Şimdi Ara

EKMEK TEKNESi TÜM BÖLÜMLERi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
2.194
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ekmek teknesi nin tüm bölümlerini, dvd olarak tek link veya turbobit linkleri var mı, yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• İlk yayımlandığı zamanlar beğenerek izlediğim bir diziydi. Seneler sonra youtube vasıtasıyla tüm bölümleri tekrardan baştan sona kadar izledim.
  • Ekmek teknesi
    koçum benim
    7 numara
    hayat bağları
    bu dizileri baştan sona izleyebilirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Youtube'da var ama 240 piksel neredeyse tüm bölümler... Aralarda bazıları 360p ama görüntü kalitesi pek umut vaad etmiyor malesef. Şöyle 720p 1080p yükleyen olsa da izlesek..
  • Ekmek Teknesi
    Cennet mahallesi
    Aci hayat
    Deli yurek
    Efsane Kurtlar Vadisi(1-97)
    Ozamanlarin en iyi dizileriydi Simdi
    Izlenecek gibi degil

• Yine izlenir izlenmesine ama bölümlerin iyi çözünürlüklerde yüklendiği bir yer bulamıyorum. Özellikle ekmek teknesinin hemen her bölümü 240p yüklenmiş. Yükleyen kişi neden böyle bir şey yapmış bilmiyorum.. En azından 480 olsa yeterli ama..
  • quote:

Orijinalden alıntı: XpressMusic34

Yine izlenir izlenmesine ama bölümlerin iyi çözünürlüklerde yüklendiği bir yer bulamıyorum. Özellikle ekmek teknesinin hemen her bölümü 240p yüklenmiş. Yükleyen kişi neden böyle bir şey yapmış bilmiyorum.. En azından 480 olsa yeterli ama..

Şimdiki diziler izlenmez dedim hocam
    Bahsettigim diziler gene izlenir
    480 p Bulabilirsem Atarim

• Hocam dizi şu an 360tv de veriliyor ama sansürlü.. Kirli karakterinin "şerefsizlerr" demesi bile sansürleniyor. Oysa karakterin sık sık kullandığı bir kelime bu.. Doğal olarak sürekli ses kesiliyor bölümlerde.

Ayrıca heredot saatinde masanın üzerinde duran sabah gazetesi dahi sansürleniyor ki, dönemin yayıncı kuruluşuna ait bir öğe aslında o orada. Pek tabi, herkesin kirlinin mekanında toplanıp içmesi de sansürleniyor.

Dizinin jeneriğinde kirlinin "şerefsizler" diye bağırması var, burayı sansürlemek yerine, 360tv jeneriği hiç yayınlamıyor, direk yönetmen kısmına, "biz eksilttik Allah arttırsın, sofrayı kuran kaldırsın" diyip gülen Cengiz karakterinin olduğu "YÖNETMEN: OSMAN SINAV" kısmına atıyor.

Bu yüzden internetteki 240p veya en iyi ihtimalle 360p olan bölümleri izlemek daha mantıklı geliyor, ne sansür var ne kesme biçme. Zaten sansürlük bir şey yok bence. Kemal Sunal'ın "eşşoğlueşşek" ^ sansürlenmesi gibi bir şey.. Hiç sansürlenmese daha güzel olur yani.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XpressMusic34 -- 23 Ağustos 2015; 12:58:24 >

• Kanallara mail atarsanız belki açarlar arşivlerini. =)
  • K E N kullanıcısına yanıt
    Yapımcı şirket Sinegraf'a bile mail attım. Sırasıyla ATV, Kanal 7, 360 tv gibi diziyi yayınlayan yayıncılara izleyici temsilcisi kısmından ve telefonla ulaştım.
    Tahmin edeceğin gibi dönüş SIFIR. :) Olumlu veya olumsuz geri dönüş yapmıyorlar.
    Mail atmak isteyenler için, ben web sitenize veya youtube hesabınıza eklerseniz diye yazmıştım, sizlerde bu şekilde iletişim kurabilirsiniz.
  • İlgili dizi bu aralar A2 tv de yayınlanıyor. Denk gelenleriniz olmuştur muhakkak. Görüntünün orjinali 4:3 formatta ama a2 tv 16:9 yayın yaptığı için görüntüyü ekrana sığdırıyor haliyle. Bu kez de pikselleşme oluyor. Keşke 4:3 yayınlasa idi

Youtube daki bölümlerde sesler (müzikler üst üste biniyor) ile ilgili sıkıntılar var idi, bu sıkıntılar tv yayınında yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XpressMusic34 -- 21 Ekim 2024; 15:42:48 >
  • XpressMusic34 kullanıcısına yanıt

Duygular şelale... Bende dnek geldim dediğiniz gibi yine de güzel izlenmesi. Restore olsa iyi olurdu.

• KristalTürk K kullanıcısına yanıt

"Ehline müracaat etmek lazım"

Hocam düşünebiliyor musun? Mahallede her ne olursa olsun, yaşlı genç farketmeden fırıncı Nusret baba ya danışmadan kimse hiçbir iş yapmıyor dizide. Mesela Korkut ile Bican karakteri ev tutmak istemişti. Berber Ölü "ehline müracaat etmek lazım" deyince gidip müsaade almışlardı ev tutmak hakkında. Bir de hatırlar mısın bilmiyorum, herkesi bir işe yerleştirmişti, kimini berbere kimini kasaba, kimini nalbura, kimini araba tamirhanesine, birini de kendine alarak herkesi bir yere çırak vermişti. Kimse de benim çırağa ihtiyacım yok kusura bakma dememişti ya da gençler "ben orada çalışmam" dememişti. Nusret baba ne derse herkes uyguluyordu. Aslında böyle bakınca Nusret baba ile yaşamak kolay mıdır zor mudur bu da ayrı soru esasen.

Yani bazen düşünürüm, bazı bölümlerde Nusret baba mahalledeki gencleri toplayıp sıraya dizip kızıyor bağırıyor hatta vurduğu da olabiliyordu. Yalnız kimse "sen kimsin de bize karışıyorsun" demiyordu.

Yani bu hissimi nasıl anlatsam bilmiyorum. Nusret baba gibi insanlar her mahallede olsa, bizler de gidip akıl danışsak nasıl olurdu acaba? Hatırlar mısın, derdi olan, tasası olan, bir fikir danışmak isteyen doğruca fırına giderdi.

Bu tarz insanların eksikliğini hayatlarımızda çok hissediyoruz bence. Yani "Bir bilen" esasen Nusret baba.

Kirli ile Cengiz e köfte işi kurmuştu hatırlıyor musun? Başlarına da en küçük kızını dikmişti :)

Velhasıl kelam,

Kahvede herkesin aklına takılan bir soru ile ilgili topluca fırına gidip sorularını yöneltip cevap beklemeleri mesela.

Bir an hayal edin hocam

Günümüzde nasıl olurdu bilmiyorum.

Savaş Dinçel e Allah rahmet eylesin. Rolün hakkını çok güzel verdiğini düşünüyorum doğrusu bir izleyici olarak. Özellikle kızları ile olan ilişkilerini çok beğenirdim. Nasıl konuşması gerektiğini çok iyi bilirdi çocuklarıyla, eşiyle.

Bir bölümde en küçük kızına vurmuştu, sonra oturup kendisi ağlamıştı. O sahneden çok etkilenmiştim vaktiyle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XpressMusic34 -- 28 Ekim 2024; 15:47:48 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.