Şimdi Ara

Ekmek yemeyenler nasıl doyuyor ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
21
Cevap
0
Favori
13.443
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Yirikalische

2 aydır hiç ekmek tüketmedim, eskiden baya yerdim, kahvaltıda yarım ekmek yediğim olurdu sırf. Yediğim yemeği hiç kısıtlamadım, kalori hesabı yapmadım, yine de 12 kilo verdim bu 2 ayda. Ekmekle 2 tabak kurufasulye yiyip üstüne tatlı yerdim, 2. haftadan sonra 2. tabağa geçememeye başladım. Kalıp kalıp beyaz peynir yerdim, 1-2 kalıp yemeye başladım. 3-4 yumurta kırıp ekmek bana bana yerdim, şimdi iki tane tıkıyor, öğlen bile acıkmıyorum. Tereyağ, zeytinyağ bol tüketmeme rağmen yağ oranım baya düştü.

Ekmek, şeker, pirinç pilavı vesaire insanı doyurmuyor aslında, tam tersine acıktırıyor. Bunları çok tüketiyorsanız bıraktığınız zaman bunlarsız doyamıyor gibi hissedersiniz ama aslında sağlık problemleriniz var, insülin direnci geliştirmişsiniz ve kan şekeriniz devamlı yüksek. Bu öyle bir şey ki şişmanların kilo vermesini, yağ yakmasını engellerken zayıfların da kilo almasını engelliyor. İri bir tipimdir ama yine de kendimi fazla yağlı hissediyordum, 180 boya 96 kilo fazlaydı, 84 e indim ağustosun başından bu yana, 80 e kadar inmeyi planlıyorum. Adana kebap, antrikot, sucuklu yumurta, tam yağlı peynir, köfte, tavuk but ne varsa yiyorum hiç kendimi kısmadan, sadece yukarda yazdıklarımı yemiyorum, tatlı yemiyorum ve kola, fanta, ice tea yerine ayran içiyorum. Bunları tüketmezseniz acıkmazsınız arkadaşlar gerçekten, kimse gerçekte o kadar iştahlı değil.

Cidden çok güzel yere değinmişsin.mesela annenin evindesin 1 tabak kurupilav yedin hala canın istiyo aç gibi hissediyosun ama eğer annen yemeği hemen koymazsa.bekle hemen şu işimi halledim felan derse doyduğumu farkediyorum.
    Bende senin gibi kilo verdim.önüme hiç bi yiyecek sınırlaması koymadım.sadece yavaş iyice çiğneyerek acele etmeden yedim 80 den 70 e düştüm.
    Neyse çok konuştum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.