Şimdi Ara

Ekonomik Çözüm - MSI GE70 2OE-267XTR Core i5-4200M Hk. (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
211
Cevap
4
Favori
19.340
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • msi g60 i5 olan model de visual studio java gibi programlarda bi sıkıntı yaşanırmı ? oyunları sormuyorum bile, i7 ile i5 li olan arasındayım, i5 i alıp ssd takabilirim, i7 fiyat olarak şuan çok pahalı..
  • bende ge 70 20 e modelini aldım i5 işlemcili gtx765m 8gb ram olanından, win7 ultimate kurdum . sorun yoktu League of legends oynuyordum 60 fps sabit ama advanced system care kurdum onardım falan sonra oyuna gırınce 50 lere dusmeye başladı fps neden anlamadım ? cpu kullanımı %100 gosterıyo bırde . boost falanda yapmadım acaba yapmam gerek mi
  • Merhabalar. Konu hortlatmayı sevmem pek ama hortlatmam gerekti. 3 Senedir Toshiba Qosmio kullanıyorum ve açıkcası ısınma hariç memnundum taki Europa universalis 4 oynayamayana kadar. öncelikle sormak istediğim sorular şunlar

Harman/kardon ses sistemi var şuanki laptopumda ve ses çıkışı benim için çok önemli. Msi ın bu modellerinde ses çıkışı nasıldır?
    msata ile SSD takıp direk işletim sistemini ona kurmak istiyorum ancak SSD fiyatlarına da bakmam gerekiyor onun için.
    Isınma olayları nasıldır belli bir süre kullanınca çok artış var mı?
    Oyun performansı açısından genel olarak neler söyleyebilirsiniz?

Şimdiden teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guardianum

Merhabalar. Konu hortlatmayı sevmem pek ama hortlatmam gerekti. 3 Senedir Toshiba Qosmio kullanıyorum ve açıkcası ısınma hariç memnundum taki Europa universalis 4 oynayamayana kadar. öncelikle sormak istediğim sorular şunlar

Harman/kardon ses sistemi var şuanki laptopumda ve ses çıkışı benim için çok önemli. Msi ın bu modellerinde ses çıkışı nasıldır?
    msata ile SSD takıp direk işletim sistemini ona kurmak istiyorum ancak SSD fiyatlarına da bakmam gerekiyor onun için.
    Isınma olayları nasıldır belli bir süre kullanınca çok artış var mı?
    Oyun performansı açısından genel olarak neler söyleyebilirsiniz?

Şimdiden teşekkürler

pc yi çok araştırarak aldım iyikide almışım diyorum ses olarak süper 4 tane creative hoparlöre sahip sound blaster cinema olarak geçiyor baslar mükemmel çok temiz yüksek ve tok ses veriyor bayıldım diyebilirim..
    msata işlerinden pek anlamıyorum ben üzerinde 1tb hdd ile kullanıyorum 7200rpm işimi fazlasıyla görüyor belki ilerde çok sıkılırsam ssd takabilirim
    oyun performansına diyecek yok gtx765m gibi süper bir karta sahip bf4 cod ghost nfs rivals crysis 3 bu oyunları ultrada bitirdim süper oyun deneyimi sunuyor ısınma elbette oluyor oyunlarda sonuçta ultrada oynuyorum ama turbo fan tuşu var onu devreye sokuyorum oyun oynarken ısınma sorununuda çözüyorum..sonuç olarak cihazımdan çok memnunum canavar gibi

• quote:

Orijinalden alıntı: gzhn61

pc yi çok araştırarak aldım iyikide almışım diyorum ses olarak süper 4 tane creative hoparlöre sahip sound blaster cinema olarak geçiyor baslar mükemmel çok temiz yüksek ve tok ses veriyor bayıldım diyebilirim..
    msata işlerinden pek anlamıyorum ben üzerinde 1tb hdd ile kullanıyorum 7200rpm işimi fazlasıyla görüyor belki ilerde çok sıkılırsam ssd takabilirim
    oyun performansına diyecek yok gtx765m gibi süper bir karta sahip bf4 cod ghost nfs rivals crysis 3 bu oyunları ultrada bitirdim süper oyun deneyimi sunuyor ısınma elbette oluyor oyunlarda sonuçta ultrada oynuyorum ama turbo fan tuşu var onu devreye sokuyorum oyun oynarken ısınma sorununuda çözüyorum..sonuç olarak cihazımdan çok memnunum canavar gibi

Valla hocam çok sağol her an alabilirim gibi duruyor bakalım. Peki yanında gelen ürünler nasıl mouse dur kulaklıktır falan?
    Elimde Thermaltake cooler var anca usb girişi kırıldı onu lehimletmem gerekicek sanırım. Eğer mağazadan bulabilirsem hemen alırım yok bulamazsam artık daha sonra. Peki işletim sistemin ne hocam win8 mi?

• Guardianum kullanıcısına yanıt
    Mrb dedigin cihazi bende uzun zamandir kullaniyorum kesinlikle seni uzmeyecek bir cihazdir. Isinma sorunu simdiye kadar hic yasamadim pc daha 80 dereceyi bile gormedi. Yukarda arkadasin dedigi oyunlari bende bitirdim. Crysis haric digerlerini high da bitirdim. Yaninda mouse.mouseapad.canta.oyun kuponu veriyolardi ben aldigimda. Cantasi biraz dar fazla birsey koyulmuyor. Mose cok iyi. Pc simdiye kadarda hic bir sıkıntı cikarmadi bende win8 yuklu canavar gibi calisiyor.tavsiye ederim indirim falan yakarsan kacirma.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ürün hakkında kafamdaki sorular baya belirlendi. Bir tek Lenovo nun Y510 aklımı karıştırdı ancak onunla ilgili kullanıcı bilgisine henüz ulaşamadım. Normalde 17.3 istiyorum ancak o makina performans olarak daha iyi. Tahminim daha çok ısınıyordur ama
  • quote:

Ürün hakkında kafamdaki sorular baya belirlendi. Bir tek Lenovo nun Y510 aklımı karıştırdı ancak onunla ilgili kullanıcı bilgisine henüz ulaşamadım. Normalde 17.3 istiyorum ancak o makina performans olarak daha iyi. Tahminim daha çok ısınıyordur ama

510pde isinma sorunu var 2.kart 95 ustu derecelere cikiyor ve performansi dusuruyor o yuzden tavsiye etmem
    Ayrica sli in kendi kronik sorunlari var

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam haklısın o konuda ben de kararsızdım. Bir de Açıkcası JBL ses sistemi ilgimi çekmişti. Sen kullanıyorsun ne düşünüyorsun bu sistem için
  • Hocam jbl gayet guzel ses konusunda ancak msin ses sisteminin de asagi kalir yani yok diye biliyorum
    Onceden ikisini alan bi arkadas vardi o kiyaslamiati hatta msi daha onde diyorsu ama net bilmiyorum.
    Jblnin tek eksigi baslar biraz zaayif

• Tamam hocam çok teşekkür ederim muhtemelen bugün yarın alırım sistemi diye düşünüyorum. Elden alabileceksem öyle almak istiyorum ama bakalım.
  • quote:

Ürün hakkında kafamdaki sorular baya belirlendi. Bir tek Lenovo nun Y510 aklımı karıştırdı ancak onunla ilgili kullanıcı bilgisine henüz ulaşamadım. Normalde 17.3 istiyorum ancak o makina performans olarak daha iyi. Tahminim daha çok ısınıyordur ama

benimde aklımda ilk başta y510p vardı ama gidip görünce vazgeçtim sırf kasası ve tuşları yüzünden kasanın çerçeveleri hem çok genişti hemde çok kaba duruyordu kasa, tuşlarıda kalitesizdi. bir diğer nedende sli nin bazen sorun çıkartması. şuan iyiki almamışım diyorum.
  • Arkadaşlar çok teşekkür ederim yardımlarınız için. İşler değişti çok farklı bir makina aldım. Sanırım sıkıntı olmayacak bana bundan sonra uzun bir süre.
  • quote:

Arkadaşlar çok teşekkür ederim yardımlarınız için. İşler değişti çok farklı bir makina aldım. Sanırım sıkıntı olmayacak bana bundan sonra uzun bir süre.

hayırlı olsun ne aldın?
    Nelerden bahsederken ne almıssın hayırlı olsun
  • Valla aynen öyle oldu. Biraz üzüm ye bağ sorma yapıyorum ama elime gelsin de incelerim
    En az Gtx 780m ayarında bir performans verir

• Aralarında 10 sıra vardı baktığımda listeye ama çok da problem olmaz bence zaten illa ultra neyin oynamaya kasmam ben :)
    Aralarında sli desteklemeyen oyunlarda devasa bir fark oluşacak

Keşke tek ekran kartı 780m li bir alienware alsaymışsınız ama Buda sıkıntı çıkarmaz tabiki, lenovo y510p gibi sadece kartı koyup bırakmamışlar bu cihazda

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.