Öncelikle herkese iyi forumlar dilerim. Şu an kullandığım bilgisayarımın performansından memnun değilim ve başlıkta da belirttiğim gibi ekonomik bir sistem toplamak istiyorum.
500 TL bütçe + şuanki bilgisayarımın parçaları var. İstediğim tek şey oynadığım tek oyun olan League Of Legends'ı 50-60 FPS ile oynatsın yeter Öncelikle şuan kullanmakta olduğum bilgisayarın donanımını yazayım.
Anakart: MSI N1996 Ekran Kartı: ATI HD 5450 1GB 64bit Harddisk : 160 GB ( Bilgisayarda fazla veri saklama huyum yoktur, saklarsam da HDD kullanırım. Yeni HDD düşünmüyorum) İşlemci : İntel Core 2 Duo E4500 @2.2 Ghz PSU : 300 watt ( 20TL' liklerden) RAM: Kingston 1 Gb DDR2 333MHZ
Harddisk dışındaki parçalarda önerilerinizi bekliyorum. Şimdiden teşekkürler iyi forumlar
NOT: LOL SİSTEM GEREKSİNİMLERİ şletim Sistemi: Windows XP / Windows Vista İşlemci: Intel 3 GHz CPU yada daha üstü Ram: 1 GB RAM VGA: GeForce 8800 ve üstü bir ekran kartı Harddisk: 750 MB boş harddisk alanı Ses Kartı: DirectX 9 destekleyen ses kartı
Kardeşim bu sistemle GTA 4 Crysis 1 ve 2 Nfs undercover nfs shift nfs udercover pro street gibi oyunları bazılarını düşük bazılarını normal kalitede 50 fps üstü oynuyorum :) Sana Kolay Gelsin 200 Tl ye işin çözülür çok rahat :)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme