Şimdi Ara

Lost başlanır mı? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
0
Favori
8.473
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sonlara doğru biraz sapıtsada gerçekten çok güzel bir dizi kesinlikle izlemeni tavsiye ederim. Hala sonunda ne oldugunu anlayabilmiş degilim
  • Sonu cıvık olsa da lostu herkes izlemeli yine de

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kesinlikle izlenmeli...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • - person of interests
    - dexter
    - two and half man
    - walking dead

ucude guzel, tek pismanligim keske izlememis olsamda sifirdan izleyebilsem

duzeltme: walking dead

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fabrikaayarlari -- 26 Temmuz 2012; 0:34:07 >
  • vakti zamaninda 2 bolum izleyim demistim, sonrasi kendiliginden geldi. bolum finalleri cok iyi ayarlanmis. sezon finalleri cok iyi. dizi finali de guzel. ama bu kadar da asiri ovgunun ustune izlersen her seyde bi kusur arayarak izleyebilirsin. o da tat vermez. ac 2 bolum izle. zaten bolum sureleri cok fazla degil.

• Fazla geçmeden izle :)
  • Bende sonunu ogrendim baslamak istemiyorum o yuzden

• Buna başla
  • Baslanir pisman olmazsin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • lost seyircilerinde şöyle bir anlam kargaşası oldu konuyu başından beri takip edenler her sahneye pür dikkat bakanlar için yani nasıl desem sürekli teori üretenler için işin ucunu kaçırmayanlar için en güzel sezonların 4 ten sonra başladığını düşünüyorum 5.sezon giibisi var mı? yada 4.sezon 5.bölüm bunlar efsane.
    ama konuyu bir kere kaçıran aradaki boşlukları bırakıp saçmaladı der dizi.
    yok arkadaşım dizi falan saçmalamadı lost gelmiş geçmiş en güzel dizidir.
    işin ucunu kaçırdıysan dizinin suçu ne?
  • o kadar sanslisin ki. sonu ne olursa olsun, lost u daha izlememis olmayi, cipsimi kolami sevdicegimi yanima alip, en basindan, ayni heyecan ve tutkuyla izleyebilmeyi o kadar cok isterdim ki, anlatamam
  • lost bitince insanın içinde büyük bir boşluk oluyor hani dizi bizi çok düşündürüyordu sürekli teori yapardık ya ondandır.
    ohyp!
    olmadı baştan açar izleriz ama her şeyi biliyoruz ya pek iyi olmaz en iyisi yanında daha izlemeyen biriyle izlemek her şeyi her karakteri bilmenin havasını atmak
  • Ben başladım zaten arkadaşlar sağolun
  • kaçıncı sezondasın bari.
    haydi hayırlı olsun .
    yalnız sadece izleyenlerden olma her saniyesinde ayrıntı gizli dikkatli izlersen 5.sezona geçtiğinde kopukluk hissetmek yerine en iyisi bu dersin.
  • ayrica izlerken bolum bolum eksi`den ya da buradaki ana konudan takibini yap. onun tadi kritikleri okumakta ve bir sonraki bolumde neler olacagina kafayi yormakta.

spoiler lara dikkat et. eksi`de bir suser vardi, her dedigi cikiyor diye cizmislerdi sanirim
  • s2b17 merak edip wikiden okudum bazı yerleri,
  • ben burdan takip ediyordum bölüm bölüm forumda yorum yapmam genelde ama bu insanlar güzel yorum yapmış keşke o zamanlar izleseydim diyordum.
    bak şu sayfadan 4. 5. ve 6.sezonun tüm kritikleri her bölümünün bulabilirsin yada dediğimiz gibi burdan okuda kafa yor.
    http://www.ozguroz.com/modules/publisher/index.php/category.9/lost-4-sezon.html
  • Teşekkür ederim
  • niye başlanmasın rahat ol
  • Başlığı gördüm dikkatimi çekti ve yorum yapmak istedim soruna cevap olarak şunu demek istiyorum. Evet Lost'a başlanır hatta bitirilir tekrar başlanır öyle mükemmel bir dizidir öyle efsane bir dizidir. Dizi bitince üzüldüm ağlayacak gibi oldum böyle birşey varmı ya ve yemin ediyorumki diziyi özlüyorum ilk defa bitirdiğim bir diziyi özlüyorum ve tekrar izlemek istiyorum.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.