Şimdi Ara

Ekmek Teknesi Bittimi???? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
5.608
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Korkuttu galiba Jale'ye "LAN JALE" demesi çok süperdi ya
  • Aynen baya iyidi arada hâlâ özlüyorum üniversite gittiğim yıl bitmişti sanırsam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tüm bölümleri nasıl indirebilirim

• 15 sene evvel TV'den izlediğim bu diziyi izlemeye 1.5 ay evvel tekrar başladım. Evim kuzguncuğa ekmek teknesine yarım saat yürüme mesafesinde.. ara ara çaya dolaşmaya giderim.. değişen bişey yok orda heryer aynı. Nusret Baba'nın evi Zahir Cafe olmuş ancak herşeyiyle aynı... O sokaklrı dolaşırken teknenin, kahvenin önünden geçerken, Şelale hanımın butiğinin önünden geçerken akla o sahneler o insanlar geliyor.. Bican'a, Korkut'a, Suha'ya, Jale'ye, Sonay'a ve bi çoğuna instagram'dan ulaşma imkanım oldu.. Yeni nesil oyuncular gibi değiller filmde onlarda mayalanmış... an itibariyle youtube'da 101. Bölümünü bitirdim.. Ve son 4-5 bölümün kalmasının hüznü kapladı içidimi.. Google'da neden bitti diye araştırırken bu konuyu gördüm. Ne güzel senelermiş 2000lerin başları. Konunun güzelliğine cevapların kalitesine bakın.. Ne bi troll var ne bir ciddiyetsizlik, o eski üslup, kalite, kültür de Ekmek Teknesi gibi seneler evvel bitti..

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.