Şimdi Ara

Ekonomik Çözüm - MSI GE70 2OE-267XTR Core i5-4200M Hk. (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
211
Cevap
4
Favori
19.340
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Sem17

Sizi yine rahatsız ediyorum ama iyi günler msi servisi ile görüştüm ve sesin fandan değil de hardiskten geldiğini touchpad in altındaki ışıklardan ilkinin yanıyor halinde böyle bir ses geliyorsa (hafif arada cız cız )çok normal olduğunu söylediler fanla alakalı olmadığını bununda normal bir mekanik çalışma olduğunu söylediler ama içim yinede rahat etmedi sizde de sessiz ortamda böyle bir ses geliyor mu ?

ben hdd i aldğımın 2. günü ssd yle değiştirdim bahsettiğiniz ses hdd sesi ise normal olabilir çok rahatsız edici hdd sesi olduğunu hatırlıyorum ilk kullanmaya başladığımda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alyy

quote:

Orijinalden alıntı: Sem17

Sizi yine rahatsız ediyorum ama iyi günler msi servisi ile görüştüm ve sesin fandan değil de hardiskten geldiğini touchpad in altındaki ışıklardan ilkinin yanıyor halinde böyle bir ses geliyorsa (hafif arada cız cız )çok normal olduğunu söylediler fanla alakalı olmadığını bununda normal bir mekanik çalışma olduğunu söylediler ama içim yinede rahat etmedi sizde de sessiz ortamda böyle bir ses geliyor mu ?

ben hdd i aldğımın 2. günü ssd yle değiştirdim bahsettiğiniz ses hdd sesi ise normal olabilir çok rahatsız edici hdd sesi olduğunu hatırlıyorum ilk kullanmaya başladığımda.

Forumlarda GE serisinin HDD sesi konusunda çok makale ve yorum mevcut. Bu durum ile ilgili çok şikayet yazısı okudum. Bende ilk kurulumu SSD takıp yaptığımdan ses şikayeti almadım. SSD candır :)

Ayrıca arkadaş Win 8.1 kurdum, servis konusunda sorun olur mu diye sormuş; Hayır olmaz, sonuçta FreeDos olarak satılan yani isteğe bağlı işletim sistemi kuruluyor.

• Maskedlower M kullanıcısına yanıt
    Yani garantiye gidecek bir durum yok gibi gözüküyor zaten içimden vermekte gelmiyordu , teşekkürler bilgilendirme için ssd ye 1 kaç yıl kullandıktan sonra geçmeyi düşünüyorum ama şimdilik idare edeceğiz bu sesle zaten beni ses rahatsız etmedi çok fazla şayet öyle abartılacak ses değil beni rahatsız eden pcnin bi yerinde sorun olma ihtimali idi , teşekkürler tekrardan.
  • Sem17 S kullanıcısına yanıt
    Dostum aynı laptoptan ben de almıstım bir hafta önce. Aynı sorunu bende yaşıyorum. klavyenin sol alt köşesinden tıkırtı-cızırtı gibi bir ses geliyor bazen de gelmiyor.
  • kingdoom79 K kullanıcısına yanıt
    Evet aynı ses .ama bir sistem sesi gibi ve hafif sessiz ortamda duyuluyor değil mi ? bana garanti hdd den geldiğini ve normal bir ses olduğunu söyledi ve ben bi kaç test yaptım hdd ile ilgili tüm değerler normal çıktı ama yinede insan işkilleniyor bi değişiklik olursa haber verirsen sevinirim. @kingdoom79
    Sessiz ortamlarda duyuluyor evet.Gelişme olursa haberdar ederim.
  • İyi günler, bende bu bilgisayar ve i7 olanı arasında kaldım. bugün bu modeli keşfettim önceden aklımda kesin i7 olanı vardı ama arasındaki fiyat farkı düşündürmeden edemiyo, burdaki yazıları okudum ama daha tam emin olamadım kararımda.
    ben genelde online oyunlar oynuyorum lol, starcraft ama asıl önemli olan çok sık bilgisayar değiştiren birisi değilim şuanki bilgisayarımı 6 yılı geçti alalı ati x1550 ekran kartı var 1mb core 2 duo işlemcisi var 160gb hdd :D artık iyi bi bilgisayar alma zamanı geldi ama almışken iyisini alıp yine bi 5 6 yıl beni idare edicek bi şey istiyorum...
  • kingdoom79 K kullanıcısına yanıt
    Ben bugün tekrar garanti ile konuştum (aslında Mouse değişimi için aramıştım aramışken tekrar sordum ) bu seferki adamda siz yine gönderin birde biz test edelim sonra başınız ağrımasın diyor :( Ben haftaya pazartesi göndereceğim heralde ,içim rahat etsin bi 10 gün dayanacağız yine :/ @kingdoom79

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sem17 -- 4 Aralık 2013; 15:38:52 >
  • ekran kartıyla ilgili sağ üstteki mavi renk nvidia yı kırmızı intel e ait değil mi önceleri devamlı mavi yanarken şimdi kendiğiliğinden bir kırmızı bir mavi yanıyor dxdiag dan baktım intel i görüyor ne yapmalıyım tekrar eski hali maviye getirmek için? ayrıca metro last light ı daha önce sorunsuz oynarken şimdi oyunu açmıyor oyuna giriyorum hiç tepki yok açmıyor kimse cevap vermiyor yok mu çözümünü bilen format atacağım yoksa :D
  • beyler 2 lemdeyim 1 haftadyr bu ge 70 i5 4200 modelini ara?tyryyorumhttp://www.sanalmarketim.com/msi-ge70-2oe267xtr-core-i54200m-8gb-1tb-gtx765m-2gb-173-full-hd-freedos-hediyeli/p_51366/
    tam okey verdim bütcemin cok üzerinde olmasyna ragmen msy n baska gaming olmayan ama i7 4700mq olan su model fiyat dolayysyyla kafamy karystyrdy ve ürün hakkkynda pek bilgi bulamyyorumhttp://www.sanalmarketim.com/msi-cx61-2od231xtr-core-i74702mq-8gb-1tb-gt740m-2gb-156-freedos/p_51356/
    600 tl ciddi bi rakam ve ucuz olany alyrsam bi razer naga yada ourobross alabilir mause sykyntysynyda cok daha yüksek performansla halledebilirim gibi geldi

• yalnız i5 olan olan modelin ekran kartı çok daha iyi haberin olsun :) gerçi ne amaçla kullanacağın önemli ama..
  • quote:

Orijinalden alıntı: cklnc

yalnız i5 olan olan modelin ekran kartı çok daha iyi haberin olsun :) gerçi ne amaçla kullanacağın önemli ama..

ekran kartı cok daha iyi evet ncak işlemci daha iyi sata rpm de düsük ama fiyat bana koyan suan aslında öncelik sadece diablo 3 ve dota 2 oyniyacagım ama fps de oynarım cod ghosts almayı planlıyorum cok karıstı kafam olmusken tam olsun deyip ge70 alsam 600 lira cok buyuk fark dıgerını alsam adam gibi 250 tlye bide mause alsam hesaplı olcak sıkıntı cekermiyim ona bi kanaat getirebilsem :(
    Bende göndereceğim de şimdi lazım 1.5 ay sonra göndereceğim.Bi gidip gelsin bakalım.
  • bios sürümleriniz kaç? 516 yı yükledim ama daha yükseği var mı bunun?
  • arkadaşlar bendede bu makina var geniş araştırmalarım sonucu aldım her oyunu istisnasız ultrada oynayacam diyorsanız 2500 tl ile laptop size bunu veremez.Benim amacım şu ana kadar çıkmış oyunları ve 1-2 sene daha çıkacak oyunları oynayabilmek daha sonra ucuzladığında ssd takacam artık pc nin ömrü yeterse de işlemciyi yükseltirim normal kullanmaya devam ederim.Bu düşünceyle aldım. Ayrıca günümüzde birçok oyunuda ultrada oynatıyor zaten. Yalnız kullanan arkadaşlara bir sorum olacak ben kamerayı beklediğimden çok kötü buldum sizce nasıl bana yazılımsal bir sorun gibi geldi
  • Selam;
    Ben de bu üründen dün aldım ve demin kargo elime ulaştı.Akşam kuracağız inşallah.
  • ürünü aldım bugun elime ulaştı genel olarak okey touch padde bi sorun var ya yamuk yada dizaynı böyle araştırıp geri göndericem sorun bunda ise freedos olması beni baya kosturdu bugün anca win7 ult buldum yükledim d
    driverlarıyla ugrasıyorum 1 2 güne tam çözerim herseyi anca
  • quote:

Orijinalden alıntı: conraddd

ürünü aldım bugun elime ulaştı genel olarak okey touch padde bi sorun var ya yamuk yada dizaynı böyle araştırıp geri göndericem sorun bunda ise freedos olması beni baya kosturdu bugün anca win7 ult buldum yükledim d
    driverlarıyla ugrasıyorum 1 2 güne tam çözerim herseyi anca

windows 8 ve 8.1 bence mükemmel işletim sistemleri, biran önce 8 yükle aletin 8 driver larıda sorunsuz,
  • ge70 267xtr 716 bios a güncelleyebilen var mı?
  • Merhaba hocam. Ben de ilk başta direk olarak MSI GE70 2OE-267XTR almak istiyordum ama Acer V3-772G modelini (i5 4200M) inceledikten sonra MSI ve Acer arasında kaldım. Sana birkaç sorum olacak. Yardımcı olursan sayende doğru bir seçim yapmış olurum. :)

Acer V3-772G
    http://www.vatanbilgisayar.com/Notebook-Netbook-Tablet/acer-v3-772g-5420121tmamm-v3-772g-notebook-core-i5-25ghz-12gb-1tb-173-2gb--w8-tasinabilir-bilgisayar/productdetails.aspx?I_ID=69022
    MSI GE70 2OE-267XTR
    http://www.sanalmarketim.com/msi-ge70-2oe267xtr-core-i54200m-8gb-1tb-gtx765m-2gb-173-full-hd-freedos-hediyeli/p_51366/

2 modelde de işlemci olarak i5 4200M var. Acer'da 12GB Ram, MSI'da ise 8GB Ram var.
    Acer'da GTX760M, MSI'da ise GTX765M ekran kartı var. Aradaki fark okadar da fazla değil.
    Acer'da 1TB hard disk var ama 5400RPM. MSI'daki ise 7200RPM. Ama Acer'da boşta bir ssd slot'u var hazırda. O bakımdan Acer + 250GB bir SSD'nin toplam fiyatı MSI fiyatına denk geliyor. Acer vatanda %30 indirimde 2166TL idi.
    Her 2 modelde de 17.3" ekran var ama Acer'da 1600x900 çözünürlük var ve ekranı mat değil. MSI ise full hd çözünürlük ve mat ekran.
    MSI'ın klavyesi ışıklı Acer'ınki değil.

Buraya kadarki özelliklerde MSI bütçemi çok zorlayacağı için Acer daha hesaplı benim için. Ama MSI almamı sağlayacak esas önemli olay oyunlarda ısınma durumu.

Forumda Acer kullanan bir arkadaş aşağıdaki oyunlarda kullandığı ayarlara göre aldığı fps ve sıcaklık değerlerini paylaşmış. Siz de resimleri inceleyerek sizin MSI laptopunuzda bu oyunlarda (Hepsinde olmasa bile deneme şansınız olanlarda) aldığınız sıcaklık ve fps değerlerini paylaşırsanız benim ve benim gibi bu laptopu düşünen arkadaşlar için çok yardımcı olmuş olursunuz. :)
    Splinter Cell Blacklist

F1 2013

GTA IV

Metro: Last Light

Assassin's Creed III

Dirt 3

Dishonored

Batman Arkham Origins

MSI laptopu gerçekten almak istiyorum ama aklımdaki en büyük soru işareti oyunlarda ısınma durumu. Laptopu oyun ve Autocad için kullanacağım. MSI hediye olarak sırt çantası, gaming mouse, mousepad ve tam yılbaşı milli piyango kuponu veriyor.
    Gönlüm MSI'dan yana, bütçem ise Acer'dan yana. :)

Bu arada amacım Acer'ın performansını burda göstererek MSI'ı kötülemek değil, kesinlikle yanlış anlaşılmasın. 2bin küsür lirayı önümüzdeki 2 yıl içinde tekrar verme şansım olmadığı için dikkatli seçmek ve paramı en iyisine vermek istiyorum.
    Cevabınız için şimdiden teşekkür ederim. İyi akşamlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Korialstrasz -- 16 Aralık 2013; 20:04:12 >

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.