Şimdi Ara

ekanosfer456 Tavsiye Konusu (2019: 112K) (2020: 13K) (SAY) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
151
Cevap
62
Favori
17.451
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • hocam günde kaç saat çalıştınız

• Kurtçu Restrop kullanıcısına yanıt
    Başlarda 3-4 saat çalıştım gittikçe arttırdım marta kadar 7 saati buldum. Karantina döneminde düşüşe geçtim sürekli kütüphanede çalıştığımdan dolayı ev ortamına alışamadım yine 3-4 saate indirdim. Deneme çözdüysem 5 saati buluyordu karantinada.
  • ekanosfer456 kullanıcısına yanıt
    Benim de denemede süreyi yetiştirememe sorunum var. Denemeyle hızlanırız inşallah güzel konu
  • progressc P kullanıcısına yanıt
    Benim de hızda sorun vardı valla bana 30 dakika ilaç gibi gelmişti ama yan etkisini de gördük 98 net tyt 17k getirdi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bana mesaj attığınız birkaç soruyu daha ekledim umarım faydası dokunur bu aralar hiç girmiyordum foruma

• Ayt ve tyt de nasıl ilerlemeliyim. Ayt ye sıfırdan başladım. Tyt 60 net ayt 20 net civarında geziyorum. Nasıl arttırabilir nasıl daha verimli çalışabilirim

• alpeerbasaran kullanıcısına yanıt

Ben genellikle elimdeki kitabı bitirmeden yeni kitaba geçmiyordum önce kitabı bitirip sonra başka dersin kitabını alıyordum. Bu arada haftada 1 tyt ayt denemesi çözmeyi de unutma. Eğer dersaneyle birlikte ilerliyorsan düzenini bozma konular bittiğinde testini çöz ilerlemiyorsan bu şekilde de yapabilirsin.

Verimli çalışmayı konunun içinde anlattım zaten oradan bakabilirsin  

• iyte bilgisayar mühendisliği

• Tyt matematik tavsiyeniz neler hocam özellikle 20-25 arasında geometri yapamayan biri için

• Önceliğin hız olmalı 2019 da bu kadar düşük net yapmamın sebebi hızdı. Türkçeyi sanırım 1 saatte felan bitirmiştim 45 dk sosyal fene ayırmıştım 30 dk kalmıştı ilk 20 soruya bakabildim anca. 35+ yapmak istiyorsan 50-55 dakikanı matematiğe ayırman gerek bu yüzden diğer dersleri hızlı bitirmen gerekiyor.

Tyt matematikte 30 soru var zaten 20-25 yapıyorsan ona çok ağırlık verme sadece deneme çöz veya denemeyle birlikte acil tyt veya 345 tyt mat çözebilirsin

Geometri için acil geometri çözsen yeterli ondan önce kenan karanın videolarını izle konunun içinde anlattığım gibi izle x2 hızla değil anlaya anlaya gitmen gerek yoksa unutursun yine. Soru çözdükçe fark edeceksin sadece birkaç teoremi kullanıyorsun diğer teoremler çok önemli değil onu fark ettiğin an baya bi ilerleme kat etmiş olursun zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ekanosfer456 -- 27 Ekim 2020; 12:27:35 >
  • teog ve obp miz aynı bu obpyle bir şey yapamam filan diyodum gaza geldim :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enesemin28 -- 14 Kasım 2020; 14:37:42 >
  • enesemin28 kullanıcısına yanıt

Bol şans, sonucunu merakla bekliyorum  

• maalesef çok tembelim uzun süre ders çalışamıyorum ya :/

• Öncelikle tebrikler kısa bir zaman kaldı fakat ben ne tyt ne de ayt adına mat hariç sb. Bitirmedim nasıl ilerleyeceğimi bilemedim. Şimdiye kadar hep sınavdan önceki gün çalışıp sınava giren birisiydim. Ne kadar kendimi düzeltmek istesemde başaramadım. Ayt neredeyse hiç yok bende tyt de yarım yamalak. Bana ne önerirsiniz. Derslere çalışırken nasıl çalışmalıyım konu anlatımlı kitaplar var ama nasıl bir yol izleyeceğimi bilmiyorum. Tyt netlerim 50 60 arası geziyor mat hiç yapamıyorum. Lütfen yardımcı olursanız sevinirim.

• hocam formülsüz fizikte denge+kuvvet ve hareket dinlesem sadece sıkıntı yaşar mıyım madde falan almayacağım

• Hocam çözdüğüm kitaplar olarak bahsettiginiz kitaplar genel olarak mı bitirdiginiz kitaplar?

• Evet bitirdiğim kitaplar hepsi, bitiremediğimi parantez içinde belirttim

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.