Şimdi Ara

Lost başlanır mı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
0
Favori
8.625
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: pergamonist

quote:

Orijinalden alıntı: inexo

quote:

Orijinalden alıntı: GangstaCity

1.Pb
    2. lost

bunlar gibi kurgusu olan bi dizi görmedim

yabancı 2dizi izledim bunları. şimdi başka diziye başlayamiyorum kesmez diye

Çok iyi diziler var. Efsane diziler olsalarda en iyileri değil. Sana tavsiye olabilecek bir kaç dizi.
    How i met your mother
    Damages
    Breaking bad
    Spartacus
    Games of thrones
    24
    Friends
    Supernatural
    Aklıma ilk gelenler..

himym izledim
    startacus ilk sezon izledim
    24 supernatural sevmedim
    friends e başlarım da komedi türü istemiyorum şimdi
    got tarzı sevmiyorum gerçekçi ve yakın tarih olmalı

• Bugün Game Of Thrones'e başladım pek sarmadı. Yorum yapan arkadaşlarada teşekkür ederim, dikkate alıyorum tüm yorumları.
  • Sonu ne kadar berbat olursa olsun (bana göre mantıklı ve güzel bitti) izlemeye değer bir dizi. Kesinlikle tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jabba The Hutt

quote:

Orijinalden alıntı: D C X L

ilk sezonu izle ve bırak.. efsane olarak kalsın hafızanda

Şimdi o adamın yerine kendini koy. Biri sana bunu dedi ve sen o 1. sezon finalinden sonra açıp ikinci sezona başlamayacaksın ? Emin misin ?

şu andaki aklım olsa 1.sezondan sonra izlemeyi bırakırdım
    aynı şeyi prison break içinde diyebilirim..
    bazı şeyleri tadında bırakmak lazım
  • quote:

quote:

quote:

Şimdi o adamın yerine kendini koy. Biri sana bunu dedi ve sen o 1. sezon finalinden sonra açıp ikinci sezona başlamayacaksın ? Emin misin ?

hocam lost neysede prison breakte 1. sezon finalinden sonra 2. sezona geçmiyen adam yoktur

• quote:

Orijinalden alıntı: Viseinn

Bugün Game Of Thrones'e başladım pek sarmadı. Yorum yapan arkadaşlarada teşekkür ederim, dikkate alıyorum tüm yorumları.

Lost dizisine herşeye rağmen başlanır.Game of Thrones çok sağlam dizidir birkaç bölüm daha izlemeye devam et mutlaka.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dodge

quote:

Bugün Game Of Thrones'e başladım pek sarmadı. Yorum yapan arkadaşlarada teşekkür ederim, dikkate alıyorum tüm yorumları.

Lost dizisine herşeye rağmen başlanır.Game of Thrones çok sağlam dizidir birkaç bölüm daha izlemeye devam et mutlaka.

Teşekkür ederim herkese, tavsiyeleriniz için.
  • Lost'a başlamalısın kesinlikle. Bu arada Game of Thrones'ın birkaç bölümünü izle alışırsın. Bana göre GOT gelmiş geçmiş en güzel dizi.
  • şu lost denilen şeyi hiç izlemedim la hala
  • lost a başlanmaz mı ya lost u izlemeye başla yada köprüden atla valla.düşün 2004 te yapıldı dizi o zamanlar ilk ve tekti kurgusu şimdi her dizi lost çakması geçmiş sahneleri falan mı vardı böyle acayip...losttan önce.
    hemen başla lost izlenmez mi yahu.
  • Kesinlikle başlamalısın. Ben de daha geçen yaz izlemiş biri olarak rahatlıkla söyleyebilirim ki insanlar abartmayı seviyor. Yıllar boyunca gerek arkadaş çevremde gerek sanal ortamda(forumlar vs.) sürekli lost konuşuldu. Millet kurguladı da kurguladı. Senaristliğe soyunanlar mı ararsın kendini bilirkişi ilan edenler mi... Hâl böyle olunca beğenilmedi tabi sonu. Hoş ne olsa beğenilmeyecekti zaten. Herkesin beğenisini kazanmak mümkün mü ?

Bana sorarsanız Lost -hiç final yapmamış olsalar dahi- karakter analizleri için bile izlenir. Öyle mükemmel karakterler oluşturmuş ki adamlar. Uzun lafın kısası izlemelisin :)

quote:

Yapmayın, lütfen bu kadar da haksızlık etmeyin şu diziye. Sadece S04E05 bile tek başına efsane bölümdür. 3. sezonun finali... daha nice bölüm var böyle.

• quote:

quote:

quote:

Demek istediğim sonuç ilk sezonu izledikten sonra neler olacağını bilmiyordun. Yeni başlamış olsan herkes sana izleme 2. sezonu dese sen yine izlerdin onu demeye çalışıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Night Train

Kesinlikle başlamalısın. Ben de daha geçen yaz izlemiş biri olarak rahatlıkla söyleyebilirim ki insanlar abartmayı seviyor. Yıllar boyunca gerek arkadaş çevremde gerek sanal ortamda(forumlar vs.) sürekli lost konuşuldu. Millet kurguladı da kurguladı. Senaristliğe soyunanlar mı ararsın kendini bilirkişi ilan edenler mi... Hâl böyle olunca beğenilmedi tabi sonu. Hoş ne olsa beğenilmeyecekti zaten. Herkesin beğenisini kazanmak mümkün mü ?

Bana sorarsanız Lost -hiç final yapmamış olsalar dahi- karakter analizleri için bile izlenir. Öyle mükemmel karakterler oluşturmuş ki adamlar. Uzun lafın kısası izlemelisin :)

quote:

Yapmayın, lütfen bu kadar da haksızlık etmeyin şu diziye. Sadece S04E05 bile tek başına efsane bölümdür. 3. sezonun finali... daha nice bölüm var böyle.

bende çok abartıldığını düşünüyorum. bazıları " son " diyince sürekli akıllarında kalaca, diziyi o şekilde hatırlayacak şeyler istiyor.

diziyinin sonunu izleyenlere, hiç birbirlerinden etkilenmeden tek tek sonunu sorsan bir çok kişinin güzel bittiğini söyleyeceğini düşünüyorum. koyun psikolojisi....

bence sonu öyle abartılacak kadar kötü bitmedi. zaten dizilere şöyle baktığımda beni sürüklüyorsa, eğlendiriyorsa, farklı şeyler düşünmeme neden oluyorsa onu dizi

diyorum. kocaman diziyi son bölümüne koymak saçma. iyiki bu diziyi yapmışlar

ne kadar sonunu kötüleselerde bence lost ve prison b. le yarışacak dizi yok

• Game of Thrones'un kitabı sarıyor dizisinden çok. Ama Lost kraldır.
  • Ben başladım Lost'a
  • quote:

Ben başladım Lost'a

Başla başla, pişman olmazsın. İzlerken de sonlarda hayal kırıklığı yaşayacağım diye önyargıyla izleme. Lost efsanedir.
  • Vay arkadas başlanacak o kadar güzel dizi varken Lost'a başlamak tamamen zaman kaybı olur. Person of İnterest Fringe felan baslar insan .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: WithinTemptation

Vay arkadas başlanacak o kadar güzel dizi varken Lost'a başlamak tamamen zaman kaybı olur. Person of İnterest Fringe felan baslar insan .

Ciddi misin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kelâg

quote:

Vay arkadas başlanacak o kadar güzel dizi varken Lost'a başlamak tamamen zaman kaybı olur. Person of İnterest Fringe felan baslar insan .

Ciddi misin?

Hea. Gayri ciddi bir havam mı var? :) Bana gore zaman kaybı Lost :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Kelâg

quote:

Ciddi misin?

Hea. Gayri ciddi bir havam mı var? :) Bana gore zaman kaybı Lost :)

Peki o zaman.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.