Şimdi Ara

Ekonomik Çözüm - MSI GE70 2OE-267XTR Core i5-4200M Hk. (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
211
Cevap
4
Favori
19.340
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: gD

Battlefield 3-4 deneyeniniz oldu mu hiç? Multiplayer kısmında özellikle.

ben denedim fps olarak iyide nedeni anlıyamadığım bi şekilde akıcılık problemi var yani 60 fps yazıyoru orda ama 30-40 fps gibi oynuyorum arada bide ani fps düşmeleri oluyor 30-35e kadar düşüyor işemci kullanımı zaten tavan bence bf için işlemcisi zayıf kalıyor ama diğer oyunlarda bi farkı yok ben lowa aldım düzelecekmi diye görünürde 100e yakın değerler veriyor ama yine aynı tonda oynatıyor ya benim driverlar filan eksik yada nedenini bilmediğim bi sorun var ha yine oynuyosun aynı zevki alıyosunda işte laptop küçük ekran filan bf4 mü alsam cod ghostmu?
  • king size K kullanıcısına yanıt
    ben yüksek ayarda oynuyorum akıcılık süper drriverlarında sorun olabilir bi güncelle derim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar bu makinaya ssd takma sanısmız var mı? Varsa eger gercekten güzel olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hicrin

ben yüksek ayarda oynuyorum akıcılık süper drriverlarında sorun olabilir bi güncelle derim.

Driver guncel zaten

• king size K kullanıcısına yanıt
    çözünürlüğü 1300 lere ayarlayıp grafikleride ultra ya alıp denermisin bide.
  • quote:

Orijinalden alıntı: king size

quote:

ben denedim fps olarak iyide nedeni anlıyamadığım bi şekilde akıcılık problemi var yani 60 fps yazıyoru orda ama 30-40 fps gibi oynuyorum arada bide ani fps düşmeleri oluyor 30-35e kadar düşüyor işemci kullanımı zaten tavan bence bf için işlemcisi zayıf kalıyor ama diğer oyunlarda bi farkı yok ben lowa aldım düzelecekmi diye görünürde 100e yakın değerler veriyor ama yine aynı tonda oynatıyor ya benim driverlar filan eksik yada nedenini bilmediğim bi sorun var ha yine oynuyosun aynı zevki alıyosunda işte laptop küçük ekran filan bf4 mü alsam cod ghostmu?

Islemciyle ilgili degil
    Oyunun bitaz sprublu sadece islemci kullanimi acisindan
    Win 7 mi var pcde?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: elano68

quote:

quote:

Islemciyle ilgili degil
    Win 7 mi var pcde?

aynen win 7 valla 300x200 bile denedim akıcılık hissini yakalıyamadım bi garip ya

• quote:

quote:

quote:

quote:

Islemciyle ilgili degil
    Win 7 mi var pcde?

aynen win 7 valla 300x200 bile denedim akıcılık hissini yakalıyamadım bi garip ya

Ben de gtx660m var ayni durum
    Cpu usage dalgali
    Onun icin win 8 kurun diyorlar
    Win 8 de cok daha performansliymis
    Yani sorun win 7 den

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Islemciyle ilgili degil
    Win 7 mi var pcde?

Ben de gtx660m var ayni durum
    Cpu usage dalgali
    Onun icin win 8 kurun diyorlar
    Win 8 de cok daha performansliymis
    Yani sorun win 7 den

win 8mi öyle işletim sistemimi olur ya

• quote:

Orijinalden alıntı: onurkucukk

arkadaşlar linkteki pc nasıldır bu fiyata başka bir şey var mı aklınızda?http://www.sanalmarketim.com/msi-cx61-2od231xtr-core-i74702mq-8gb-1tb-gt740m-2gb-156-freedos/p_51356/

Ekran çözünürliği düşük (Ekran : 15.6" HD (1366x768) LED ), bunun dışında f/p olarak güzel bir ürün. Fakat ekran kartı yüksek sistem gereksimi isteyen oyunlar için sıkıntı yaratabilir.

• Bu takilma fareden olabilirmi bilgisayarla birlikte gelen daha once duymustum boyle seyler ben golgeler low anti alasing ile ilgili seyler hbao ssao kapali m.blur kapalı gerisi highda genelde 40-50 alıyorum online da tabi 64 kisi ve noshair cannalsda soylediklerim gecerli nasil sizce ben bf4 online hersey mediumda oyniyamazmiyim 60 fps civarı

• İyi günler bende 2 gün önce bu siteden ge70 sipariş verdim hemen yolladılar bi problem yaşamadım pc yi ilk açtığımda ve kurulum yaparken de bir sorun yok gibiydi ,yardımcı olursanız çok sevineceğim 2 sorum olacak bilgisayardan bir süre sonra ara ara gelen fan tarafından çok rahatsız edici olmasada hafif bir cızırtı var sizce geri yollamalı mıyım ve nasıl olacak geri yollama işlemi ben win 8.1 kurdum driverları da cdden kurdum ve Windows taban puanı 4.9 :( neden ? ve fareyi çalıştıramadım bir türlü yardımcı olursanız çok sevinirim çokta anlamıyorum ne yapmalıyım sizde de benzer cızırtı sesi varmı büyük bir sorun mu ? daha doğrusu çözümü var mı ?
  • Sem17 S kullanıcısına yanıt
    taban puanının 4.9 çıkmasının sebebi dahili ekran kartını tanıması yüzünden.. fareni de pc kutusundan çıkan driver cd si var onunla çalıştırabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sem17

İyi günler bende 2 gün önce bu siteden ge70 sipariş verdim hemen yolladılar bi problem yaşamadım pc yi ilk açtığımda ve kurulum yaparken de bir sorun yok gibiydi ,yardımcı olursanız çok sevineceğim 2 sorum olacak bilgisayardan bir süre sonra ara ara gelen fan tarafından çok rahatsız edici olmasada hafif bir cızırtı var sizce geri yollamalı mıyım ve nasıl olacak geri yollama işlemi ben win 8.1 kurdum driverları da cdden kurdum ve Windows taban puanı 4.9 :( neden ? ve fareyi çalıştıramadım bir türlü yardımcı olursanız çok sevinirim çokta anlamıyorum ne yapmalıyım sizde de benzer cızırtı sesi varmı büyük bir sorun mu ? daha doğrusu çözümü var mı ?

4,9 un nedeni mekanik hdd ve onboard grafik ile testin yapılması olabilir çok önemli değil yani test değeri, cd den çıkan driver lar windows 8 de tüm donanımlarda sorunsuz çalışıyor ama msi ın sitesinde 8.1 için ayrıca driver paketi var , cd de kurulum yaptığınızda killerlan ve touchpad driverlarında özellikle sorun çıkabiliyor 8.1 için sanırım. fare derken touchpad imi kasttettiniz acaba usb farenin driverı sadece ayarlar için, tak çalıştır kullanabilmen lazım, ışıkları yanmıyor çalışmıyorsa başka bir bilgisayarda deneyin olmazsa geri gönderin , ses olayında cızırtı diyince bi arkadaşımın durumu aklıma geldi, yanlış anlama lütfen ama bi arkadaş fandan cızırtı geliyor dedi, kontrol ettiğimde sesin dvd sürücünün için kalan cd den geldiğini farkettim :) eğer böyle bi durum değilse, sistem zorlandığında bi fan sesi geldiği doğru ama bu devirli fan sesi şeklinde, yani cızırtı değil, sizdeki cızırtı şeklinde rahatsız edici boyuttaysa geri göndermekte yarar var.

• Yok touchpad de hiç bir sorun yok gelen farede sorun evet çalışmıyor ,geri yollasam iyi olur o zaman bende kuramadım mı falan diye düşünmüştüm yada açma kapama düğmesi falan var mı diye (saçmalıyor olabilirim ):) DVD de cd i yok maalesef öyle olmasını yeğlerdim çünkü bu iş canımı sıktı daha dün kurdum ve epeydir araştırıyordum hemen geri göndermek zor gelecek ses şöyle daha açık tanımlayayım bilgisayarı önüme aldığımda bilgisayarın bana göre sol tarafının altından (DVD rom un tam karşısında) ara ara çok kuvvetli olmasada insanın gıcığına giden sessiz ortamda duyulan bir cızırtı doğru tabir cızırtı geliyor sanki sürtüyor bir yere gibi şimdi ben pcyi nereye göndereceğim garantiye mi sanalmarketime mi daha alalı 2 gün oldu ve pcyi dün gece kurdum birde bana sesi falan iyi ama süper değil gibi pcnin yani ses güncellemesi falan yapmam gerekiyor mu bir yerden ? forumlarda çok beğenilmişti sesi çünkü ,hızlı cevabınız için çok teşekkür ediyorum .

• cklnc C kullanıcısına yanıt
    Driver cdsini kurdum fakat yinede tanımadı ,yani farede ne bir ışık nede bir algı oluşmuyor .
  • bence önce bi telefonda görüş sanalmarketimle, değişim iste sonradan servisle uğraşmaktan iyidir, sanalmarketim den çok alışveriş yaptım ama hiç sorunlu ürünle karşılaşmadım bu yüzden nasıl tepki veriyorlar bu tür değişim durumlarında bilemiyorum ama genelde anlayışlı bir firma imajı var görüştüğüm kadarıyla , sonuçta değişim istemek hakkın.
  • Benim daha ilk alışverişim hatta bu ilk laptopum ,bende öyle yapmayı düşünüyorum ama peketi herşeyi açtım dahası şuan bu pcden yazıyorum ve orj olmayan win 8.1 kurdum değişim yaparlar mı ? ama dediğiniz gibi bir görüşmekte fayda var .
  • Şimdi sanal marketimle görüştüm ve servise göndermemi (çünkü sorunun kullanım hatası olup olmadığını teyit etmeleri gerekiyorlarmış ) ve büyük ihtimalle değişim kararı çıkacağını ama 10 gün gibi bir sürede sonuçlanacağını söylediler , direkt değişim yapmıyorlarmış .Bu sorunu yaşayıp düzelten kimse yok mu ? yada böyle bi olayla karşılaşıp değişim izni çıkan biri msi yetkili servisi bu konuda nasıl tutum sergiliyor ?
  • Sizi yine rahatsız ediyorum ama iyi günler msi servisi ile görüştüm ve sesin fandan değil de hardiskten geldiğini touchpad in altındaki ışıklardan ilkinin yanıyor halinde böyle bir ses geliyorsa (hafif arada cız cız )çok normal olduğunu söylediler fanla alakalı olmadığını bununda normal bir mekanik çalışma olduğunu söylediler ama içim yinede rahat etmedi sizde de sessiz ortamda böyle bir ses geliyor mu ?
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.