Şimdi Ara

Ekonomik Faturasız Türk Telekom Tarifeleri [ANA KONU] (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
5.388
Cevap
20
Favori
253.690
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mesona

2000 sms az geliyorsa android markette bedava sms atabileceğiniz netle çalışan program var.
    https://play.google.com/store/apps/details?id=me.blip
    istediğiniz kişiye sms atabilirsiniz. karşı tarafta ki telefon 3310 bile olsa mesaj gidiyor.

ben bu programı simdi sizin vasıtanızla ogrendim .nasıl kullanılır kurdum ancak hic bir sekilde mesaj yazamıyorum yada kişi ekleyemiyorum bu konuda yardımcı olabilirmisiniz. ? birde bu program mesaj gondermekn istediğimiz kişide de olması gerekiyor mu???,

• Vodafone'dan faturam ayın 15inde kesildi, gelecek ayın 10u gibi ben de geçmeyi düşünüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: forumcu3

quote:

2000 sms az geliyorsa android markette bedava sms atabileceğiniz netle çalışan program var.
    istediğiniz kişiye sms atabilirsiniz. karşı tarafta ki telefon 3310 bile olsa mesaj gidiyor.

ben bu programı simdi sizin vasıtanızla ogrendim .nasıl kullanılır kurdum ancak hic bir sekilde mesaj yazamıyorum yada kişi ekleyemiyorum bu konuda yardımcı olabilirmisiniz. ? birde bu program mesaj gondermekn istediğimiz kişide de olması gerekiyor mu???,

quote:

lordd, tarih: 07 Mart 2012 Çarşamba (1.3.3 sürümüne sahip LG Optimus Black)
    Kullanimi
    Sms atmaniz icin once sesli msg atiyorsunuz. Sonra ikinci mesajdan itibaren sms atma kutucugu da eklenmis oluyor menuye.

Altta yorumlarda yazdığı gibi yapmalısınız.
    Bu arada blipme'den avea hatlara mesaj gitmiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Devil1106
    Hız düşse bile Vodafone Cepnetten çok daha yüksek olucak bu da bir avantaj.

Cepnet 96 kbps, bu 128 kbps. Abartılacak bir fark yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FaTeeH

quote:

Orijinalden alıntı: forumcu3

quote:

quote:

lordd, tarih: 07 Mart 2012 Çarşamba (1.3.3 sürümüne sahip LG Optimus Black)
    Kullanimi
    Sms atmaniz icin once sesli msg atiyorsunuz. Sonra ikinci mesajdan itibaren sms atma kutucugu da eklenmis oluyor menuye.

Altta yorumlarda yazdığı gibi yapmalısınız.
    Bu arada blipme'den avea hatlara mesaj gitmiyor.

benim telefonum LG P350 .Ben programı indirdim ancak code girmeme ragmen contac listeme kisme gelmiyor. sesli mesaj bile gondere miyorum ???
    nasıl yapa bilirim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi forumcu3 -- 17 Mart 2012; 14:57:44 >

• @forumcu3
    Android kullanmadığım için size yardımcı olamam. Diğer şekilde ios'da kişileri listeye sizin eklemeniz gerekiyordu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: s0ft

19 liralık tarife siteye hatalı yazılmamıştır umarım.

İnternet yok o tarifede ondan uygun fiyatı.Kapiş.
  • hatalı tarifeyi gençlere açsın bari
  • vodafoneden geçenler için sabit fiyat garantisi felan varmı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Penryn

quote:

Orijinalden alıntı: s0ft

19 liralık tarife siteye hatalı yazılmamıştır umarım.

İnternet yok o tarifede ondan uygun fiyatı.Kapiş.

Konu geçmiş sayfalarda açıklığa kavuştu zaten. Eski mesajları oku önce.
  • Bugün geçiş yaptım. 500'lük kısma 12 ay taahhüt de verdik. interneti için çok güzel bir tarife olmuş. 128 kbps cep için yeter de artar bile hatta 2 GB bile çok Acaba önce kontörlüye sonra faturalıya geçerek mi yapsaydım diye kendimi alamıyor da değilim uğraşmak istemedim aylık 40 TL ödeyecez artık 30 Nisana kadar süresi var geçmek isteyenler için bulunulmaz fırsat.
  • 25 nisanda 30luk 500yeni nesil e geçeceğim 6ay sonrada 35tl miş hiç bişi adsl kapatıyorum
  • Yıllardır turkcell kullanıyorum ve sınırsız internet yapmadı bakalım atak olarak birşey olabilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok iyi bende cepnetti iptal edip buna geceyim bari cepnetin ne kdr devam edeceği mechul bunu kaçırmayayım
  • süper tarifeler.
    rakipsiz işler yapıyor avea. umarım kalitesini düzeltir ve herkes faydalanır.

ttnetin aksine herkese göre tarifeleri var..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MUTAF -- 17 Mart 2012; 18:14:41 >
  • Oh beeee super otesi valla cepnetten kanser olmaktan kurtuluyoruz galiba 500luk tarife mukemmel.
  • quote:

Orijinalden alıntı: webconn

Yıllardır turkcell kullanıyorum ve sınırsız internet yapmadı bakalım atak olarak birşey olabilir

Turkcell atak olarak hic bisey yapmaz cunku turkcellin onceligi kalite oyuzden ucuz veya piyasayi kiracak veya rakip bi tarife gelmez. Turkcellde calisan bi arkadasim soyledi turkcell asla ucuz olmaz diye.

• Turkcellin ucuz tanımı tarihte asla görülmez.
    1 tl olayı istisna. oda bitince kaçış başladı.

Turkcellin atak yapma ihtimali bile bence yok. kafasına göre takılsın
  • Vodafone aylik cepnetim var geçsemmi acaba aveaya?
  • Suan vodafon cep ozgur tarifesindeyim turkcelldrn geceli yaklaşik 4 ay oldu şuan aveaya geçebilirmiyim?

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.