Şimdi Ara

Ek puanlı yerleştirme puanı yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
399
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu sene sağlık meslek lisesinden mezun olan bir arkadaşım var öncelikle sonucu atayım.

Ek puanlı yerleştirme puanı yardım

Hemşirelik bölümü için kullanacağı puan hangisidir, yani normal okul puanlı olan mı yoksa ek puanlı olanla mı tercih yapabilecek açıklar mısınız? Hemşirelikte ek puanla girmek için bir şart var mı arkadaşlar?

• Bu sene mezun olanlar yani 2012 de liseye mayıstan sonra kayıt olanlar 4 yıllıklara ek puan alamıyor ve ek puan sıralamasına göre değil -0.18 li ek "puana" göre tercih- yapması gerekiyor puanı tutarsa yani ygs2 ile alıyordu galiba sağlık bölümleri

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yalancisushi kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam 4 yıllıklar değil de 2 yıllık ön lisanslar için 2012 girişli olmasa da ek puan geçerli oluyor yani değil mi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi odyssey2015 -- 26 Temmuz 2017; 0:10:38 >
  • Evet hocam her halukarda gecerli puani 2 yilliklarda

• Eğer 2 yïllık tercih edecekse, ek puanli puanın genelde tekabul ettiği sıralamayı bulup ona göre tercih edecek

• Bunun icin resmi net bir bilgi yok eger olsaydi haklisin hocam bu yuzden puanla hareket etmeleri gerekiyor rehber hocalarinin cevirisi sadece birer tahmin

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.