Şimdi Ara

Ekonomik Faturasız Türk Telekom Tarifeleri [ANA KONU] (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5.388
Cevap
20
Favori
253.690
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mesona

quote:

Orijinalden alıntı: forumcu3

quote:

Orijinalden alıntı: mesona

2000 sms az geliyorsa android markette bedava sms atabileceğiniz netle çalışan program var.
    https://play.google.com/store/apps/details?id=me.blip
    istediğiniz kişiye sms atabilirsiniz. karşı tarafta ki telefon 3310 bile olsa mesaj gidiyor.

ben bu programı simdi sizin vasıtanızla ogrendim .nasıl kullanılır kurdum ancak hic bir sekilde mesaj yazamıyorum yada kişi ekleyemiyorum bu konuda yardımcı olabilirmisiniz. ? birde bu program mesaj gondermekn istediğimiz kişide de olması gerekiyor mu???,

Avea hatlara atılamadığını bilmiyordum. Rehberinize gelin orda kişilerde blip.me seçeneğinin oluşması lazım. Ben ordan atıyordum. Şimdi kullanmıyorum. Yalnız hatırlatmakta fayda var program çok şarj yiyor.

Ne kadar Bedava SMS o kadar köfte

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: FroBisher

Ne kadar Bedava SMS o kadar köfte

o zaman sonsuz köfte
  • Aveayı gene tebrik etmek lazım.

Yarattığı rekabet ortamı müşterilere olumlu yansıyacak gibi duruyor.

Ancak var olan kullanıcılarını değersiz gördüğünü düşünüyorum. Nt ile gelenlerle mevcut faturalı hatları arasındaki fark gözlerden kaçmıyor

Her şeye rağmen güzel bir tarife olmuş, devamını bekleriz

• 7 yıldır kullandığım avea kontorlü hattımı bugün itibariyle 40 liralık yeni nesil ekstra 1000 tarifesine gecirerek avea olan uzun ilişkimi bir yıl daha garanti altına aldım:)..Geçiş işlemini yaptıktan sonra yolda bir firma standına rastladım.Satıcı ve kullanıcı arası geçen diyalog aynen şu şekildeydi..

kullanıcı: eee gardaş aveada 19 liraymış sende niye bu kadar pahalı,
    satıcı: abicim hiçbir firma bizim gibi çekemez...

doğru kapsama alanın çok geniş olabilir ama benim gibi merkezine yakınsan ve mobil bölgelerde yaşamıyor isen avea en mantıklı tercih arkadaş..
    Yoksa istediğin kadar övün bu fiyat politikası ile iyi çekiyorum diyerek.
    Ki yavaş yavaş avea direkleri dikmeye başladı diğer firmaların hakkında hayırlısı:)

http://www.youtube.com/watch?v=KBOfIzM9tis

Avea çalışıyor arkadaş:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi melancohly -- 18 Mart 2012; 1:01:23 >

• "16.03.2012 tarihi ve sonrası Avea'nın faturalı tarifelerinden faturasız tarifelerine geçiş yapıp sonrasında tekrar tarifeye gelen müşterilerden bir kereye mahsus KDV-ÖİV dahil 30 TL kayıt ücreti alınacak ve söz konusu ücret müşterilerin ilk faturalarına yansıtılacaktır. "

http://www.avea.com.tr/tr/sta/bireysel/tarifeler/faturali/yeninesil500_500e.shtml?pagemenu=tarifeler.faturali.yeninesil.500

benim faturalı avea hattım var. şimdi ben yarın hattımı kontorluye cevirsem, ertesi gün de bu tarifeye geçsem, ayda 10 lira fazladan ödemekten kurtulabiliyor muyum?

bu geçişler bir-iki günde olabiliyor mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: beytepeli06

benim anlamadıgım. 200 dk 200 mb olan paket 20 lira.
    400 dk sınırsız net olan paket 19 lira.
    http://www.avea.com.tr/tr/sta/bireysel/tarifeler/faturali/super19luk.shtml?pagemenu=tarifeler.faturali.yenisupertarife.super19luk&pagemenu=tarifeler.faturali.yenisupertarife

gariplik yok mu. ikisindede 2000 sms var ayrıca.

19 TL'lik olanda yalnızca 400 dk var. SMS ve internet yok!

Yeni Süper Tarifelerde ve Yeni Her Yöne Serisinde yalnızca her yöne konuşma süresi var.

İnternet ve SMS paketi olanlar 'Yeni Nesil Tarifeler'.

Bu 3 seri ayrı. Dikkat edelim.

• Benim şu aralar bir bayiye gitme imkanım yok, Vodafone faturalı hattımı Avea faturalıya online olarak taşımam mümkünmü?
  • İşte aranan tarife budur şimdilik sana elveda vodafone :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nike

ADSL taahhuttum 15 Mayista bitiyor kapatip bu tarifenin son basvuru tarihi 30 nisan oldugu icin 20 nisan gibi basvuracagim 30 tl lik pakete

yalnız nisan mayısdan önce geliyor
  • vodafone internette cevap vermezse artık buna geçebilirim
  • kim ne derse desin vodafone cepnet
  • Bu tarifeyle birlikte CEPNET miladını tamamlamıştır. CEPNET 100 MB 3G, SONRASINDA 96 KBPS

AVEA 2GB 3G-SONRASINDA 128 KBPS

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi It's My Life -- 18 Mart 2012; 7:45:39 >
  • Şimdi bazı sorularım olacak ama bende cepnet kullanan biriyim ve bu tarife (30Tl olan) gayet hoş geldi gerek adil kullanım hakkı kotası gerekse kullanım hakkı sonrası konusunda. Ben vodafonedan avea geçmem durumunda ne kadar ay 30 ödeyeceğim? Sonra yükselme olur mu? Veya ekstra o bu şu gibi saçma şeylerden faturam sürekli artar mı? Vodafonede böyle bir sorun yoktu yani ne kullandı isen onu ödüyordun ve ekstra bi mebla ile karşılaşmıyordum güvenebilir miyim avea'ya? Ve son olarak sadece sözleşme süresince mi geçerli olacak bu tarife?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hardcrss

quote:

Orijinalden alıntı: Nike

ADSL taahhuttum 15 Mayista bitiyor kapatip bu tarifenin son basvuru tarihi 30 nisan oldugu icin 20 nisan gibi basvuracagim 30 tl lik pakete

yalnız nisan mayısdan önce geliyor

20 Nisan'da başvuracağım demiş zaten.
  • Sms ler her yöne mi
  • Tarifeler çok güzel yıllarca beklediğimiz özlenen tarifelerdi bunlar. Su an Avea genc paket kullanıyorum 19 tlye.. Nisan'da durum değerlendirmesi yapıp geçebilirim.

Tek kötü yani Avea faturalı tarifede olanlara ciddi haksızlık yapmışlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: oksit

Tarifeler çok güzel yıllarca beklediğimiz özlenen tarifelerdi bunlar. Su an Avea genc paket kullanıyorum 19 tlye.. Nisan'da durum değerlendirmesi yapıp geçebilirim.

Tek kötü yani Avea faturalı tarifede olanlara ciddi haksızlık yapmışlar.

valla bende aynı durumdayım..19 luk avea genç tarifedeyim, geçiş yapayımmı kararsız kaldım nisan sonuna kadar düşünücem artık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bdurmus -- 18 Mart 2012; 10:07:04 >
  • Mevcut avealilari es gecmisler.
  • söz uçar yazı kalır. kimse sözleşmeyi okumadı değil mi? işte sözleşmenin (taahnamenin) 5. maddesi;

5- Avea’nın Bireysel Faturalı Yeni Nesil 200 Ekstra Tarifesi’nin tüm mali ve sair koşullarını, usulüne uygun olarak önceden duyurmak kaydıyla değiştirebileceğini;
  • quote:

Orijinalden alıntı: heryerde

söz uçar yazı kalır. kimse sözleşmeyi okumadı değil mi? işte sözleşmenin (taahnamenin) 5. maddesi;

5- Avea’nın Bireysel Faturalı Yeni Nesil 200 Ekstra Tarifesi’nin tüm mali ve sair koşullarını, usulüne uygun olarak önceden duyurmak kaydıyla değiştirebileceğini;

dikkat ettiyseniz ekstra içinmiş bunlar normal olanı için böyle birşey yazılmamış

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.