EKEN H9 Ultra HD 4K Aksiyon Kamerasi ($39.9) Full Set -Sinirli Sayida- (65. sayfa)
-
-
selamlar, eken h9 için batarya almak istiyorum 3 yıl sonunda öldü bataryası, batarya için bir proje yürüten var mı
-
durduk yere bu hale geldı plastıgı yumusadı yapıs yapıs oldu cızılıyor kaplı malzeme cok kötuymus
galıba sıcak havalardan dolayı 3 yıl cıvarında plastık yumusayıp bu hale gelıyor
daha once cerceve yedek parca satıstaymıs sımdıyse satılmıyor,ıkıncı elerın hepsıne baktım,3 senelıklerın cogu bu halde
butun renklerde aynı soyulma var,cozum olarak boya pek olmaz sanırım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bace3434 -- 10 Eylül 2022; 14:47:24 >
-
250 kum zımpara ıle mat sıyah akcalar boya yaptım
bunun zımparayla kendi ana plaatigi ortaya cikti ama uzerinde ayrica yarim cm kadar silikon plastik kaplamasi var yani silgi gibi dusunun bu zamanla ısıdan dolayı eriyen plastik
yani boyanmis putur gorunusun nedeni o plastik puturlu..ama plaatik kaplama duzdu
kurumuş olarak son hali
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bace3434 -- 11 Eylül 2022; 21:56:10 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X