Şimdi Ara

Ekonomik Faturasız Türk Telekom Tarifeleri [ANA KONU] (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.388
Cevap
20
Favori
253.690
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 200lük olandan ziyade 19luk genç paket avantajı var gibi sanki.

ama diğer 30luk ve üstü tarifeler RAKİPSİZ tarife...
  • Ya neden smsleri az yapiyorlar anlamam. Herkeste viber whatsupp mi var?

2000sms yerine 5bin olsa hemen gecicem.
  • Peki bu nekadar sürecek böyle 2 ay demesinlerde boşuna hat taşımayalım sürekli sınırsız internet olacaksa yarın kesin geçerim
  • quote:

Orijinalden alıntı: usnn

Peki bu nekadar sürecek böyle 2 ay demesinlerde boşuna hat taşımayalım sürekli sınırsız internet olacaksa yarın kesin geçerim

sürekli dostum.ben dün başvurudm taahhüt vermedim.6ay 30 sonraki 6 ay 35 tavsiye ederim.geçince görüşlerimi bildiririm.
  • usnn ; Ben dün geçtim 500 dakika olanına, internet 2gbyi geçersen 128kbpsye düşüyor ve 12 ay faturalıdan ve aveadan çıkmama taahhüdü veriyorsun..
    avea faturalı hat kullanıcısıydım ayda 40tl ödeyeceğim, geçiş ücreti yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FroBisher

quote:

Orijinalden alıntı: heryerde

söz uçar yazı kalır. kimse sözleşmeyi okumadı değil mi? işte sözleşmenin (taahnamenin) 5. maddesi;

5- Avea’nın Bireysel Faturalı Yeni Nesil 200 Ekstra Tarifesi’nin tüm mali ve sair koşullarını, usulüne uygun olarak önceden duyurmak kaydıyla değiştirebileceğini;

dikkat ettiyseniz ekstra içinmiş bunlar normal olanı için böyle birşey yazılmamış

(*)Yeni Nesil 500 Ekstra tarifesi sadece Avea'nın faturalı tarifelerinde 12 fatura dönemi boyunca kalacağına dair taahhütte bulunan müşterilerimize açıktır. 12 fatura dönemi için taahhütte bulunulduğunda; numara taşıma, yeni hat tesisi ve Avea'nın faturasız tarifelerinden geçiş yoluyla kaydolan müşterilerimiz için tarifenin aylık ücreti 12 fatura dönemi boyunca 30 TL, sonrasında 35 TL'dir. Avea'nın faturalı tarifelerinden geçiş yapan müşteriler için ise 12 fatura dönemi boyunca 40 TL, sonrasında 45 TL'dir.

(**)Yeni Nesil 500 tarifesinin aylık ücreti numara taşıma, yeni hat tesisi ve Avea'nın faturasız tarifelerinden geçiş yapan müşteriler için ilk 6 fatura dönemi boyunca 30 TL, sonrasında 35 TL'dir. Avea'nın faturalı tarifelerinden geçiş yapan müşteriler için ise 50 TL'dir.

ekstra denilen olay şu. fiyat farkından dolayı ayrı taahütname düzenlenmiş. diğerinin taahhütnamesinde fiyatlar farklı ama 5. madde aynen duruyor.

ben sadece uyarmak istedim. bir yanılgı oluşmasın bu fiyatlar bir yıl sabit kalacak diye.

onun dışında kampanya güzel.

ama önemli olan sözleşmedir işte.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi heryerde -- 18 Mart 2012; 12:38:47 >

• quote:

quote:

söz uçar yazı kalır. kimse sözleşmeyi okumadı değil mi? işte sözleşmenin (taahnamenin) 5. maddesi;

5- Avea’nın Bireysel Faturalı Yeni Nesil 200 Ekstra Tarifesi’nin tüm mali ve sair koşullarını, usulüne uygun olarak önceden duyurmak kaydıyla değiştirebileceğini;

dikkat ettiyseniz ekstra içinmiş bunlar normal olanı için böyle birşey yazılmamış

canınızı sıkmayın taahhüt varken zam geldiğinin örneği yok henüz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: inexo

quote:

quote:

canınızı sıkmayın taahhüt varken zam geldiğinin örneği yok henüz

zam geldimi gelmedimi hatırlamıyorum ama kötüye kullanımdan dolayı gibi saçma bir sebeple hem daha pahalı hem de konuşma süreleri daha az olan tarifelere geçirdikleri herkesin malumu.

yani güven olmaz. madem zam yapmayacaklar neden o 5. madde var?

• Beyler bana bu lazim yani vodafone bu sekilde bir kampanya yaparmi,beklemelimiyiz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Simonsorcerer

usnn ; Ben dün geçtim 500 dakika olanına, internet 2gbyi geçersen 128kbpsye düşüyor ve 12 ay faturalıdan ve aveadan çıkmama taahhüdü veriyorsun..
    avea faturalı hat kullanıcısıydım ayda 40tl ödeyeceğim, geçiş ücreti yok.

quote:

Orijinalden alıntı: blckhm

Bu yazıyı sen yazmadın

quote:

Orijinalden alıntı: turkay23

sürekli dostum.ben dün başvurudm taahhüt vermedim.6ay 30 sonraki 6 ay 35 tavsiye ederim.geçince görüşlerimi bildiririm.
    Sağolun bende geçerim ozaman

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi usnn -- 18 Mart 2012; 14:39:06 >

• 128kbps hız telefon için yeterli olur mu ?
  • bende vodafone 120 tl cezai bedel ödeyecek olmama ragmen gectim
  • faturalı hattım var diye bu fiyatlardan vermiyorlar. gıcık oldum.... üstüne birde geçiş yapacaz diye 30 tlni alırız diyorlar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rizeli

faturalı hattım var diye bu fiyatlardan vermiyorlar. gıcık oldum.... üstüne birde geçiş yapacaz diye 30 tlni alırız diyorlar...

Nasil yani faturasiz hatlara mi yapiyorlar bu kampanyayi? Ben vodafone faturali hat kullaniyorum gecemeyecekmiyim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fearfactory

quote:

Orijinalden alıntı: Rizeli

faturalı hattım var diye bu fiyatlardan vermiyorlar. gıcık oldum.... üstüne birde geçiş yapacaz diye 30 tlni alırız diyorlar...

Nasil yani faturasiz hatlara mi yapiyorlar bu kampanyayi? Ben vodafone faturali hat kullaniyorum gecemeyecekmiyim

Avea faturalılardan bahsetmiş arkadaş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Augias

128kbps hız telefon için yeterli olur mu ?

Evet yeterli internette gezinmek için.
  • Tarifeler güzelde mevcut faturalı kullanıcılarını herzamanki gibi düşünmemiş. Avea nın hep yaptığı şey.
  • Sanirim gecis yapacagim
  • avea olayı bitirmiş
  • tarifeler iyi olmakla, birlikte beni düsündüren cekim kalitesi nasıl aveanın acaba.
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.