Şimdi Ara

Patates kızartması dükkanı tutar mı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
1
Favori
4.486
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Maliyeti az. Ürünün fiyatı az ucuz bir fastfood. Max 20k ya böyle bir dükkan açılır gibi. Bi de bulunduğum ilde yok gibi. Sizce yapar mı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Iyi gider yanına ketçap, mayonez

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • çeşitlendirirsin hem sosis köfte filan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • datlı patis tuta

• gider çok alternatifi yok en azından kocaelide yok yani 1 tane yapan yer vardı su an ne oldu bilmiyorum

• Yanına ketçap, mayonez dükkanı açarsan tutar.

• Tutmaz

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yanina mutlaka colarado barbeku sos koy.Patates bol baharatli olsun guzel yapilirsa tutar.Hatta yaninda birada icilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gold5555 -- 25 Mart 2021; 13:0:18 >
  • Tutabilir.

• Tutar bence, okuyup asgari ucretle sabah akşam çalışmak yerine risk alıp kendinizin isinizi kurun tutarsa ne hoş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi apolyonn -- 25 Mart 2021; 13:9:49 >
  • Bence tutabilir, f/p ürünü olup, bir de hani işlek bir yer bulabilirseniz süper olabilir hatta.

bu afganlar gibi yapabilirsiniz, bir video daha vardı onu bulamadım hocam. o da boyle ufak karton kutulara koyup satıyordu.

kolay gelsin diyeyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8032C9D2B -- 25 Mart 2021; 12:23:11 >

• Avrupa da çok meşhur genç kesim öğrenciler Fast foodun da fakir işi biraz ama çok lezzetli. Sade patates fiyatına ek 1 euroya içine extra soslar koyabiliyorsun. Soğan bile vardı extra ben çok beğenmiştim ama tabi onlarin patatesleri iri iri kumpir patateslerinden.
    Tutabilir ya da lokmacilara dönebilir

• Eskiden taksimde vardı, biz severek yiyorduk ama battı. Dükkan çok iticiydi ve kendini tanıtamıyordu muhtemelen bundandır. Google'a külahta patates yazabilirsin, örnekleri çıkıyor biz de böyle yiyorduk ama pandemi varken yenilmez.

• Bi ara patates ekmek yani patso baya meşhurdu hala var mı bilmiyorum ama bunları gençken çok yerdik.

• Sadece dümdüz patates kızartması satarsanız tutmaz. Çeşitli olacak onu da siz düşüneceksiniz nasıl olacağını. Ayrıca kumpircilik de yapabilirsiniz. Patates ile ilgili bir isim, patates çeşitleri ve yukarıda da arkadaşların yazdığı gibi şeylerle işlek bir caddede rahatlıkla kendi işinizi döndürebilirsiniz. Tabi pandemi dışında. Şu an sanki biraz intihar olur gibi.

• güzel fiyattan verilirse iyi gider. bide sadece ketçap mayonez değil, olabildiğince geniş kitleye hitap eden değişik soslar alın. ranch sosundan tut, avokado sosuna kadar her halt olsun. bu sayede bu tür şeyleri seven, kendini zengin gösteren ürünleri tadan kişiler koşa koşa geleceklerdir size.

dükkan ismide hazır: KIZSOSPAT

• Hayır

• hedef kitlene bağlı bence meslek lisesi yakını vs. gibi bi yer tutabilir bizim lisenin yakının da böyle bir yer vardı sadece haşlanmış patates satıyordu millet okuldan kaçıp yemeğe oraya gidiyordu, demek istediğim tavuk dönerci misali bi öğrenci mekanı olarak tutabilir yani okullara yakın bir bölgede öğrencilere indirimli bir yerde açabilirsin.

• Hocam baharatlı güzel bir patates kızartması yaparsanız neden tutmasın? Dümdüz patatesin tutacağını sanmıyorum.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.