Şimdi Ara

Ekonomi profesörü Seyfettin GÜRSEL: Türkiye böyle yoksulluk görmedi. (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
84
Cevap
0
Favori
9.071
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
102 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Erken seçim istemiyorum. Herkes kendi pisliğini temizlesin. Temizleyemezse yargılansın. 2023e tarih veriliyor senelerdir. Görelim 3 sene daha. Erken seçim olursa şerefim üzerine yemin ediyorum ki mevcut hükümeye oy veririm yok öyle istediğini aldıktan sonra gemi batınca kaçmak. Bu siyasal islam birileri yargılanmadan pisliği ayyuka çıkmadan bitmez. Tüm halk bu rezilliği görmeli, aşırı dincilerle devlet işi yürümeyeceğini acı bir sekilde öğrenmeli yoksa 10 sene sonra yine aynı terane.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ReaLGz -- 6 Ağustos 2020; 12:4:19 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • faruk F kullanıcısına yanıt
    güzel kardeşim, ekonomi şeye batmış, halen daha güzelleme yapmaya çalışan andavallılara ne diyem, mahmut mu diyem?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ReaLGz

Erken seçim istemiyorum. Herkes kendi pisliğini temizlesin. Temizleyemezse yargılansın. 2023e tarih veriliyor senelerdir. Görelim 3 sene daha. Erken seçim olursa şerefim üzerine yemin ediyorum ki mevcut hükümeye oy veririm yok öyle istediğini aldıktan sonra gemi batınca kaçmak. Bu siyasal islam birileri yargılanmadan pisliği ayyuka çıkmadan bitmez. Tüm halk bu rezilliği görmeli, aşırı dincilerle devlet işi yürümeyeceğini acı bir sekilde öğrenmeli yoksa 10 sene sonra yine aynı terane.

Bir de işin bu tarafı var, aynı şeyi İstanbul Belediyesi için söylemiştim. "İmam"oğlu gibi sahte solcuyu belediye başkanı yapıp bir taptılar sormayın, bunlar toplumların irinidirler. Doğa ana insanların içindeki solculuk meşalesini söndürmesin...

Yine silebilirler ama söyleyim; bunların diğer ülkelerdeki başları, uzantıları dahi akıma uyup reform, rönesans geçirdiler ama biz Osmanlı zamanlarına hapis kaldık. Bu büyük utancı yeryüzünden kaldıracak özgürlük heykeli aranıyor, alo

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.