Şimdi Ara

Ekonomik Faturasız Türk Telekom Tarifeleri [ANA KONU] (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.388
Cevap
20
Favori
253.733
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Numaramı bu tarifeye taşıdım Haydi hayırlısı olsun.
  • Faturasız olsaydı keşke .
  • Vay be sethada tcelli birakti ise tcellde ciddi sikinti var demeli..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar ben faturasız 250 bal tarifesindeyim sırf sınırsız internet için 30 tl lik pakete geçecem sizce tahadüt versemmi tahaddüt verince ne karımız oluyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: kiyok

Bu tarifelere uye olup hatti ipade taksam internete girer mi ?

????
  • quote:

Orijinalden alıntı: SeTha

Numaramı bu tarifeye taşıdım Haydi hayırlısı olsun.

hayırlı olsun hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Red_Devil33

arkadaşlar ben faturasız 250 bal tarifesindeyim sırf sınırsız internet için 30 tl lik pakete geçecem sizce tahadüt versemmi tahaddüt verince ne karımız oluyor

Taahhüt vermenize gerek yok bir 6 Ay deneyin baktınız hattan memnun kalmanız durumunda 6.ayında telefon açarak taahhüt verirsiniz 6 ay daha 30 lira ödersiniz en azından deneyin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: s.volkan

Vay be sethada tcelli birakti ise tcellde ciddi sikinti var demeli..

İnterneti gerçek anlamda sınırsız yapan beni kazanacaktı. Avea bunu başardı.

Turkcell'de de zaten 50 TL civarı ödüyordum. Avea'da da benzer meblağ ödeyeceğim. Avea'nın bana tek farkı sınırsız internet kullanacak olmam. Söylemesi ayıptır telefonu yeniledim. Sınırsız internet ilaç gibi gelecek.

quote:

Orijinalden alıntı: fusem

quote:

hayırlı olsun hocam

Çok teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A.R.E.S. -- 19 Mart 2012; 21:41:14 >

• quote:

bn de bunu yazacaktım benden önce davranmıssın volkan
  • setha dene bir tarifeyi nasıl iyi mi. ona göre biz de gecebiliriz. senden haber beklıyoruz bak
  • quote:

Orijinalden alıntı: yafess_

setha dene bir tarifeyi nasıl iyi mi. ona göre biz de gecebiliriz. senden haber beklıyoruz bak

Ben tek basına kullanmayacagım ama bunu. Bir de 15 TL'ye 3000 dk Avea konusma paketi alacağım ve toplam 45 TL ödeyeceğim:

http://www.avea.com.tr/tr/sta/bireysel/paketler/ayboyu_paketi.shtml?pagemenu=paketler.konusma.faturali.konuskan.ayboyu

Çok sık görüştüğüm 2 kişi var. Bu 2 kişi ile 1500-2000 dk kadar konusuyorum. Onlar da Avea'ya geliyorlar. beni esas ihya edecek olan sınırsız internet paketi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A.R.E.S. -- 19 Mart 2012; 21:54:28 >

• Her Yöne 500 dakika, Her Yöne 2000 SMS ve Sınırsız Cepten İnternet = 30 TL

iyi kampanyaymış
  • quote:

quote:

İnterneti gerçek anlamda sınırsız yapan beni kazanacaktı. Avea bunu başardı.

Turkcell'de de zaten 50 TL civarı ödüyordum. Avea'da da benzer meblağ ödeyeceğim. Avea'nın bana tek farkı sınırsız internet kullanacak olmam. Söylemesi ayıptır telefonu yeniledim. Sınırsız internet ilaç gibi gelecek.

quote:

Orijinalden alıntı: fusem

quote:

hayırlı olsun hocam

Çok teşekkürler.

Vay be bende geciyorum artik zamani geldi..

• sadece sınırsız neti 15 tlye verse de faturasız aveayı faturalı yapsam.
  • GSmobile olanlar faydalanamıyor herhalde. ve açıklamalarda şöyle bir ibare var.

quote:

Tarifeler kapsamında sunulan 200 MB cepten internet kullanım hakkı yurt içinde Internet APN ve WAP APN üzerinden gerçekleştirilecek kullanımları kapsamaktadır. Tarife kapsamında internet kullanımları ücretlendirilen müşterilerimiz için hız sınırlaması uygulanacak olup, müşterilerimizin 99 TL'nin üzerindeki kullanımları faturalandırılmayacak, bu tutara ulaşıldığı zaman internet erişim hızları 128 Kbps'a inecek olup internet erişimi bu hızla devam edecektir

Yani 200Mb internet mi veriyor bu tarife.
  • vodafone ozgur genc ve aylik indirimli 500 mb tarife kullaniyorum ..
    bu tarifeye gecmeli miyim ? her yone 500 dk , sinirsiz net ...
  • 30 tl ye bunların tümü olması muhtesem gercekten turkcell numarami tasiyacagim bende 30 nisana kadar gecerli bu tarife aman kacirmayin
  • İnanın arkadaşlar vallahi bende düşünüyorum Turkcellden aveyaya geçmeyi.. Çünkü Turkcell faturalı kullandığım için Nasıl yapacağız bilmiyorum zaten fatura babamın üzerine olduğu için biraz sıkıntılı olacak gibime geliyor.

30 Nisana kadar halletmemiz Lazım yoksa Eyvallah diyeceğim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Se_co -- 19 Mart 2012; 23:19:03 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Se_co

İnanın arkadaşlar vallahi bende düşünüyorum Turkcellden aveyaya geçmeyi.. Çünkü Turkcell faturalı kullandığım için Nasıl yapacağız bilmiyorum zaten fatura babamın üzerine olduğu için biraz sıkıntılı olacak gibime geliyor.

50 TL cayma bedeli ödemeyi bile göze aldım bu sınırsız interneti olan tarifeye geçebilmek için..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Se_co

İnanın arkadaşlar vallahi bende düşünüyorum Turkcellden aveyaya geçmeyi.. Çünkü Turkcell faturalı kullandığım için Nasıl yapacağız bilmiyorum zaten fatura babamın üzerine olduğu için biraz sıkıntılı olacak gibime geliyor.

Bende turkcell kullanıyordum bugün aveaya geçtim tvde bi reklam gördüm güldürdü beni turkcell 3 tlye kota aşımsız internet çıkartmış 1 ayda toplam 20 mb la sınırlamış :) bozdur bozdurun bozdurun harcayın diyor resmen
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.