Türk televizyon tarihinin en iyi dizilerinden “EKMEK TEKNESİ” 2 Temmuz 2009'dan itibaren her perşembe ve cuma 21:10'da Kanal 7’de. Ekmek Teknesi severler için mükemmel bir haber.
Bana aşırı sıradan, tekdüze bir dizi gibi gelmişti. Dizi toplasan 50 cüme etrafında dönüyor gibiydi. -bu para bizi bozmasın -oyy oy oyyy -kahve milletinin insanları vs.vs.vs.
quote:Orjinalden alıntı: OfHell o O zamanlar güzel geliyordu tabi şimdi sıkıcı gelmeye başlar. O zaman da sıkıcı geliyordu bana
quote:Orjinalden alıntı: mrt0392 İyi de zaten yayınlanmıyormuydu Kanal 7'de? evet yayınlanıyuor neyın muhabbetı bu
quote:Orjinalden alıntı: Mnr980 quote:Orjinalden alıntı: mrt0392 İyi de zaten yayınlanmıyormuydu Kanal 7'de? evet yayınlanıyuor neyın muhabbetı bu Yayınlayacağız dediler ama yayınlamadılar. Ama başladı artık.
quote:Orijinalden alıntı: Mnr980 quote:Orjinalden alıntı: mrt0392 İyi de zaten yayınlanmıyormuydu Kanal 7'de? evet yayınlanıyuor neyın muhabbetı bu bende noluyo diye girdim ama "RoMuS" yazmış neden öyle olduğunu anlamış olduk