Şimdi Ara

Ekonomik Faturasız Türk Telekom Tarifeleri [ANA KONU] (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5.388
Cevap
20
Favori
253.733
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: t3

Ben yaklasık 1 saat önce 500'luk pakete geçtim. Tabi hemen internet performansını denemek istedim. İşyerim Mecidiyeköy'de ve burda 3G çekmiyor(arada 3g yazısını görüyorum ama 1 saniye falan ). Youtube'da 1080p video izlerken daha takılma yapmadı. İnternet'ten dizi izlemeye çalıştım takılmadan izletti ama filmlerde(boyutları büyük olduğundan sanırım) takılma yapıyor.

Kısacası Avea'nın internetinden ben çok memnun kaldım. Turkcell'in internetini bilmiyorum ama eğer download yapma gibi bir amacınız yoksa fazlasıyla yeterli geliyor. Tabi millet kampanyayı duyup internete abanırsa durumlar değişebilir.

http://www.speedtest.net/

Hocam şuradan bir test yapar mısın acaba birde 2G ile bağlanıyorsun değil mi ?

• Aveanın çekim kalitesi nasıldır?

heryöne mesaj atarken sıkıntı yaratıyormu? kullanan arkadaşlar cevaplarsa makbule geçer.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Se_co

Aveanın çekim kalitesi nasıldır?

heryöne mesaj atarken sıkıntı yaratıyormu? kullanan arkadaşlar cevaplarsa makbule geçer.

ben yıllardır kullanıyorum, yoğun olarak sıkıntı yaşamadım, bazı gittiğim bölgelerde telefon cebimdeyken çekmeme gibi sıkıntılar yaşadım ama genel olarak iyi. 10 üzerinden 9 veririm çekim kalitesi konusunda. tabi bulunduğunuz bölgeye göre değişiklik gösterir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kuseyr

quote:

Aveanın çekim kalitesi nasıldır?

ben yıllardır kullanıyorum, yoğun olarak sıkıntı yaşamadım, bazı gittiğim bölgelerde telefon cebimdeyken çekmeme gibi sıkıntılar yaşadım ama genel olarak iyi. 10 üzerinden 9 veririm çekim kalitesi konusunda. tabi bulunduğunuz bölgeye göre değişiklik gösterir.

Alıntıları Göster
    @Kuseyr

Bilgileriniz için teşekkür ederim fakat mesaj olayı nasıl sıkıntı varmı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Se_co -- 19 Mart 2012; 15:06:25 >

• Diğer operatörler haksız rekabet gibi bahaneler ile itiraz eder mi? Ederlerse son başvuru zamanından önce tarife kalkar mı gibi düşünceler içindeyim. Siz ne dersiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wanker

Diğer operatörler haksız rekabet gibi bahaneler ile itiraz eder mi? Ederlerse son başvuru zamanından önce tarife kalkar mı gibi düşünceler içindeyim. Siz ne dersiniz?

Cok sacma
  • quote:

@Kuseyr

Bilgileriniz için teşekkür ederim fakat mesaj olayı nasıl sıkıntı varmı?

hocam eskiden, yani 2-3 yıl önce, bayramlarda kandillerde aveada mesajların hiç gitmemesi ya da 2-3 gün sonra iletilmesi meşhurdu, ancak son iki yıldır bu tür birşeyle hiç karşılaşmadığımı belirtmek isterim. hatta gittiğinden o kadar eminim ki mesejların, iletim raporlarını bile kapatmışım.
  • hiztesti.ttnet.com.tr istanbul-AVR (avrupa oluyor herhalde ) adresinden yaptığım tesste indirme hızı 7.30MPS yükleme hızı 2.15MPS çıktı.

İstanbul Ankara indirme 8.20 yükleme 2.15. Speet test için program indirmem gerekiyormuş. Onuda birazdan yapacağım.

Speettest programı ile istanbul server Ping 49MS. Download 6725kps. Upload 2743kps.

Ankara Ping 58MS Download 7064kps. Upload 2334kps.

İstediğiniz bir server varsa söyleyin deneyeyim.

www.mobilespeettest.com adresinde de sonuç 571.429kps çıktı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi t3 -- 19 Mart 2012; 16:10:32 >

• Vodafone sinirsiz cepneti kapattirmanin zamani geldi.Su 30 tllik tarife varken cepnete para verene ne denir:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wanker

Diğer operatörler haksız rekabet gibi bahaneler ile itiraz eder mi? Ederlerse son başvuru zamanından önce tarife kalkar mı gibi düşünceler içindeyim. Siz ne dersiniz?

itiraz etselerdi vodafone sınırsız internet yaptığında itiraz ederlerdi diye düşünüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kuseyr

quote:

Orijinalden alıntı: SeTha

Avea bu tarifelerle benim için ve hanım için olayı gerçekten sonlandırmış bulunmakta. Evde 29 TL'lik KAMU VINN paketini bile iptal edebiliriz artık

Turkcell'e olan 50 TL'lik taahhütümü bozuyorum ve bu tarifeye geçiyorum hanımla ve bir arkadasımla beraber.. Kesin kararımı verdim. Bugun saat 17'de gidiyorum numaramı tasımaya.

Kullanacagım kombinasyon şu şekildE:

Yeni nesil 500: HERYÖNE500 dk + HERYÖNE2000 SMS + SINIRSIZ İNTERNET

+

15 TL'ye AVEA İÇİ 3000 dk PAKETİ ALACAĞIM.

45 TL'ye 3000 dk AVEA + HERYÖNE500 dk + HERYÖNE2000 SMS + SINIRSIZ İNTERNET

NOT: Hep internet avea'da faturalı kullanılmaz derdim. Sınırsız olmasına güveniyorum. İnsallah bir problem çıkmaz ve olay 2 sene öncesinin sınırsız konusma paketi olayına dönmez.

Güzel bir karar vermişsin hocam.
    Ben 40 tl olan 1000 dk lık tarifeyi düşünüyordum sonradan senin gibi yapmaya karar verdim.
    30 tl ye 500 dk lık tarife ve 15 tl ye ay boyu paketi ya da 9 tl ye gece paketinden birini alarak avealılarla 3bin dk konuşmak daha mantıklı geldi.
    Uzun görüşmelerimi hep avea ile yapıyorum zaten.

17:00 yerine 18:00 olsaydı ben de 9 TL olan gündüz seçeneğini seçerdim ama 17:10 - 17:50 arası benim için telefonla görüşme saati

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A.R.E.S. -- 19 Mart 2012; 16:05:19 >

• Bugun htc sensation ile avea 3g denedim

Hiz inanilmsz geldi..

6.5 mbit...

Zeytinburny merkez
  • quote:

Orijinalden alıntı: t3

hiztesti.ttnet.com.tr istanbul-AVR (avrupa oluyor herhalde ) adresinden yaptığım tesste indirme hızı 7.30MPS yükleme hızı 2.15MPS çıktı.

İstanbul Ankara indirme 8.20 yükleme 2.15. Speet test için program indirmem gerekiyormuş. Onuda birazdan yapacağım.

Speettest programı ile istanbul server Ping 49MS. Download 6725kps. Upload 2743kps.

Ankara Ping 58MS Download 7064kps. Upload 2334kps.

İstediğiniz bir server varsa söyleyin deneyeyim.

www.mobilespeettest.com adresinde de sonuç 571.429kps çıktı

İyiymiş birde şuradan hız testi yaparsanız çok memnun olurum.

http://www.speedtest.net/

yer olarakta istanbul superonline

• @FroBisher

Speettest'ten yaptım zaten. Yer olarak ta İstanbulu seçtim. Speettest sitesine girdiğimde android markete yönlendiriyor ve oradan program indiriyorsun. O program ile test yapılıyor.

Bu arada HSPD olarak bağlantı yapıyormuşum ben. Ekranda H isareti var. Sanırım 3g'den daha iyi oluyor

http://tr.wikipedia.org/wiki/HSDPA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi t3 -- 19 Mart 2012; 16:29:14 >
  • Bende şimdi Turkcell Vınn (Hat Turkcell 3G aktif) ile yaptım sonuç bu İstanbul/Avcılar

3 gün önce Avea ya taşıma için başvurdum hat taşınınca birde avea deneyeceğim bakalım burada nasıl hızı.

Ekonomik Faturasız Türk Telekom Tarifeleri [ANA KONU]

@T3 bence hızın mükemmel hocam güle güle kullan. 128 kbps düşerse birde o zaman test yaparsan sevinirim ping özellikle çok önemli bu hıza düşünce.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nike -- 19 Mart 2012; 16:54:39 >
  • Turkcell'in 3g'si daha hızlıdır ona yapacak bir şey yok ama 30TL'ye 2gb internet ve 500dk konuşma yapacaksa Turkcell AVEA'nın adını söz etmeyelim zaten...

Telefonda 2gb'ı kullanacak kadar internete gireceğimi zannetmiyorum ama son gün senin için torrenti açarım .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi t3 -- 19 Mart 2012; 16:57:33 >
  • Turkcell'in 3G si hızlı değil hatta berbat yukarıda ki sonuca bakarsak Avcılar'da. Senin hız katlamış resmen.. Benim hız 0.75 mbps iken senin 7.30 mbps çıkmış 7 kat daha iyi.

Karşılaştırma olması açısından TTnet ADSL sonucuna da koyayım.

Ekonomik Faturasız Türk Telekom Tarifeleri [ANA KONU]
  • O kadar fark olucağını zannetmiyorum senin bulunduğun bölgede 3g çekmiyordur. Aksam eve gidince tekrar deneyeceğim. Mecidiyeköy sonuçları bu şekilde olmuş olabilir. Yoksa AVEA Turkcell'e 7 kat falan fark atmış olamaz. Gerçi internet hızı beni gerçekten çok şaşırttı, hiç bu kadar sorunsuz bağlanacağını tahmin etmiyordum...
  •  Ekonomik Faturasız Türk Telekom Tarifeleri [ANA KONU]

Bu Avea taraftar internet paketi 3G hız testidir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arslanboga -- 19 Mart 2012; 17:12:29 >
  • Vodafone Cepnet kullanıyorum
    Numara tasıma yapsam yine aynı 30tl ye üye olabiliyormuyum yoksa daha mı fazla

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.