyor ancak ek paket 2 aylık daha taahhüt olduğundan sanırım ceza ödemem gerekecek.

konuyla ilgili yardımınızı rica ederim. Nasıl bir yol izlemeliyim ?

taahhütsüz lig tv 2-3 : 20 tl , Taahhütlü : 13 tl

• heavy86 H kullanıcısına yanıt
    12 aylık taahhütlü alırsın tek faturayla 156 tl ödersin sonra ne zaman iptal edersen et kimse sana karışmaz. Başka düşüncelere gerek kalmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: heavy86

Merhaba Arkadaşlar ,

320 Tl'ye mediamark kampanyasından şampiyon paket + 2 keyif paketi satın aldım.

Lig tv2 ve lig tv3 paketlerini almak istiyorum (premier lig ve basketbol için)

Ancak 1 yıllık sözleşmem haziran ayında başladı , Ek paket için 1 yıllık üyelik almam gerekiyormuş . Ek paket süresince 10 ay dolduğunda normal şartlarda mediamarkt paket sözleşmem sona eriyor ancak ek paket 2 aylık daha taahhüt olduğundan sanırım ceza ödemem gerekecek.

konuyla ilgili yardımınızı rica ederim. Nasıl bir yol izlemeliyim ?

taahhütsüz lig tv 2-3 : 20 tl , Taahhütlü : 13 tl

hayırlı olsun paketi yenimi aldınız nerden aldınız belirtirseniz sevinirim kampanya başladıysa bizde alalım fiyat çok ii

• Cevap için teşekkürler , müşteri temsilcisine bu şekilde bilgi verilmesi gerekiyor sanırım.

Paketi lig bitmeden mayıs gibi aldım , lig bittiğinde aktif ettim , şuanda kampanya yok ne yazık ki.
  • Merhaba Arkadaşlar , Tek çekim olarak istedim 130 tl'ye geldi.

Aylık 10,83 tl oluyor. Teşekkürler.
  • Aynen hocam.. iyi yapmışsın. Daha erken geç ayrıldım derdi de yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.