Şimdi Ara

Ekonomik Faturasız Türk Telekom Tarifeleri [ANA KONU] (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.388
Cevap
20
Favori
253.717
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: fusem

quote:

Orijinalden alıntı: yafess_

o değil de eminim bayagı bir kişi bu tarifelere geçecek gibi . avea altyapısı bunu kaldırabilecek mi acaba ?

kaldırır 25.000.000 aboneye kadar yolu var avea çalışıyor

bakalım görecegiz

• Kullanan varsa bize net bir bilgi versin ciddi ciddi vf den gecmeyi dusunuyorum aveaya bu tarife tam benlik
  • quote:

Orijinalden alıntı: emretutar

quote:

Orijinalden alıntı: Rapator

quote:

Orijinalden alıntı: emretutar

Şu anda avea faturasız hattım var. TAAHHÜT
    YAPMADAN " Her yöne
    500 dakika, her yöne 2000 SMS ve Sınırsız"
    pakete geçebilirmiyim. Fiyat olarak nasıl olur?
    Şimdiden teşekkür ederim.

Taahütsüz olmuyormuş...Fiyat ilk 12 ay 30tl, sonrasında devam edersen 35tl...16 marttan önce başka operatöre geçip geri dönersen 30tl ücreti var...

Tarifelere nasıl kayıt olunabilir?
    Yeni Nesil 500 Ekstra tarifesine kayıt olmak için Avea'nın faturalı tarifelerinde 12 fatura dönemi boyunca yararlanılacağına dair taahhütte bulunulması gerekmektedir. Numara taşıma, yeni hat alımı ve Avea'nın faturasız tarifelerinden geçiş yoluyla kayıt olacak müşterilerimizin Avea bayilerinde tarifeye kayıt esnasında taahhütname imzalamaları gerekmektedir. Avea'nın faturalı tarifelerinden geçiş yoluyla kayıt olacak müşterilerimiz ise Avea Müşteri Hizmetleri aracılığıyla taahhüt verebilirler.

Tarifelerin aylık ücretleri ne kadardır?
    Yeni Nesil 500 Ekstra tarifesinin aylık ücreti; numara taşıma, yeni hat tesisi ve Avea'nın faturasız tarifelerinden geçiş yapan müşteriler için 12 fatura dönemi boyunca 30 TL, sonrasında 35 TL'dir.

Tarifelere kayıt ücreti var mıdır?
    Yeni hat alımı, numara taşıma* ve Avea'nın faturasız tarifelerinden geçiş yoluyla kayıt olacak müşterilerimizden herhangi bir kayıt ücreti alınmayacaktır.

*Aşağıdaki istisnai durumlarda bir kereye mahsus KDV, ÖİV dahil 30 TL Tarife Kayıt Ücreti alınacak ve ilk faturaya yansıtılacaktır:
    -16.03.2012 tarihi ve sonrasında Avea'nın faturalı ya da faturasız tarifelerinden diğer operatörlere numarasını taşıyıp sonrasında tekrar Avea'ya taşıyarak tarifelere kayıt olunması durumunda.
    -16.03.2012 tarihi ve sonrasında Avea'nın faturalı tarifelerinden faturasız tarifelerine geçiş yapılıp sonrasında tekrar faturalıya geçiş yapılarak tarifelere kayıt olunması durumunda.

Teşekkürler rapator. En iyisi biraz daha bekleyip tarife sonrası yorumlara görmek lazım. Taahhüt olayına girmekte istemiyorum ama mecbur kalırsak yapacak bişey yok. Bide şunu tam anlıyamadım. Taahhüt yaptık diyelim. 4 ay sonra tekrar faturasıza geçsek ne kadar ücrete tabi olurki? sitede yazdığı cayma bedeli çok karışık. Bu konudada bilgilendirirseniz seviniriz.

Pardon taahüt vermedende kayıt olabiliyormuşsun...Taahüt olmadan ilk 6 ay 30tl sonrasına 35tl ye çıkıyor...

Taahhüt vermek istemeyen müşterilerimiz Yeni Nesil 500 tarifesine kayıt olabilirler. Numara taşıma, yeni hat alımı ve Avea, Taraftar, TTNET ve diğer İşbirliği faturalı ve faturasız tarifelerinden geçiş yoluyla Yeni Nesil 500 Ekstra ve Yeni Nesil 500 tarifelerine kayıt yapılabilir.

Yeni Nesil 500 tarifesinin aylık ücreti numara taşıma, yeni hat tesisi ve Avea'nın faturasız tarifelerinden geçiş yapan müşteriler için ilk 6 fatura dönemi boyunca 30 TL, sonrasında 35 TL'dir. Avea'nın faturalı tarifelerinden geçiş yapan müşteriler için ise 50 TL'dir.

• quote:

Orijinalden alıntı: fusem

indirimli kullanmak için şart.

anlıyorum. tekrardan teşekkürler, mecbur taahhüt yapıcaz o zaman
  • Şeytanın teki diyorki geç gitsin bu paketlere, olsun bitsin. İlk defa gerçek anlamda sınırsız bir net paketi söz konusu.
  • Arkadaşlar şimdi ben avea faturali
    kullanıyorum bu 500dk olana
    geçersem aylık ücreti 40tl ama diğer
    operatörden geçersen 30tl.Şimdi
    şartları okudum 16.03den sonra
    hattını diğer operatöre taşıyıp tekrar gelenlerden bir defaya mahsus 30tl
    kayıt ücreti alınır deniyor peki ya
    sonrası aylık ücret 30tl mi devam
    edecek?Eğer öyleyse hattı taşırım
    tekrar geçerim birkez 30tl veririm aylık
    30dan devam ederim
  • arkadaş şu fiyatlarla bu tarifeleri turkcell sunsa. düşünüyorum da. hatta düşünmek bie istemiyorum. ne vodafone kalırdı ne avea
  • İnternet hızı hakkında bilgi verebilirmi birisi.
  • Çok teşekkür ederim Rapator. Taahhüt olmaması iyi oldu. Bir an önce geçmek lazım. 6 aya kadar başka tarifeler çıkar bizde hangisi uygunsa ona geçeriz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: by_MuKa

İnternet hızı hakkında bilgi verebilirmi birisi.

3g 2g pek umut verici değil arkadaşım. İnsanı kanser edecek derecede yavaş. Opera mini, UC Browser ve telefonun kendisiyle de denedim. Bağlantı süresi çok uzun. Ucuz etin yahnisi işte ne yaparsın. Bu durum 3g'nin full çektiği noktada da oluyor. Bazen de 3g 'nin çekim gücü 2 birimdeyken çok hızlı da bağlanabiliyor. Fakat bu son söylediğim şey çok nadir oluyor. Genel itibariyle yavaş diyebilirim. Turkcell'le karşılaştıramıyorum bile. Turkcell Bağlantı hızında yerden yere çarpabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: SNIPER82

quote:

Orijinalden alıntı: by_MuKa

İnternet hızı hakkında bilgi verebilirmi birisi.

3g 2g pek umut verici değil arkadaşım. İnsanı kanser edecek derecede yavaş. Opera mini, UC Browser ve telefonun kendisiyle de denedim. Bağlantı süresi çok uzun. Ucuz etin yahnisi işte ne yaparsın. Bu durum 3g'nin full çektiği noktada da oluyor. Bazen de 3g 'nin çekim gücü 2 birimdeyken çok hızlı da bağlanabiliyor. Fakat bu son söylediğim şey çok nadir oluyor. Genel itibariyle yavaş diyebilirim. Turkcell'le karşılaştıramıyorum bile. Turkcell Bağlantı hızında yerden yere çarpabilir

Teşekkür ederim cevap için internet önemli benim için ama 40tl lik paketide adamı cezbediyor 1000 dakika ve 2000sms gerçekten çok iyi internet hızıda kafamı karıstırdı

• Ücretlendirme periyodu 6 sn.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serkaneker -- 18 Mart 2012; 23:47:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: serkaneker

Ücretlendirme periyodu 6 sn. Yani her arama en az 1 dk götürüyor. Bunu da dikkate almak gerek.

yanlış bilgi.
  • quote:

Ücretlendirme periyodu 6 sn. Yani her arama en az 1 dk götürüyor. Bunu da dikkate almak gerek.

hayor dostum 7 saniye konuşursan 12 sn, 2 sn konuşursan 6 sn düşüyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: turkay23

quote:

hayor dostum 7 saniye konuşursan 12 sn, 2 sn konuşursan 6 sn düşüyor.

İyiymiş o zaman. Hemen geçeyim. :)
  • Dün avea sınırsız jet modem almaya gittim ve bu tarifeyi gördüm vazgeçtim. Yeni nesil 500 tarifesine geçip sıınırsız interneti de telefonu bilgisayara bağlayıp bilgisayardan kullanmayı düşünüyorum. 2gb sonrası hızın 128kbite düşecek olması beni endişelendiriyor. Bu hızda bilgisayardan internet performansı nasıl olur fikir verebilecek var mı?
  • Şimdi arkadaşlar ben turkcell mini paket kullanıyorum banada mesaj attılar 19 liradan 22 ye çıkaracaklarmış ulan adam gibi bir tarife çıkaramadınız Gitti.. Ayrı internet almayada korkuyorum çünkü 300 dk-300 mesaj-300 mb İnternet var icinde ama buda 29 lira gercekten aveanın tarifesi bana çok uygun geldi sınırsız internetle beraber 500 dakika konuşma 2000 Mesaj ki velakin bu aveanın çekim gücü nasıldır merak ediyorum arkadaşlar bunun icinde bilgi verebilirmisniz ?

Turkcelin fatura hattı zaten korkutuyor adamı ya.. dakikalar olsun herşey çok çok kısıtlı ve bu tarifeyi turkcelleden almış olsam varya 100 den aşağı fatura ödeyemem herhalde ki çekim gücü iyi ama faturaları çok berbat.. Hizmet yetersiz.. Sürekli Zam üzerine Zam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Se_co -- 18 Mart 2012; 23:53:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hbayraktar

Dün avea sınırsız jet modem almaya gittim ve bu tarifeyi gördüm vazgeçtim. Yeni nesil 500 tarifesine geçip sıınırsız interneti de telefonu bilgisayara bağlayıp bilgisayardan kullanmayı düşünüyorum. 2gb sonrası hızın 128kbite düşecek olması beni endişelendiriyor. Bu hızda bilgisayardan internet performansı nasıl olur fikir verebilecek var mı?

dostum yaklaşık 16kb denk geliyormuş yani 1 sayfa 30 sn sürer açılması diye tahmin ediyorum en azından masraflar azalır
  • quote:

Orijinalden alıntı: hbayraktar

Dün avea sınırsız jet modem almaya gittim ve bu tarifeyi gördüm vazgeçtim. Yeni nesil 500 tarifesine geçip sıınırsız interneti de telefonu bilgisayara bağlayıp bilgisayardan kullanmayı düşünüyorum. 2gb sonrası hızın 128kbite düşecek olması beni endişelendiriyor. Bu hızda bilgisayardan internet performansı nasıl olur fikir verebilecek var mı?

Win98 ve 56k zamanını düşün. O hızın iki katı. :)
  • Bilgisayardaki gibi patır patır açmasada telefondan 2 gb tı doldurmak o kadar kolay degil bence ben taahhütsüze geçecem yarın baktım sevmedim veya daha iyisi çıktı degişirim taahhütlüyle aralarında 30 lira oynuyor degmez bence
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.