Şimdi Ara

Ekim Ayında S3 kaç TL olur ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.313
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: deneme1

quote:

Orijinalden alıntı: kngrsn

quote:

düşse ne olacakki o zaman 5 para etmez ,güncelleme desteği biter, yeni modeller çıkar, yeni uygulamalara uyum sağlamaz, geride kalır v.s.

Dostum S2 bile 3.5 yılın sonunda güncelleme alabiliyorsa daha fazla söze gerek yok.

teknolojiyi takip etmiyorsuuuuuun
    s2 çıkalı 1.5 yıl falan oldu, ayrıca s2 fiyatları ile s3 fiyatları şu an birbirine çok yakın çünkü en fazla tutulan model idi, s3 ise tam tersi en fazla tepetaklak olan model.
    s2 fiyatları hiç bir zaman aşağı düşmedi ,halbuki s3 1 yıl içinde 2000 den 1000 liraya düştü.

Beyefendi asıl siz teknolojiyi takip etmiyorsunuz. Samsung Galaxy S2 2 Mayıs 2011 tarihinde çıkmış Ocak 2013'e kadar 40 milyon adet satmış. Son güncellemesini Mart ayında almıştır. Samsung Galaxy S3 29 Mayıs 2012'de çıkmış 14 Mart 2013'te 52 milyon adet satmış. S3 Android 5.5'e kadar güncelleme alacaktır.

• Eğer gergin bir ortam oluşturduysam affola.
  • quote:

Eğer gergin bir ortam oluşturduysam affola.

ya ben birşey soracağım. dün galaxy mini aldım ve internetten baktığımda 600 MHz işlemci hızı yazıyor. ancak benim aldığım galaxy mini kutusunda faster 832 MHz CPU yazıyor. hangisi doğru acaba
  • quote:

quote:

quote:

quote:

düşse ne olacakki o zaman 5 para etmez ,güncelleme desteği biter, yeni modeller çıkar, yeni uygulamalara uyum sağlamaz, geride kalır v.s.

Dostum S2 bile 3.5 yılın sonunda güncelleme alabiliyorsa daha fazla söze gerek yok.

teknolojiyi takip etmiyorsuuuuuun
    s2 çıkalı 1.5 yıl falan oldu, ayrıca s2 fiyatları ile s3 fiyatları şu an birbirine çok yakın çünkü en fazla tutulan model idi, s3 ise tam tersi en fazla tepetaklak olan model.
    s2 fiyatları hiç bir zaman aşağı düşmedi ,halbuki s3 1 yıl içinde 2000 den 1000 liraya düştü.

Beyefendi asıl siz teknolojiyi takip etmiyorsunuz. Samsung Galaxy S2 2 Mayıs 2011 tarihinde çıkmış Ocak 2013'e kadar 40 milyon adet satmış. Son güncellemesini Mart ayında almıştır. Samsung Galaxy S3 29 Mayıs 2012'de çıkmış 14 Mart 2013'te 52 milyon adet satmış. S3 Android 5.5'e kadar güncelleme alacaktır.

15 mayıs 2011-2 mayıs 2013= 2 yıl 13 gün.....
    ben 1.5 yıl dedim,
    sen 3.5 yıl.
    hangimiz daha yaklaşmışız.
    gerçi türkiyeye girişi daha geç bir tarih olmalı , neyse boşver şimdi. s2 al sen.

• Samsung bir de kürek gibi telefon tasarlamaktan vazgeçseydi iyi olurdu bir de çok para talep ediyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: general_skyx

quote:

Eğer gergin bir ortam oluşturduysam affola.

ya ben birşey soracağım. dün galaxy mini aldım ve internetten baktığımda 600 MHz işlemci hızı yazıyor. ancak benim aldığım galaxy mini kutusunda faster 832 MHz CPU yazıyor. hangisi doğru acaba

dostum telefonuna antutu benchmark'ı yükle orada hepsini gösterir
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.