Şimdi Ara

EKİM-KASIM-ARALIK AYLARI ÖTV İNDİRİMİ BEKLENTİSİ (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
1
Favori
6.587
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bekliyorum ama gelmeyecek dün nerdeyse araç alıyordum kendimi dışarı attım bi umut 2 ay daha beklemek için
    Milletin ağzına dülük faizli kredi adında bi parmak bal çaldılar keriz gibi honda bayinin önünde kuyruk oldular ben dün 20 bin sıfır faizli kredi çekmemek için araba almadım cebinde 10 15 bin para olan adam nesine güvenip 100 120 kredi ile araba alıyor anlamam
    Ulan hayat zaten kısa hayatının 5 yılını tenekeye bağlamaya değermi sonra oturduğun izbe mahallede ara sokağa bırak arabayı paran varsa al kardeşim ama 100 kredi ile araba almak neyin kafası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kimbehicayy -- 1 Ekim 2019; 11:4:13 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kimbehicayy

Bekliyorum ama gelmeyecek dün nerdeyse araç alıyordum kendimi dışarı attım bi umut 2 ay daha beklemek için
    Milletin ağzına dülük faizli kredi adında bi parmak bal çaldılar keriz gibi honda bayinin önünde kuyruk oldular ben dün 20 bin sıfır faizli kredi çekmemek için araba almadım cebinde 10 15 bin para olan adam nesine güvenip 100 120 kredi ile araba alıyor anlamam
    Ulan hayat zaten kısa hayatının 5 yılını tenekeye bağlamaya değermi sonra oturduğun izbe mahallede ara sokağa bırak arabayı paran varsa al kardeşim ama 100 kredi ile araba almak neyin kafası
    Hocam millette akıl olsa bu halde olmazdık işin temeli bu.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: road35

Hocam millette akıl olsa bu halde olmazdık işin temeli bu.

Alıntıları Göster
    Vallahi memleketin hali birazda bundan böyle karı koca asagari ücret alıyor birinin maaşı kşraya gidiyormdüğünden kalan altını bozup üstüne kredi araba alıyor adam Allah akıl versin

• Ötv indirimi olmadı, 3 aya hurda teşviğide bitiyor. Yılbaşından sonra bu fiyatlarıda ararız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi freshwind -- 1 Ekim 2019; 11:12:38 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Umarım gelir aşırı yüksek vergiler.

• freshwind F kullanıcısına yanıt
    Bende 2020 ilk çeyreğinde olası ÖTV indirimi bekliyorum ama bir yandanda beklemiyorum ısrarla faiz indirimiyle yürütmeye çalışılan bir operasyon var ne olacak bekliyoruz.

• kimbehicayy kullanıcısına yanıt
    Bizde honda düşünüyoruz fakat honda satıldıkça müşteri temsilcilerine bir haller olmuş diyorlar ilgi yok alırsan al almazsan alma kafasındalarmış inşallah böyle bir durum yoktur..

• quote:

Orijinalden alıntı: YusufBey09

Bende 2020 ilk çeyreğinde olası ÖTV indirimi bekliyorum ama bir yandanda beklemiyorum ısrarla faiz indirimiyle yürütmeye çalışılan bir operasyon var ne olacak bekliyoruz.
    Olabilir ama bu seferde hurda teşviği bitiyor, fiyatlar pek düşmez.

• Ötv indiriminden ziyade bu saçma sapan ötv nin tamamen kalkması gerek ama nerde bunu yapacak insaflı yöneticiler

• Mendieta58 kullanıcısına yanıt
    ne ötv kalkması kardeşim ya, arabayı geçtim adam ihtiyaç olan cep telefonunda bile %25 olan ötv'yi %50 yaptı, neymiş telefon lüks eşya imiş. siz daha çok beklersiniz ötv'siz araba az kaldı 2023'e , yemin ediyorum burası çomar cumhuriyeti şu galeri önünde kuyruk olan kafasızlar yüzünden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suatcagdas -- 1 Ekim 2019; 12:11:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: YusufBey09

Bizde honda düşünüyoruz fakat honda satıldıkça müşteri temsilcilerine bir haller olmuş diyorlar ilgi yok alırsan al almazsan alma kafasındalarmış inşallah böyle bir durum yoktur..
    Aynen hocam para bu alıyorsan al

• suatcagdas S kullanıcısına yanıt
    Bizim insanımız ne hale geldi ona üzülüyorum herşeye susar olduk..

• YusufBey09 Y kullanıcısına yanıt
    Dalga geçiyorum zaten dünkü açıklamayı dinlemediniz mi yoksa 😀

• quote:

Orijinalden alıntı: suatcagdas

ne ötv kalkması kardeşim ya, arabayı geçtim adam ihtiyaç olan cep telefonunda bile %25 olan ötv'yi %50 yaptı, neymiş telefon lüks eşya imiş. siz daha çok beklersiniz ötv'siz araba az kaldı 2023'e , yemin ediyorum burası çomar cumhuriyeti şu galeri önünde kuyruk olan kafasızlar yüzünden
    Adamlar biyerlerinden vergi uydurdu,kimse demiyor ki bu ne vergisi kardeşim.Indirim olunca bayiye koşuyorlar,indirimli hali bile zamlı zaten.Bu aynen benzine 50 kuruş zam yapıp sonra 20 kuruş indirmek gibi.Adam 20 kuruş indi diye seviniyor ama 30kuruşluk zamın halen orda durduğunu görmüyor

• Mendieta58 kullanıcısına yanıt
    Aylık satış rakamları açıklanmış. Eylül'de neredeyse 2 katına çıkmış satışlar. Faiz indirimi ile 4 katına çıkar muhtemelen
  • Eng. kullanıcısına yanıt
    Bende bu ay için büyük bir satış oranı bekliyorum millet çılgın gibi galerilere hücum etmiş durumda..

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.