Şimdi Ara

Ekonomik Faturasız Türk Telekom Tarifeleri [ANA KONU] (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.388
Cevap
20
Favori
253.722
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: skboga

kardeşim sen de hem iphone kullanıyorsun hem de 40 lira veremem diyorsun, ferrariyi alırsan benzini de koyacan :P

Ben ferrari alıp tüp taktıranlardanım daha çevreci oluo sırf o yüzden yani :D ama benden dha beterleri var iphone da vf sınırsz cepnet kullanan bir sürü kişi gördm(hani şu 100 mbden sonra 128 kbps ile devam eden) ben 500 mb snırlı kullanyrm :D ayrıca dediğim gibi çekim kalitesi vf gibi olsa ve de sms atarken gitmeme problemi olmasa alabilirdim :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dragon-black -- 19 Mart 2012; 11:04:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: skboga

Benim sorumun cevabını bilen yok mu, yeni nesil tarifelerin internet normal hızı kaç mbps?

bulunduğunuz yerde avea 3g şebekesinin desteklediği maksimum hız ne ise o olur hocam.

benim için çok önemli değil, 1 mbps olsa da yeter. zaten 2gb ile film falan indirecek değiliz, sörf için de yaklaşık 1 yıldır cepnet kullanıyorum 96 k ile, o bile fazlasıyla yetiyorken avea beni uçurur.

faturasız hattımdaki tl ler bitsin, geçeceğim bu faturaya.

acaba hattımda tl varken geçiş yaparsam o tl ler ilk faturamdan düşer mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kuseyr

quote:

Orijinalden alıntı: emretutar

Şu anda avea faturasız hattım var. TAAHHÜT
    YAPMADAN " Her yöne
    500 dakika, her yöne 2000 SMS ve Sınırsız"
    pakete geçebilirmiyim. Fiyat olarak nasıl olur?
    Şimdiden teşekkür ederim.

taahhüt vermeden bu tarifeye geçebilirsiniz.
    ilk 6 ay 30 tl, sonrasında 35 tl olarak ücretlendirilirsiniz.

şahsi görüşüm ilk 6 ay için taahhüt vermeye gerek yok, 6 ay bi kullanalım bakalım, iyi giderse, 6. ayda mh yi arayıp taahhüt vermek istediğimizi söylediğimizde zaten indirim yapıyorlar, yani memnun kalırsak taahhüt verip 30 tl den devam ederiz. 5 tl için taahhüt vermeye gerek yok şimdilik.

Bilgileriniz için teşekkür ederim.

• Sınırsız internet şebekeyi göçertecek bunu da not edin bir kenara
  • beyler 20 tl lık pakete geceyım dıyorum turkcelllıyım..çok konusmam 200 dk bıle fazla ama telden netteyım sureklı buyuzden önemlı olan ınternet performansı benım ıcın..avea nın 3g performansı nasıl kullananlar bıraz yorum yaparsa sevınırım..buarada istanbulda hep merkezi yerlerdeyım besıktas,taksım,şişli gibi yanı çekme sorunu olmaz sanırım..
  • Aveadan bugun mesaj geldi 7. Yilimmiş 100 mb net 100 sms birde avealiparpa bedava konuşma Verdi .bari Su günde diğer hatlarla konuşma ver
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1lac

Aveadan bugun mesaj geldi 7. Yilimmiş 100 mb net 100 sms birde avealiparpa bedava konuşma Verdi .bari Su günde diğer hatlarla konuşma ver

hocam 3g internet çekim durumu nasıl aveada?
  • quote:

Orijinalden alıntı: gunsnroses1

quote:

Aveadan bugun mesaj geldi 7. Yilimmiş 100 mb net 100 sms birde avealiparpa bedava konuşma Verdi .bari Su günde diğer hatlarla konuşma ver

Bence arkadaşın çekim gücüne güvenmeyin derim belki onda full çekerken sizde çok az çekebilir
  • quote:

quote:

Bizim evden 3g ve H çekiyor benim hız iyi. H özellikle gayet iyi
  • Kayitlar ne zaman bitiyor fatura kesimden 1 hafta once geceyim diyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

beyler 20 tl lık pakete geceyım dıyorum turkcelllıyım..çok konusmam 200 dk bıle fazla ama telden netteyım sureklı buyuzden önemlı olan ınternet performansı benım ıcın..avea nın 3g performansı nasıl kullananlar bıraz yorum yaparsa sevınırım..buarada istanbulda hep merkezi yerlerdeyım besıktas,taksım,şişli gibi yanı çekme sorunu olmaz sanırım..

küçük bir ilçede yaşıyorum, aveanın 3g hızı burda gayet iyi, istanbulun göbeğinde de iyidir muhtemelen ama bilemeyiz tabi.
    3g bulunduğunuz bölgeye göre farklılık gösterir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dragon-black

Ben ferrari alıp tüp taktıranlardanım daha çevreci oluo sırf o yüzden yani :D ama benden dha beterleri var iphone da vf sınırsz cepnet kullanan bir sürü kişi gördm(hani şu 100 mbden sonra 128 kbps ile devam eden) ben 500 mb snırlı kullanyrm :D ayrıca dediğim gibi çekim kalitesi vf gibi olsa ve de sms atarken gitmeme problemi olmasa alabilirdim :D

eşimin yolladığı şipariş mesajları- alışveriş istek mesajları ve kızgınlık mesajları hiç gecikmesiz olarak bana ulaşmaktadır. bir kere geç geldiğini görmedim henüz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fearfactory

Kayitlar ne zaman bitiyor fatura kesimden 1 hafta once geceyim diyorum

Tarifeler 30 Nisan 2012 tarihine kadar yeni müşteri alımına açık olacaktır.
  • yaptigim testlerde avea evin arka odalarinda bile 3g tam not aldi diger op.lara gore
  • Ben yaklasık 1 saat önce 500'luk pakete geçtim. Tabi hemen internet performansını denemek istedim. İşyerim Mecidiyeköy'de ve burda 3G çekmiyor(arada 3g yazısını görüyorum ama 1 saniye falan ). Youtube'da 1080p video izlerken daha takılma yapmadı. İnternet'ten dizi izlemeye çalıştım takılmadan izletti ama filmlerde(boyutları büyük olduğundan sanırım) takılma yapıyor.

Kısacası Avea'nın internetinden ben çok memnun kaldım. Turkcell'in internetini bilmiyorum ama eğer download yapma gibi bir amacınız yoksa fazlasıyla yeterli geliyor. Tabi millet kampanyayı duyup internete abanırsa durumlar değişebilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: t3

Ben yaklasık 1 saat önce 500'luk pakete geçtim. Tabi hemen internet performansını denemek istedim. İşyerim Mecidiyeköy'de ve burda 3G çekmiyor(arada 3g yazısını görüyorum ama 1 saniye falan ). Youtube'da 1080p video izlerken daha takılma yapmadı. İnternet'ten dizi izlemeye çalıştım takılmadan izletti ama filmlerde(boyutları büyük olduğundan sanırım) takılma yapıyor.

Kısacası Avea'nın internetinden ben çok memnun kaldım. Turkcell'in internetini bilmiyorum ama eğer download yapma gibi bir amacınız yoksa fazlasıyla yeterli geliyor. Tabi millet kampanyayı duyup internete abanırsa durumlar değişebilir.

Hiz testi yaparsan daha iyi gorebiliriz

http://www.mobilespeedtest.com/

• 500 lük kapmanyasına bu gün itibariyle geçmiş bulunuyorum 5 - 6 gün sonra hat açılacak dediler bakalım nasılmış sınırsız internet türkcell 6 lira taktı bu ay hesabıma bende hattı kapattım kıymetimiz bilinmiyorsa bizde bilinen yere geçeriz
  • quote:

Orijinalden alıntı: t3

Ben yaklasık 1 saat önce 500'luk pakete geçtim. Tabi hemen internet performansını denemek istedim. İşyerim Mecidiyeköy'de ve burda 3G çekmiyor(arada 3g yazısını görüyorum ama 1 saniye falan ). Youtube'da 1080p video izlerken daha takılma yapmadı. İnternet'ten dizi izlemeye çalıştım takılmadan izletti ama filmlerde(boyutları büyük olduğundan sanırım) takılma yapıyor.

hayırlı olsun hocam
    2g ile videoları takılmadan açıyorsa süper.
    hız testini bekliyoruz sizden

• Avea bu tarifelerle benim için ve hanım için olayı gerçekten sonlandırmış bulunmakta. Artık daha iyi bir seçeneğin baska bir operatorde ve Avea'da çıkacağını düşünmüyorum. Hatta evde 29 TL'lik KAMU VINN paketini bile iptal edebiliriz artık

Turkcell'e olan 50 TL'lik taahhütümü bozuyorum ve bu tarifeye geçiyorum hanımla ve bir arkadasımla beraber.. Kesin kararımı verdim. Bugun saat 17'de gidiyorum numaramı tasımaya.

Kullanacagım kombinasyon şu şekildE:

Yeni nesil 500: HERYÖNE500 dk + HERYÖNE2000 SMS + SINIRSIZ İNTERNET

+

15 TL'ye AVEA İÇİ 3000 dk PAKETİ ALACAĞIM.

45 TL'ye 3000 dk AVEA + HERYÖNE500 dk + HERYÖNE2000 SMS + SINIRSIZ İNTERNET

NOT: Hep internet avea'da faturalı kullanılmaz derdim. Sınırsız olmasına güveniyorum. İnsallah bir problem çıkmaz ve olay 2 sene öncesinin sınırsız konusma paketi olayına dönmez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A.R.E.S. -- 19 Mart 2012; 14:27:56 >

• quote:

Orijinalden alıntı: SeTha

Avea bu tarifelerle benim için ve hanım için olayı gerçekten sonlandırmış bulunmakta. Evde 29 TL'lik KAMU VINN paketini bile iptal edebiliriz artık

Turkcell'e olan 50 TL'lik taahhütümü bozuyorum ve bu tarifeye geçiyorum hanımla ve bir arkadasımla beraber.. Kesin kararımı verdim. Bugun saat 17'de gidiyorum numaramı tasımaya.

Kullanacagım kombinasyon şu şekildE:

Yeni nesil 500: HERYÖNE500 dk + HERYÖNE2000 SMS + SINIRSIZ İNTERNET

+

15 TL'ye AVEA İÇİ 3000 dk PAKETİ ALACAĞIM.

45 TL'ye 3000 dk AVEA + HERYÖNE500 dk + HERYÖNE2000 SMS + SINIRSIZ İNTERNET

NOT: Hep internet avea'da faturalı kullanılmaz derdim. Sınırsız olmasına güveniyorum. İnsallah bir problem çıkmaz ve olay 2 sene öncesinin sınırsız konusma paketi olayına dönmez.

Güzel bir karar vermişsin hocam.
    Ben 40 tl olan 1000 dk lık tarifeyi düşünüyordum sonradan senin gibi yapmaya karar verdim.
    30 tl ye 500 dk lık tarife ve 15 tl ye ay boyu paketi ya da 9 tl ye gece paketinden birini alarak avealılarla 3bin dk konuşmak daha mantıklı geldi.
    Uzun görüşmelerimi hep avea ile yapıyorum zaten.

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.