Şimdi Ara

Ekmek Teknesi Bittimi????

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
45
Cevap
0
Favori
5.572
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sezon sonu diye beklerken ilginç bir sonla karşılaştık...ekmek teknesinin hayranları sanırım beklemiyordu (bende dahil) eğer bitirdilerse gercekten yazık oldu ama bence bitmdi şöyle bir tezim var....

bu bir sınama seyircinin tepkisini sınıyorlar gelen tepkiye göre son sahneyi tekrara yorumluyacaklar şöyle: eğer tepkiler bitmemesinden yanaysa yani hata yaptıklarına inanırlarsa son 15 dk "nusret babanın " rüyası gibi veya hutta kaldığı yerden (ne kadar eski tadı yakalanır bilinmez) ama devam edilcek yada olanlar birkişnin hayalinden gecenlerdi

2.tezim: aynen kaldığı yerden devam edecek ama nusret babanın ailesi değilde farklı hayatlar göz önüne alınacak yine bazı oyuncular kalıcak ve yeni oyuncular dahil edilcek (sanırım radikal değişikliğe gittiler)

veya hutta ikinci bahar gibi tadında bırakmak istediler

• Devamında FarKLı oLacagı Kesin ama peker açıkaLından sonra şafak sezerde çıkarsa hiç Keyifi kaLmaz benCe
  • bitmedi ya bitmemeli
  • pek televızyonla aram yok ama dun reklamını gormustum atv de.
    bıtmemıs yanı uzulmeyın.
  • allahallaa. tek takip ettiğim diziydi bugün izleyemedim. biri kısaca sonunu özetlerse çok memnun olurum. bir de peker açıkalın niye ayrıldı anlamadım. en çok sevilen karakterdi bence cengiz..
  • İlk bölümlerini severek izlediğim bir diziydi...Sonra sınavlar münasebetiyle bıraktım izlemeyi Final bölümü yazıyordu bugün İZLEDİM mükemmel bi bölüm Azraili gördüm bugün Ekmek teknesinde ve ölümün ne kadar zor olduğu tekrar aklıma geldi...Nusret Baba, Heredot Azraile yol arkadaşlığı yapanlardı...
    Ve Azrail dedi di "beni tanıdınız mı???Babanız, babanızın babası, anneniz, annenizin annesi hepsi tanır beni!!!
    Saati gösterdi "Vakit Geldi haydi gidiyoruz dedi...Gene verilen msj verilmiş...
    Eline sağlık Hasan Kaçan...
  • tüh bee. tekrarı vardır mutlaka ne zaman bilen varsa yazsın bi zahmet..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Salon hocam ekmek yeme dedi.
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ben bitti diye biliyorum yani son bölümmüş
  • quote:

Orjinalden alıntı: somali

allahallaa. tek takip ettiğim diziydi bugün izleyemedim. biri kısaca sonunu özetlerse çok memnun olurum. bir de peker açıkalın niye ayrıldı anlamadım. en çok sevilen karakterdi bence cengiz..

arkadaşım merak etme yaz boyunca genelde dizilerin tekrarı verilir ama ben yinede izlemeyen arkadaşalr için özetliyeyim zaten Game Over belirttiği gibi azrail ekmek teknesi gelip içeri girdiği vakit küçük ayrıntıyla seyirciyi selamlıyor bilmem farkedebildinizmi yukarda bu eski saatler olur ya altta sallanan yuvarlak bir parçası olur ismi ne bilmiyorum neyse o sallanana şey pat! biranda duruyor ve kapıdan girip nusret babayı beni tandınmı diyor her ne kadar rüya olsada çok güzel düşünülmüşte herodot cevdet'in neden ürktüğünü anlamadım.?
    nusret babanın tepesi atıyor bütün kızlarını everiyor hepsi bu peşine takılanlarla evleniyor boy boy cocukları oluyor ve finish de nusret baba rahmete kavusuyor diğer karakteler ise ne olduğu tam olarak vurgulanmıyor

• bayadır izlemiyordum ama byle bittiyse iyi bitmiş bayaa
  • bugunku gaztede bıttı yazıodu
  • ilk sezon gayet iyiydi bence ama sonradan baymaya basladı. hep aynı karakterler hep aynı tavır ve laflar bir süre sonra sıkıyor. bittiyse iyi olmus daha fazla tadını kacırmaya gerek yok bence.
  • Evet millet ekmek teknesi bitti bundan sonra yok benim açımdan kötü oldu çünkü pazartesi günlerini iple çektiğim yani pazartesi günü olsada ekmek teknesini izlesek dediğim dizi bitti hemde çok güzel bir sonla nusret baba hakkın rahmetine kavuştu, birçok kişi için bitmesi kötü olmuştur çünkü dizinin karaterleri günlük yaşantımızda karşılabileceğimiz tipleri ekran önüne getirdi ve bizi 106. bölüm hep güldürdü ve zirvedeyken bitirdi. Belkide dizi yapımcıları dizinin tekrar etmesinden korktu ve o yüzden bitirdi. Ekmek teknesini özliyeceğiz gerçketne ama gerçekten dün çok üzüldüm böyle bir dizi bitmemeliydi.

• Kaliteli bi diziydi...Çok aranacağı kesin....Sonradan girmesine rağmen derepazarli ye hayran kaldım walla...
  • quote:

Orjinalden alıntı: junayerturk

pek televızyonla aram yok ama dun reklamını gormustum atv de.
    bıtmemıs yanı uzulmeyın.

dostum dizi show tv oynuyor ne atv si ama inşallah bitmemiştir
  • e bitsin artık. baymıştı
  • Evet artık yani sonlarda biraz baydı hem zaten show tvye geçtikten sonra izlemedim ...
  • Bittiği iyi oldu.

Hayat Bilgisi gibi bir sene daha sürecek olsaydı,artık izlemeyecektim.

Hayat Bilgisi'nin gelecek sezon da devam edeciğini geçenlerde gazeteden okumuştum.
  • bence eski tadı yoktu.cengiz in gitmesi zaten hiç ii olmamıştı. izleyiciyi kaybetmeden bitmesi ii oldu.
  • bitmedi herhalde
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.