Şimdi Ara

EKEN H9 Ultra HD 4K Aksiyon Kamerasi ($39.9) Full Set -Sinirli Sayida- (44. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.284
Cevap
44
Favori
76.945
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu veya buna benzer cihazları webcam olarak kullanabiliyormuyuz ?

• Arkadaşlar EKEN H9 Mikrofon jakı yapmaya çalışırken kameranın mikrofon soketini lehim tutmaz hale getirdim. Elektronik konusunda uzman değilseniz tavsiye etmem çünkü çalıştığımız yer macro lens ile zor gözüküyor.

Herneyse özet geçeyim, daha çok kapalı ortamda kullanacağım uygun fiyatlı bir kamera arıyorum. GoPro'daki gibi kendisinden mikrofon girişi olması önemli. Tavsiyelerinizi bekliyorum arkadaşlar :)
  • sanerdk kullanıcısına yanıt
    gitup git2
  • arkadaşlar kafa bandı yada gögüse takma aparatı alan oldumu aldıysa tavsiyelerini bekliyorum.
  • İLk sayfada verilen gearbest h9 linki eken h9 mu yoksa muadil mi?https://tr.aliexpress.com/item/Original-Eken-H9-H9R-action-camera-4K-wifi-Ultra-HD-1080p-60fps-170-Wide-Angle-Go/32665161128.html?detailNewVersion=&categoryId=200003950
    şu linkten almayı düşünüyorum yarın 33 dolara düşecekmiş yakalayabilirsem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-7ADF8CF23 -- 10 Kasım 2016; 20:59:12 >
  • İnternette doğru düzgün içerik yok.
    h9 ile h9r arasındaki fark nedir?
    45-50 dolar arası değişiyor h9r nin fiyatı .
    30 tl fark var yani hemen hemen.
  • FaRaKaN kullanıcısına yanıt
    r versiyonunda uzaktan kumanda mevcut . tek fark bu.
  • kod adı çökertme K kullanıcısına yanıt
    Kumanda pek lazım mı sizce? Ne dersiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    hiç lazım değil.
  • kod adı çökertme K kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim. Ben de h9r farklı bir cihaz sanmıştım. 9-10 dolar fark var. Hiç değmez yani. Siz h9 mu kullanıyorsunuz? Nasıl performans olarak. İş görür mü?

• arkadaşlar standart içeriginde neler var acaba,su geçirmez kutusu varmı
    Eğer kamera elinizde çekim yapacaksanız kumandaya gerek yok ama kamerayı benim gibi kaska filan yapıştırdıysanız, motosiklet sürerken kumandadan tuşa basıp kayda başlamak daha kolay oluyor ya da denizdesiniz sürf yapıyorsunuz kamera sürf direğine bağlı, uzaktan kumanda sağ veya sol bilekte takılı iken kumandanın düğmeye basıp kayda başlamak veya durdurmak daha kolay, yani en başta da dediğim gibi, herhangi bir aksiyon içinde değilseniz ve kamera elde kullanacaksanız kumandaya gerek yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi draconist -- 18 Kasım 2016; 0:17:24 >
  • draconist kullanıcısına yanıt
    Balıkçılıkta kullanacaktım.
    Yani zaten 1-2 saat olur full kullanırım. Elimde tutmayacağım ama kafaya yada gövdeye takarım. Bilgi için teşekkür ederim.

• 64gb hafıza kartı destekliyor mu? İnternette çok farklı bilgiler dolaşıyor. 32gb almak mı gerekiyor?
  • YENİ KAMPANYA :

https://forum.donanimhaber.com/m_122005028//tm.htm

Tıklayın Kurallara göre msj atın, Çekilişle 1 tane A119 kazanma şansını kaçırmayın

• ben de aliexpress'den standart paket h9 aldım, yanındada bir tane monopod, bir tane küçük sarı monopod, küçük bir tripod, yaka mikrofonu, bide mikrofon için tüy aldım. toplamda 51 dolarak geldi. paket halinde alınca 20 dolar fark ediyor. hafıza kartı fiyatları türkiyede benzer, o yüzden burdan alacğaım.
  • Arkadaşlar bu modeli almayı düşünüyorum ben de. Kamera tripoda direk takılıyor mu nasıl oluyor? Bunun için aparat falan gerekiyor mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GeCCe -- 2 Aralık 2016; 2:19:51 >
  • arkadaslar 1 sorum olacak... bu modelde sj4000 de olduğu gibi car mode (araç içi kamera) modu varmı acaba?35 dolara uyduruk bir araç içi kamera alana kadar bu cihazı almak istiyorum...
  • benimde 14 kasımda ebay'den siparişini verdiğim eken h9r elime geçti.telefonuma ez icam uygulaması ile bağlıyorum ancak bağlantıyı nasıl kesebilirim ? uygulamayı kapatıp telefondan wifiyi kapatınca kamera bugda kalıyor gibi oluyor ekran siyah üstte kırmızı ışık yanıyor hiçbir tuş çalışmıyor anca bataryayı söküp takmam gerekiyor.bunu bataryayı çıkarmadan nasıl normal wifiden çıkarırım ?
  • 
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.