Şimdi Ara

Ekonomik Faturasız Türk Telekom Tarifeleri [ANA KONU] (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.388
Cevap
20
Favori
253.723
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: arslanboga

Ekonomik Faturasız Türk Telekom Tarifeleri [ANA KONU]

Bu Avea taraftar internet paketi 3G hız testidir.

aoo aoo sağa çek bu ne hız aveanın türkcelli geçeceğine pek ihtimal vermesemde hızı güzelmiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sorix -- 19 Mart 2012; 17:28:00 >

• quote:

Orijinalden alıntı: suleymangonca

Vodafone Cepnet kullanıyorum
    Numara tasıma yapsam yine aynı 30tl ye üye olabiliyormuyum yoksa daha mı fazla

Forumdaki ilk mesajım size olsun :). Evet taahhütsüz 6 ay 30 sonra 35, 12 taahhütlü ise 12 ay boyunca 30 TL
  • quote:

Orijinalden alıntı: nty35

quote:

Orijinalden alıntı: fusem

12 fatura dönemi için taahhütte bulunulduğunda;

numara taşıma,

yeni hat tesisi ve

Avea'nın faturasız tarifelerinden geçiş yoluyla

kaydolan müşterilerimiz için

tarifenin aylık ücreti

12 fatura dönemi boyunca

30 TL

teşekkürler yanıt için

ben şu an avea 19'luk genç paket kullanıyorum bu avea içi 1000 dk olanından. aylık genelde 20 lira yüklüyorum ve böylece her yöne 10dk'ı 50 kuruş da oluyo ama ama 1ayı çıkaramıyorum ikinci bi yükleme yapmam gerekiyo.

bu 30 liralık olan baya uygun geldi. yıllar sonra yeniden faturalıya geçicem gibi 12 ay taahhüt kesin şart mı ki? 6 ay versek yetmiyo mu?

İlla taahhüt vermenize gerek yok. Taahhütsüz 6 ay 30 sonrasında da 35 lira verirsiniz. Sonrasında da taahhüt verirseniz bi 6 ay daha konuşabilirsiniz sanırım 30 Tl'den. Müşteri hizmetleriyle pazarlığınıza bağlı

• Karar veredim geciyorum elveda vodafon
  • 1 Nisan'dan sonra TTnet 59 TL oluyormuş benim Avea nın bu tarifesine geçeceğim kesin gibi bir şey oldu artık Nisan ortası gibi (Vodafone dan atak gelmezse) 15 Mayısta da neti kapatıyorum taahhüt o zaman bitiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kuseyr

quote:

Orijinalden alıntı: Se_co

@Kuseyr

Bilgileriniz için teşekkür ederim fakat mesaj olayı nasıl sıkıntı varmı?

hocam eskiden, yani 2-3 yıl önce, bayramlarda kandillerde aveada mesajların hiç gitmemesi ya da 2-3 gün sonra iletilmesi meşhurdu, ancak son iki yıldır bu tür birşeyle hiç karşılaşmadığımı belirtmek isterim. hatta gittiğinden o kadar eminim ki mesejların, iletim raporlarını bile kapatmışım.

Bilgileriniz için teşekkür ederim hocam.. Aydınlandım sayenizde çünkü hep okuduğum yerlerde aveanın çekim problemi ve mesaj iletileme problemlerinden dolayı kafam karıştı danışmak istedim..

Teşekkür ederim..

Ama inan gerçekten avea bu sefer tam iş çıkarmış.. Gerçekten imkanlar çok uygun 500 Dakika,2000 Mesaj(200 E yakın gitsede o önemli değil.) En önemlisi Sınırsız internetin olması 2 GB tı zaten dolduracağımı zannetmiyorum kolay kolay telefondan oda oldu olmadı en fazla bilgisayardan köyde felan bağlanırsam o zaman olur.

30 Lira bu tarifelere göre çok uygun bir fiyat.

Turkcellede ise 4 Gb internet paketli olanını beraber alırsam bunun üzerine 119 Lira eklemek lazım.. Hayatta veremem o parayı ona.

• arkadaşlar hız 128 e düştüğünde, bir dosyayı kaçla indiririm.

(Bu arada neti pc de kullanmak istiyorum.) ben 4gb lık vınn kullanıyorum. ve 29 tl ödüyorum.

dez avatajlı olur mu olmaz mı?
  • numara taşımaya başvurduğumuzda ortalama ne kadar süre ile hat taşınıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: birikideneme

arkadaşlar hız 128 e düştüğünde, bir dosyayı kaçla indiririm.

(Bu arada neti pc de kullanmak istiyorum.) ben 4gb lık vınn kullanıyorum. ve 29 tl ödüyorum.

dez avatajlı olur mu olmaz mı?

Saniyede 16 kB indirirsin . Bu da 1 GB'lık bir dosyayı yaklaşık 1-1buçuk günde indirirsin demek .
  • arkadaşlar forumda 2000 mesaj yeter mi diyenler olmuş eğer telefonunuz işletim sistemi android ise blip me diye program var istediğiniz kadar mesajı ücretsiz yolluyorsunuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: wéndigo

numara taşımaya başvurduğumuzda ortalama ne kadar süre ile hat taşınıyor

3-6 gun arasinda gecis oluyormus

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar avea'nın Genç Paketine Aboneyim. Sırf şu sınırsız interneti için bu tarifeye geçmek istiyorum. Yani avea faturasızdan bu tarifeye geçmek istiyorum ve taahhüt imzalamak istemiyorum. Bu durumda aylık ne kadar ödemem gerekiyor ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: burak2011

arkadaşlar forumda 2000 mesaj yeter mi diyenler olmuş eğer telefonunuz işletim sistemi android ise blip me diye program var istediğiniz kadar mesajı ücretsiz yolluyorsunuz

Bunun detayları nedir internet felan lazimmi programı kullanırken
  • quote:

Orijinalden alıntı: celo06

quote:

Sürekli birşeyler sorup bilgi depolamak istiyorum inan bu konularda benim bilgim sıfır gerçekten şimdi 5-6 Gün daha turkcellden devam edebiliyormuyuz yoksa Öylece Hatsız mı bekliyoruz telefonda farzettin biri aradı falan ulaşamama durumu vs olabilirmi yani o Bekleme süresinde eski hattında kalabiliyormuyuz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Se_co

quote:

Orijinalden alıntı: celo06

quote:

Sürekli birşeyler sorup bilgi depolamak istiyorum inan bu konularda benim bilgim sıfır gerçekten şimdi 5-6 Gün daha turkcellden devam edebiliyormuyuz yoksa Öylece Hatsız mı bekliyoruz telefonda farzettin biri aradı falan ulaşamama durumu vs olabilirmi yani o Bekleme süresinde eski hattında kalabiliyormuyuz ?

Hat acilana kadar mevcut operatorden devam edersiniz, gecis islemi bittikten sonra sms gonderirler ondan sonra yeni sim karti takip kullanabilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: 1lac

quote:

Orijinalden alıntı: burak2011

arkadaşlar forumda 2000 mesaj yeter mi diyenler olmuş eğer telefonunuz işletim sistemi android ise blip me diye program var istediğiniz kadar mesajı ücretsiz yolluyorsunuz

Bunun detayları nedir internet felan lazimmi programı kullanırken

evet internet lazım...
  • Bu tarifelere uye olup hatti ipade taksam internete girer mi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sorix

quote:

Orijinalden alıntı: arslanboga

Ekonomik Faturasız Türk Telekom Tarifeleri [ANA KONU]

Bu Avea taraftar internet paketi 3G hız testidir.

aoo aoo sağa çek bu ne hız aveanın türkcelli geçeceğine pek ihtimal vermesemde hızı güzelmiş

Vodafone ve Avea'nın Turkcell'i geçtiği birçok yer mevcut :) Şaşılacak birşey değil ki geçilmesi?

• Çok güzelmiş 30 tl lik tarife tam bana göre yarın sabahı iple çekiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cu_AkdemiR

Arkadaşlar avea'nın Genç Paketine Aboneyim. Sırf şu sınırsız interneti için bu tarifeye geçmek istiyorum. Yani avea faturasızdan bu tarifeye geçmek istiyorum ve taahhüt imzalamak istemiyorum. Bu durumda aylık ne kadar ödemem gerekiyor ?

Her yöne 500 dk.lık olanı ilk 6 ay 30 sonrasında 35 tl olarak kullanabilirsiniz
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.