Şimdi Ara

EKEN H9 Ultra HD 4K Aksiyon Kamerasi ($39.9) Full Set -Sinirli Sayida- (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.284
Cevap
44
Favori
76.979
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • youtube a video yüklediğimde 360p de yüklüyo bunun nedeni videoyla movie maker da oynamış olmam olabilir mi??
  • historian12 kullanıcısına yanıt
    hocam youtubede yeniyseniz 360p yüklüyor bir zaman sonra 1080p oluyor ama bende movie maker ile oynuyordum o zamanda en yüksek 360p oluyor tavsiye ile quick time kullanıyorum şimdi videolarda hiç bozulma yok 1080p yüklüyor
  • hesabım yeni değil ama ilk defa video yüklüyorum ondan heralde quick time ı da yükliyim o zaman teşekkür ederim
  • 720p ve 480p desteğinin olmaması çok kötü ya.

çözüm bulan araştıran varmı acaba. biraz bakındım bulamadım.
  • SoSeriouS kullanıcısına yanıt
    Eski versiyonlarda 4 ve 2k yerine 720p var eski versiyonu yükleyip kullanabilirsiniz ama riskli bi işlem biraz çökme ihtimali var cihazın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: historian12

Eski versiyonlarda 4 ve 2k yerine 720p var eski versiyonu yükleyip kullanabilirsiniz ama riskli bi işlem biraz çökme ihtimali var cihazın

evet riskten dolayı bulaşmak istemiyorum
    ama düşük çözünürlük olmaması çok saçma.
    ben kayıt süresinden ve pilden kazanmak için 720p/30 kayıt yapmak istiyor olabilirim.
    720p kötüde sayılmaz yani kaldırılması çok saçma.
    Eğer çok istiyosanız deneyin bence bende bi kere çökerttim sonra bi şekilde hallettim şuan sorunsuz kullanıyorum ayrıca önceki sayfalarda verilen facebook grubunda da dosyalar kısmında türkçe kurtarma açıklamaları var bi sıkıntı olursa geri döndürme şansızız yüksek yine de siz bilirsiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: historian12

Eğer çok istiyosanız deneyin bence bende bi kere çökerttim sonra bi şekilde hallettim şuan sorunsuz kullanıyorum ayrıca önceki sayfalarda verilen facebook grubunda da dosyalar kısmında türkçe kurtarma açıklamaları var bi sıkıntı olursa geri döndürme şansızız yüksek yine de siz bilirsiniz

şuanki firmware en yenisi olduğu için bulamayacağımı düşündüğümden uğraşmak istemiyorum.

en düşük eski versiyonlarda 720/60 mevcut. 720/30 olsaydı uğraşabilirdim.
    1080/30 ile 720/60 aynı kayıt ve şarj oranına sahip aşağı yukarı o açıdan değmez görüyorum.

eken'in yeni firmwarelerde geri getirmesi ve 720/30 eklemesi çok iyi olur bence tercih meselesi sonuçta kullanıcıya bırakman lazım

Eken kullanıcıları pek takmıyor heralde sitelerindeki adrese bikaç mail attım hiç geri dönmediler

• bende attım bakalım nolacak.
  • Arkadaşlar 32 veya 64gb sd karta kaç dk kayıt alabiliyor ?

ayrıca 1 batarya ile ne kadar çekim yapabiliyoruz bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim.
  • Anladığım kadarıyla H9 modelinin LY ve SJ olmak üzere iki versiyonu var, fakat cihazı kurcaladığımda bu versiyon
    bilgisi konusunda hiçbir bilgi yok. Versiyon bilgisini nasıl öğrenebileceğimiz konusunda bilgisi olan var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: enfarktus

Anladığım kadarıyla H9 modelinin LY ve SJ olmak üzere iki versiyonu var, fakat cihazı kurcaladığımda bu versiyon
    bilgisi konusunda hiçbir bilgi yok. Versiyon bilgisini nasıl öğrenebileceğimiz konusunda bilgisi olan var mı?

iki farklı versiyon olduğunu nerden öğrendiniz.
    Yeni yayınlanan firmware'den. "Firmware H9.160309LY normal" ve "Firmware H9.160309SJ normal" isimli iki firmware çıkmış. Benim cihazda yüklü olan"160222" ama sonunda herhangi bir versiyon harfi yok; hangisini yükleyeceğimden emin olamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: osaday1991

Arkadaşlar 32 veya 64gb sd karta kaç dk kayıt alabiliyor ?

ayrıca 1 batarya ile ne kadar çekim yapabiliyoruz bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim.

pil,,, 900 ma
    ... herhalde 1 saat falan ancak yeter... Bende sipariş verdim. bekliyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: ganeja

quote:

Orijinalden alıntı: osaday1991

Arkadaşlar 32 veya 64gb sd karta kaç dk kayıt alabiliyor ?

pil,,, 900 ma
    ... herhalde 1 saat falan ancak yeter... Bende sipariş verdim. bekliyorum.

Eken, ektiğini biçen kamera

• edit.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enfarktus -- 28 Mart 2016; 16:28:19 >
  • quote:

Forum ölmüş ağlayanı yok. Topu topu iki soru sorduk, bir allahın kulu cevap vermedi. "Bu kamerada hangi marka/model hafıza kartı kullanıyorsunuz? Kart siparişi vermeden önce görüşlerinizi almak isterim." demişiz, demekki kimse hafıza kartı kullanmıyor. Neyse uygun bir kart bulup verdik siparişimizi. Size hayırlı traşlar.

Gözümden kaçmış pardon samsung Class 10 32 gb kart gayet iyi
  • quote:

Forum ölmüş ağlayanı yok. Topu topu iki soru sorduk, bir allahın kulu cevap vermedi. "Bu kamerada hangi marka/model hafıza kartı kullanıyorsunuz? Kart siparişi vermeden önce görüşlerinizi almak isterim." demişiz, demekki kimse hafıza kartı kullanmıyor. Neyse uygun bir kart bulup verdik siparişimizi. Size hayırlı traşlar.

Uygun fiyata isterseniz satıcı efsanedir + çok ucuz

http://www.aliexpress.com/item/Real-capacity-memory-card-8g-micro-sd-card-32-GB-class-64GB-10-microsd-TF-Card/32274315064.html?spm=2114.30010308.3.11.b2O3L1&ws_ab_test=searchweb201556_6,searchweb201602_5_10036_9998_10035_301_10034_507_10032_10020_10001_10002_10017_10005_10010_10006_10011_10003_10021_10004_10022_10009_401_10008_10018_10019,searchweb201603_8&btsid=e1b25ec7-5d2b-4200-9ddc-0f5b8e39f8bd

Forumdan kullanan arkadaşlar var

• OlguErhan kullanıcısına yanıt
    Hocam, sabah hepsiburada'dan kart siparişi verdim. Yine de teşekkürler.
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.