Şimdi Ara

Lost başlanır mı? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
0
Favori
8.473
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: -Peter Parker-

Başlığı gördüm dikkatimi çekti ve yorum yapmak istedim soruna cevap olarak şunu demek istiyorum. Evet Lost'a başlanır hatta bitirilir tekrar başlanır öyle mükemmel bir dizidir öyle efsane bir dizidir. Dizi bitince üzüldüm ağlayacak gibi oldum böyle birşey varmı ya ve yemin ediyorumki diziyi özlüyorum ilk defa bitirdiğim bir diziyi özlüyorum ve tekrar izlemek istiyorum.

2.sezona kadar gerek tema gerekse gizemli oluşuyla dikkatimi çekmişti ama fantastik şeyler olacağını sezerek şimdilik bıraktım diziyi.
    Realist konseptlerden hoşlanan arkadaşlara tavsiye etmiyorum ki çok uzun bir dizi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Prestige

quote:

Orijinalden alıntı: -Peter Parker-

Başlığı gördüm dikkatimi çekti ve yorum yapmak istedim soruna cevap olarak şunu demek istiyorum. Evet Lost'a başlanır hatta bitirilir tekrar başlanır öyle mükemmel bir dizidir öyle efsane bir dizidir. Dizi bitince üzüldüm ağlayacak gibi oldum böyle birşey varmı ya ve yemin ediyorumki diziyi özlüyorum ilk defa bitirdiğim bir diziyi özlüyorum ve tekrar izlemek istiyorum.

2.sezona kadar gerek tema gerekse gizemli oluşuyla dikkatimi çekmişti ama fantastik şeyler olacağını sezerek şimdilik bıraktım diziyi.
    Realist konseptlerden hoşlanan arkadaşlara tavsiye etmiyorum ki çok uzun bir dizi.

Ne tavsiye edersin Arka Sokaklar iyimi ?

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.