Şimdi Ara

EKOGAS kullananlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.103
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ekogas hakkında buraya yorum yapabilirsiniz.Bende ekogas kullanıcısıyım ama hiçbir yerde formuna rastlıyamadım. İstek ve şikayetlerimizi yazarsak ortak bir çözüm bulabiliriz.Yorumlar lütfen marea 1.6 elx

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi klima54 -- 1 Haziran 2008; 22:35:13 >

• selamlar bende taktırmıştım bi süre önce benım arabamda marea 1,6 elx hiç randıman alamadım geri söktürdüm çok sorunlar yaşadım yakıyor ama kafam rahat hiç olmassa iyigünler
  • ekek tam olarak sorunun neydi.Bende 8 aydır gaz ayarı ecu degişimi bujidir kablodur gezdim durdum. ama çok şükür şu an memnunum. Şdışı150 ykr- şiçi 200 ykr inşalah böyle devam eder (gazın lt fiatı :1,75 ykr)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi klima54 -- 3 Haziran 2008; 22:14:28 >
  • sorun çoktu tekleme aşırı yakıt bazeb benzinden daha çok yakıyordu çekiş bazen normal bazen düşüyordu olduk olmadık yerde stop ediyordu kalkışlarda ilk basışta gaz yemiyordu benzinden gaza geçişler çok belli oluyordu ayrıca arabanın calışmasıda sapıtmıştı ne yaptılarsa düzelmedi bende geri söktürdüm bidahada bu arabalara gaz taktırmam yani yenı nesil enjeksiyonlu arabalara gaz karburatörlu araçlar için uygun bence bunlarda er geç sorun çıkıyor
  • dostlar seçiminiz yanlış piyadaki nadir (UYDURUK VE KALİTE ORANI DÜŞÜK) kitlerden biridir oldum olası kaliteyi yakalmayı başaramadılar malesef ama piyasada kaliteyi yakalamış yerli ürünlerde mevcut mesala
    voltran, atiker, mimgas, bunların arasına fema,yıda katabiliriz nisbeten yanlız burda sadece kitin kaliteli olması yetmiyor montajcının burda en önemli rolü var allah etmiye işbilmeyene rastlarsanız kit altın kaplama olsa nafile insanı canından etmeyi becertir.
  • bizim bir tanıdık peugeot 406 sına taktırdı adam bin pişman aracını satmaya karar verdi durup dururken stop ediyormuş tekleme falan yapıyormuş
  • 2008 MAYIS AYI İÇİNDE CLİO MARKA ARACIMA EKOGAS SIRALI LPG TAKTIIDIM. YAKITIN DÜŞÜKLÜĞÜNDEN VE SERVİSTE İLGİSİZLİKTEN YANA HİÇ SIKINTIM OLMADI ANCAK SIRF SABAHLARI ARACIM BENZİNDE NORMAL ÇALIŞIP GAZA GEÇTİKTEN SONRA RÖLANTİDEDE NORMAL ANCAK HAFİF GAZ VERİNCE ARABA STOP EDİYOR FAKAT ARABA SADECE SABAHLARI BUNU YAPIYOR ISINDIKTAN SONRA KESİNLİKLE BU PROBLEM OLMUYOR, YAKLAŞIK OLARAK 6-7 DEFA SERVİSE GİTTİM 3 KEZ REGÜLATÖR DEĞİŞTİ. BUJİ KABLOLARI BUJİLER,HAVA FİLTRESİ DEĞİŞTİ GAZ KELEBEĞİ TEMİZLENDİ ARABADA HERŞEY DEĞİŞTİ ASIL PROSLEM DEĞİŞMEDİ. ARACIN GAZA GEÇİŞ SICAKLIK AYARI 30 DERECEDE ŞUAN Bİ DÖNEM ONU DA 40 DERECEYE ÇIKARDIK YİNE DÜZELME OLMADI.Bİ FİKRİ OLAN OLURSA YADA TECRÜBESİ BULUNAN ARKADAŞLARDAN YARDIM BEKLİYORUM. 3 KURUŞLUK ARIZA İÇİN DEĞİŞMEDİK PARÇA KALMAYACAK NE OLUR YARDIM EDİN.
  • yok mu bir bilen taktırdığım güne lanet olsun nerden bulaştım.tüh kafama
  • Sevgili @SHADOWPLAY...

Vermiş olduğunuz bilgilerden yola çıkarak pc karşısında çözülecek gibi görünmüyor probleminiz.Bahsi geçen markanın programı hakkında bilgim yok,dolayısı ile yorum yapamayacağım.Ancak mutlaka Cold Strategy ve Return to idle strategyleri eminim vardır.Tam olarak soğukta çalışırken enjektör pilotaj kaybı yaşıyor olabilirsiniz.Sistemin bölge distribütörü ya da üretici fabrikası ile görüşerek probleminizin çözülebileceğini düşünüyorum.

İyi günler...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.