Şimdi Ara

Ekonomik Faturasız Türk Telekom Tarifeleri [ANA KONU] (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.388
Cevap
20
Favori
253.733
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Valla faturalı ve tahahütlü olması beni düşündürüyor aynı tarifeler kontorlu olsun geçerdim int 2 gb a kadar hızlı olması sınırsız olması gayet iyi ama süpriz faturaları cok gördük Şuan vadafone 8 tl sınırsız kullanıyorum biraz bekleyip görelim geçenleri bakalım neler yaşancak takıpteyim
  • Setha@

Hocam Benim allahtan turkcell ile taahhütm şu andan itibaren bitmiş durumda olduğu için herhangi bir sıkıntı yok o yönden ama sizde varsa zaten 50 lira değilde son ödenmemiş fatura ve bundan sonraki faturaların ödenecek tutarı ile beraber masrafı çıkarıyorlar.. Öyle biliyorum.

Kaç ay taahhütünüz var bilmiyorum onu ayrıca..

Sorix@

Turkcell kötülemek istemiyorum ama aylık 20 Megabayt internet mi abi yaa.. güldürmesin abi 250 lik internet alana kadar aveadan sınırsız paketi almak bin kat daha iyidir o yönden.

Ama çekim kalitesi rezil diyorlar ama bilmiyorum hiç.
  • Benim hattım aveaydı çogu yerde çekiyordu şehir dışına gittigimde kesilmeler yaşıyordum turkcele geçtim şehir merkezindeki iş yerinde çekmiyordu ama kapının önünde çekiyordu çekmedigi yer pek görmedim asansörde bile çekiyor şehir dışında kesik kesik çekiyor turkcell bi kademe üstün aveadan ama fiyat politikası berbat
  • Arkadaşlar numara kaç günde taşınıyor Avea'ya? Cumartesi geçeyim diyorum ama ertesi aya sarkarsa boşuna 1 fatura ödemiş olacağım. Bir de Antalya'da 3G ne durumda bilen var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Maxy_

Arkadaşlar numara kaç günde taşınıyor Avea'ya? Cumartesi geçeyim diyorum ama ertesi aya sarkarsa boşuna 1 fatura ödemiş olacağım. Bir de Antalya'da 3G ne durumda bilen var mı?

En fazla 6 güne kadar taşımak zorundalar.genelde aveada 4-5günü buluyor taşıma

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: *malcolmx*

quote:

Orijinalden alıntı: _Maxy_

Arkadaşlar numara kaç günde taşınıyor Avea'ya? Cumartesi geçeyim diyorum ama ertesi aya sarkarsa boşuna 1 fatura ödemiş olacağım. Bir de Antalya'da 3G ne durumda bilen var mı?

En fazla 6 güne kadar taşımak zorundalar.genelde aveada 4-5günü buluyor taşıma

Tamam o zaman, ben Cuma günü taşıyayım garanti olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: limitsizim

Valla faturalı ve tahahütlü olması beni düşündürüyor aynı tarifeler kontorlu olsun geçerdim int 2 gb a kadar hızlı olması sınırsız olması gayet iyi ama süpriz faturaları cok gördük Şuan vadafone 8 tl sınırsız kullanıyorum biraz bekleyip görelim geçenleri bakalım neler yaşancak takıpteyim

taahüt yapmak istemezseniz 6ay 30 tl +6aydan sonra 35 tl ödersiniz
  • süper tarifeler yarın gidip turkcellden kurtulacam

bu sınırsiz interneti pc ye hatta modemle nasıl paylaştırıım bilen varmı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: nofear72

süper tarifeler yarın gidip turkcellden kurtulacam

bu sınırsiz interneti pc ye hatta modemle nasıl paylaştırıım bilen varmı ?

En iyi çözüm telefonunda modem özelliği olması.
  • Avea eski müşterisine kazık fiyattan verdiği için bunlara geçmedim!

heryöne 400dk bana yetmeyip 45lira eden pakete 2aydır 75lira ödediğim için KamuPlus657 tarifesine geçtim sabah. Tarife geçiş ücreti nedir? Yasal bi dayanağı varmı? Ciddi olarak itiraz etmeyi düşünüyorum resmen ayak bastı aldılar 10lira!
    Şuandaki durum: Avea Kamulularla Sınırsız + Avea 3.000 DK + Heryöne 657 DK(39TL) + 500Lük ikiz paket(500heryöne Sms + 500mb internet) 15TL = 54TL

Maksimum 30liraya heryöne 500+ Dk + Aveaya en az 1.500 dk olan paket önerisi olan varmı? önceden Kamu Ekstra kullanıyordum 1600 Dk avea + 400dk heryöne 30TL kesmiyodu beni.

• quote:

Orijinalden alıntı: kiyok

Bu tarifelere uye olup hatti ipade taksam internete girer mi ?

girer .. ben ipad de vodafone cepnet kullaniyorum :)
  • herkesin surekli sorabileceği sorular geliyor

-Faturasız hatta bu tarife kullanilabilir mi ?
    -Faturali hatta geçersek 30 tl nin dışında her ay vergi ve benzeri sabit ücretler öder miyiz? yoksa fatura sadece 30 tl mi gelir
  • quote:

Orijinalden alıntı: ControlYourDream

quote:

Orijinalden alıntı: birikideneme

arkadaşlar hız 128 e düştüğünde, bir dosyayı kaçla indiririm.

(Bu arada neti pc de kullanmak istiyorum.) ben 4gb lık vınn kullanıyorum. ve 29 tl ödüyorum.

dez avatajlı olur mu olmaz mı?

Saniyede 16 kB indirirsin . Bu da 1 GB'lık bir dosyayı yaklaşık 1-1buçuk günde indirirsin demek .

tabii elektrik parasından giren hesaplanmazsa

• quote:

Orijinalden alıntı: trailblazer

herkesin surekli sorabileceği sorular geliyor

-Faturali hatta geçersek 30 tl nin dışında her ay vergi ve benzeri sabit ücretler öder miyiz? yoksa fatura sadece 30 tl mi gelir

Müsteri temsilcinin demesine göre 40 liradan 1 kuruş fazla ödemeyecekmişim, KDV-ÖTV,b.k püsür hepsi içindeymiş. Faturasız hatlarda da kullanılmıyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: t3

quote:

Müsteri temsilcinin demesine göre 40 liradan 1 kuruş fazla ödemeyecekmişim, KDV-ÖTV,b.k püsür hepsi içindeymiş. Faturasız hatlarda da kullanılmıyor...

hangi paket sizinki? 30 tl lik paket ise hepsi içinde olmuyormu? vergi vs.. ile 40 tl ödeyecek isek ne anlamı varki(:

• 30TL'lık paket ama ben senelerdir AVEA kullanıcısı olduğum için bana ayrıca 10TL kazık daha sokmayı uygun gördüklerinden 40TL ödüyorum.
  • quote:

1- HAYIR
    2- EVET
  • quote:

Orijinalden alıntı: emretutar

quote:

Orijinalden alıntı: t3

quote:

hangi paket sizinki? 30 tl lik paket ise hepsi içinde olmuyormu? vergi vs.. ile 40 tl ödeyecek isek ne anlamı varki(:

Arkadaş her yöne 1000 dk olan tarife için yazmış.
    1-2 tl fazladan gelir fatura, yıllardır avea faturalı kullanan biriyim. net 30 tl gelmez hayatta, illa ki küsuratı olur.

• Yaklaşık 12 yıldır kullandığım Turkcell'den Avea'ya geçmeyi düşünüyorum, sırf sınırsız internet için. Turkcell'in uyduruk internet paketlerine dünya para ödüyoruz her ay.

Edit; Taahütüm yokmuş Turkcell'de, güzeeeel (:

Ekstra bir şey sorayım. Misal, şimdi başvurdum 5 gün sonra Avea hattım açıldı. Bu dönem 2 kez mi fatura ödeyeceğim peki? Hem Turkcell'deki 10Mart-10 Nisan arası geçerli olan tarifem+internet paketi, hemde yeni geçtiğim Avea'ya?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AnimaL. -- 20 Mart 2012; 10:03:10 >
  • vodafone cep netim var. bugun basvursam avea numara tasimaya hattimla beraber cep netin iptalide gerceklesirmi numaranin tasindigi gun? otomatik kesilirmi yani yoksa cepneti ayrica iptal etmem gerekirmi no tasima gerceklesmeden... nerden kazik aticaklari hic belli olmuyorda :) herturlu komplo teorisini degerlendirmwk gerekiyi..

• 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.