Şimdi Ara

Ekim Ayında S3 kaç TL olur ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.313
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Iphone 6 ve Note 3 çıkacak S3 ne kadar düşer ?
    S3 ten başka f/p telefon önerebilir misiniz?

• şu an yurtdışı sıfırları 750 liraya geliyormuş.
  • iPhone 5S cikmadan iPhone 6 mi cikacak? Guvenilir bir kaynak var mi?
    Diyelim Note 3 ve iPhone 5 cikti. S3 un fiyatindaki degisiklik en fazla 100tl olacaktir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yani ekim ayına kadar 100 tl düşer diyorsun ? Bence 250 tl falan düşer
  • quote:

Orijinalden alıntı: kngrsn

yani ekim ayına kadar 100 tl düşer diyorsun ? Bence 250 tl falan düşer

S2 bile o kadar fazla düşmedi
  • 1000 liranın altını görmez diye düşünüyorum. Ama belli olmaz S4'ün göreceği rağbete bağlı...
  • geçen hafta s3 akakçede 1060 tl idi 1hafta önce 1053e bu günde 1040 lira oldu ekim ayına kadar 900 tlye düşer
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: DİOKSİT

1 TL'den satarlar Ekim'de hayrına

:))))))))))))))))))))))))
  • quote:

geçen hafta s3 akakçede 1060 tl idi 1hafta önce 1053e bu günde 1040 lira oldu ekim ayına kadar 900 tlye düşer

bende 850-900ü görür diye düşünüyorum.
  • bence ekimde sıfır s3 bulman çok zor şuan üretim durdu.ayrıca acayip derecede satılıyor fiyat ferformans üst seviyede bir cihaz.s3 900tl nin altına grey olarak inmez.telpa vs 1200 altına inmez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: esperer

bence ekimde sıfır s3 bulman çok zor şuan üretim durdu.ayrıca acayip derecede satılıyor fiyat ferformans üst seviyede bir cihaz.s3 900tl nin altına grey olarak inmez.telpa vs 1200 altına inmez.

Dostum şimdi sen öyle diyorsun da hala bir çok yerde Galaxy S2 satılıyor . Ayrıca S2'nin de üretimi durduruldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kngrsn -- 11 Mayıs 2013; 8:31:00 >
  • abi daha ne kadar düşecek bu telefon genpa garantiliyi 1479 almıştım ağlicam :D
  • minimum 850ye düşeceğini düşünüyorum keza şu an s3ü s2 den daha ucuza alabiliyoruz canım memleketimde
  • 950 ye kadar indi zaten ama ekim ayında değeri kalmaz
  • Ekım ayında anlık ındırımlerle ya da hedıye kuponu ıle falan 800e bulunabılır bence

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • düşse ne olacakki o zaman 5 para etmez ,güncelleme desteği biter, yeni modeller çıkar, yeni uygulamalara uyum sağlamaz, geride kalır v.s.
  • quote:

Orijinalden alıntı: deneme1

düşse ne olacakki o zaman 5 para etmez ,güncelleme desteği biter, yeni modeller çıkar, yeni uygulamalara uyum sağlamaz, geride kalır v.s.

Dostum S2 bile 3.5 yılın sonunda güncelleme alabiliyorsa daha fazla söze gerek yok.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: deneme1

düşse ne olacakki o zaman 5 para etmez ,güncelleme desteği biter, yeni modeller çıkar, yeni uygulamalara uyum sağlamaz, geride kalır v.s.

Dostum S2 bile 3.5 yılın sonunda güncelleme alabiliyorsa daha fazla söze gerek yok.

teknolojiyi takip etmiyorsuuuuuun
    s2 çıkalı 1.5 yıl falan oldu, ayrıca s2 fiyatları ile s3 fiyatları şu an birbirine çok yakın çünkü en fazla tutulan model idi, s3 ise tam tersi en fazla tepetaklak olan model.
    s2 fiyatları hiç bir zaman aşağı düşmedi ,halbuki s3 1 yıl içinde 2000 den 100 liraya düştü.

• yurtdısı s3 350 xperia z 520 dolara geldi iki gün önce ama s3 ü kaydedemiyorum pasaporta yurtdısı son fiyat bu

edit : cihazlar orjinal

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kakashi hatake -- 14 Mayıs 2013; 21:24:47 >
  • quote:

Iphone 6 ve Note 3 çıkacak S3 ne kadar düşer ?
    S3 ten başka f/p telefon önerebilir misiniz?

ben bugün itibariyle galaxy mini aldım. ve bence gayet güzel. tek eksik görüntülü konuşma olarak görüyorum ben
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.