1989'da başlamış sanırım.İlk sezonları izlemek istemiyorum çok eski duruyo sarmıyo.Kaçıncı sezondan itibaren izlemeye başlayayım?
Ben de başlamak istiyorum ama bence ilk sezondan başla The Simpsons bu
19 ve 20. sezonlarini oneririm ama ilk baslardada karakterler ayni espriler yine guzel bi degisiklik yok.
açıkcası altyazı bulabildiğin tüm bölümleri izle derim dostum, valla tadı hep aynı benden söylemesi
İmkan varsa tabii ki 1'den başlayın. 20 sezon fazla gelebilir ama bölümler kısa zaten pek etkilemiyor. Ben de "20 sezon nasıl bitecek" diyordum ki, 6. sezona geldim bile.
Bence farkeden bir şey olmaz.
Görüntü kalitesine göre 1-3 : Kalitesiz , heleki 1.sezon. 4-13 : Yapım stüdyosu değişiyor , kalite yükseliyor. 14-19 : Dijital renklendirilmeye geçildiği için oldukça iyi 20- ... : HD.Söze gerek yok sanırım.
Metin kalitesine göre 1-8 : Genellikle Simpsons'ın en iyi sezonları olarak gösterilirler.3. ve 4. en sevilen sezonlardır. 9-12 : Yapımcısı değişiyor , bayağı ağır eleştirilen sezonlar. 13 - ... : İşte klasik eski kalitesinde değil vb. eleştirlerin başladığı sezonlar.Ben bu sezonlarında diğer sezonlar kadar kaliteli olduğunu düşünüyorum.
Şöyle yap hocam bence ; IMDB'den , tv.com'dan en iyi bölümlere , bölüm özetlerine falan bak , diğer sitelerin en iyi bölümlerine falan bak , kafana göre izle , sonuçta bir sitcom.Bölümler bağlantılı değil.