Şimdi Ara

Lost başlanır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
62
Cevap
0
Favori
8.472
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dediğiniz gibi sonları hayal kırıklığına uğratıyor ise başlamayacağım çünkü yazın izlenecek dizi listem baya bi kabarık şuan.

• Yapay Zekanın Yanıtı

Lost Başlanır mı?

"Lost", 2004-2010 yılları arasında yayınlanan ve tüm zamanların en popüler televizyon dizilerinden biri haline gelen bir Amerikan drama dizisidir. Dizi, bir uçak kazası sonucu ıssız bir adaya düşen bir grup kurtulanın hayatta kalma mücadelesini anlatmaktadır.

Lost Konusu

"Lost" dizisi, hayatta kalma, inanç, kader ve insan doğası temalarını araştırmaktadır. Adada mahsur kalan kazazedeler, temel ihtiyaçlarını karşılamaktan, adanın gizemlerini çözmeye kadar çeşitli zorluklarla karşı karşıyadır. Dizi, karakterlerin geçmişlerini ve kişisel mücadelelerini ortaya koyarak derinlikli ve duygusal bir anlatı sunar.

Lost Nasıl Bir Dizi?

"Lost", karmaşık karakterleri, sürükleyici hikayesi ve şaşırtıcı olay örgüsüyle bilinir. Her bölüm, adanın gizemlerine ve karakterlerin kişisel gelişimlerine ışık tutan yeni bir parça ekler. Dizi, gerilim, aksiyon, drama ve mizah unsurlarını ustalıkla harmanlayarak izleyicileri ekrana kilitler.

Lost İzlenir Mi?

"Lost", birçok olumlu yoruma sahip, çok beğenilen bir dizidir. Karakterlerinin derinliği, anlatısının sürükleyiciliği ve gizemli havası ile izleyicileri büyüler. Ancak, dizinin karmaşık olay örgüsü ve bazı bölümlerin yavaş temposu bazı izleyicileri rahatsız edebilir.

Lost Dizi Yorum

Genel olarak, "Lost" izlenmesi gereken bir dizidir. Karmaşık karakterleri, sürükleyici hikayesi ve düşündürücü temaları ile izleyicilere unutulmaz bir televizyon deneyimi sunar. Ancak, potansiyel izleyiciler dizinin karmaşık yapısının ve bazı bölümlerin yavaş temposunun farkında olmalıdır.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • beni pek sarmamıştı, ne sonu nede başı, ama çok kişi çok beğendi ve sonununda hayal kırıklığı olduğunu söyleyemem, bence mantıklıydı, ama genel olarak bitireyim diye izlediğim bir diziydi....
  • PrisonBreak Ve Lost kadar güzel dizi yok,Lost'u kesinlikle izlemelisin 6.sezonda mala bağlıyorlar ama yinede mükkemmel 3. kere izledm 4.yü izlemeyi düsünüyorum..
  • Sonu mantikli olsada tatmin edici değil. Fakat izledigime pismanmiyim. Kesinlikle değilim. Izlemeye kesinlikle değer. Sırf çekim kalitesi ve karakterler için bile izlenebilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ne kadar geç kalırsan o kadar kötü olur

• Çok sarıyor ortalara doğru hele günde 1 sezon bitirdiğimi bilirim manyak gibi izliyordum onu gayet mantıklı ama çok süper şahane finalide yok. İzleyebilirsin ama zaman kaybı değil.
  • İzle hocam, bir şey kaybetmezsin.
  • Başlanmaz mı çok iyi dizi sonuda gayet iyiydi anlamayanlara bakma sen bazılarıda sorular açıklanmamış demişler hepside açıklandı hatta sorusu olanı cevaplıyım
  • Hocam iyi dizidir, eğer bu tip konulara meraklı isen daha da keyif alırsın. Sadece son bir kaç bölümü kötü onun haricinde çok iyi dizidir. (Kötü derken beklenenleri karşılayamadığı için) O birkaç bölüm içinde izlememek yanlış olur bence.
  • 1.Pb
    2. lost

bunlar gibi kurgusu olan bi dizi görmedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: GangstaCity

1.Pb
    2. lost

+1
  • Sonu tatmin etmedi ama o kadar bölümleri merakta ve ilgiyle izledik, o yüzden çok da önemli değildi, izle mutlaka.
  • quote:

1.Pb
    2. lost

yabancı 2dizi izledim bunları. şimdi başka diziye başlayamiyorum kesmez diye

• ilk sezonu izle ve bırak.. efsane olarak kalsın hafızanda
  • quote:

Orijinalden alıntı: inexo

quote:

1.Pb
    2. lost

Çok iyi diziler var. Efsane diziler olsalarda en iyileri değil. Sana tavsiye olabilecek bir kaç dizi.
    How i met your mother
    Damages
    Breaking bad
    Spartacus
    Games of thrones
    24
    Friends
    Supernatural
    Aklıma ilk gelenler..
  • Teşekkür ederim arkadaşlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: D C X L

ilk sezonu izle ve bırak.. efsane olarak kalsın hafızanda

Şimdi o adamın yerine kendini koy. Biri sana bunu dedi ve sen o 1. sezon finalinden sonra açıp ikinci sezona başlamayacaksın ? Emin misin ?
  • quote:

quote:

1.Pb
    2. lost

zaten pbnin ilk 2 sezonu mükemmel lostun ilk 3 sezonu mükemmeldir diğer kısımlar seni tatmin ettiyse çoğu diziyi seversin

dexter la başlayıp walking deadle devam edersin
  • Daha iyisini bulamazsın kesinlikle izle
  • quote:

quote:

quote:

1.Pb
    2. lost

zaten pbnin ilk 2 sezonu mükemmel lostun ilk 3 sezonu mükemmeldir diğer kısımlar seni tatmin ettiyse çoğu diziyi seversin

dexter la başlayıp walking deadle devam edersin

valla 6. sezon hariç lost mükemmeldi
    pb komple iyiydi finali kötüydü
    dexter kesmez beni wd yi bilmem de bilim kurgu varsa söyle gerçekçi olanlardan (lost gibi) izlerim

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.