Şimdi Ara

Ekonomik Faturasız Türk Telekom Tarifeleri [ANA KONU] (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5.388
Cevap
20
Favori
253.722
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu fiyatlara telsiz vergisi dahil mi yoksa eklenecek mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: saredsa

HIRSIZ AVEA

Gençpaket tarifesine üyeyim. 17 Mart 2012 23:59'da otomatik olarak yenilenmesi gereken tarifem (20tl. bakiyem olmasına ragmen) yenilenmemiş. 18 Mart 2012 00:39'da kullandığım internet kullanımım sebebiyle tarifem yenilenmediği için 5 küsur tl. ücret alınmıştır. Çağrı merkezi ile konuştugumuz kadar; gün içinde herhangi bir saatte yenilenecekmiş. Ben saat kaçta yenileneceğini nerden bileyim. Neymiş mesaj gelecekmiş. Eee yenileme süresine kadar ben neden tarife dışı şekilde ücretlendiriliyorum. Bana sistem gece neden 00:00'da otomatik tarifmei guncellemedi, bunun cavabını verin. İnanılmaz bir açık var, resmen soygunculuk! Elveda AVEA.
    bU KONUDA DİKKATLİ OLUN.

Merhaba,

Cep telefonu numaranızı iletmeniz durumunda gerekli incelemeler yapılarak tarafınıza bilgi verilecektir.

Bilginize sunarız.

• Vodafone
    En geç 00:00:30 da yeniliyor cepnet paketini.O kadar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: coolman7

bu fiyatlara telsiz vergisi dahil mi yoksa eklenecek mi?

bende merak ediyorum bunu
  • quote:

Orijinalden alıntı: emretutar

Şu anda avea faturasız hattım var. TAAHHÜT
    YAPMADAN " Her yöne
    500 dakika, her yöne 2000 SMS ve Sınırsız"
    pakete geçebilirmiyim. Fiyat olarak nasıl olur?
    Şimdiden teşekkür ederim.

taahhüt vermeden bu tarifeye geçebilirsiniz.
    ilk 6 ay 30 tl, sonrasında 35 tl olarak ücretlendirilirsiniz.

şahsi görüşüm ilk 6 ay için taahhüt vermeye gerek yok, 6 ay bi kullanalım bakalım, iyi giderse, 6. ayda mh yi arayıp taahhüt vermek istediğimizi söylediğimizde zaten indirim yapıyorlar, yani memnun kalırsak taahhüt verip 30 tl den devam ederiz. 5 tl için taahhüt vermeye gerek yok şimdilik.

• Vodafone cepnetli hattımı cumartesi günü avea ya taşımak için başvurdum. Taahhüt vermeden 500 lük tarifeyi seçtim. 30 tl için taahhüt vermeye gerek yok memnun kalmazsam hemen başka bir operatöre geçiş yapacağım.
  • Arkadaşlar bende bugün itibariyle vodafonedan aveaya geçmek için aveya bayiine başvurdum.Sizleri bilgilendirmek isterim, numara taşımada İşlem ücreti vergi vs. olmayacağına sadece geçtiğin tarifenin ücretini ödeyeceğini söylediler. Ayrıca bu ilk 6 ay düzenli fatura ederseniz müşteri hizmetlerini arayarak 6 ay sonrasında aynı ücretden tarifenizi kullanmaya devam edebilirsiniz dediler. Vodafone'a şimdilik elveda dedik bakalım ne zamana kadar devam edecek. Aveadan çok sorun yaşadığım halde vodafone'a kızaraktan aveaya geçtim, zamanında fazla faturalara alışmıştım aveada inşallah bu sefer sistemini düzeltmişlerdir.
  • Arkadaşlar, 2 gb kullanımdan sonra hız 128 kbps'ye düşer deniliyor. Peki normal "yüksek" hız ne kadar, bu verilmiyor, bunu bilen var mı?
    Vodafone 7,2 Mbps ye varan hız, 100 mb kullanımdan sonra 96 kbps'a düşer diye belirtmişti. Aveanın şu yüksek hızını bi öğrensek iyi olacak.
  • Bu tarifeyi faturasız olanlara da yapsalarmış geçerdim ama faturalı ve sözleşmeli olduğu için zor görünüyor
  • faturasız olması için bir sebep yok ki. Dilediğin paketi seçeceksin, 1000 dk fazla fazla yeter dersen alır, bitecek derdi olmadan kullanırsın. İnternet de zaten sınırsız, onda da faturayı düşünmene gerek yok. Yani sıkıntı yok, hangi paketi alırsan o kadar ödersin :)
  • taahhüte de gerek yok, çünkü 1 yıl sonunda sadece 30 lira fazladan vermiş olacaksın eğer taahhüt yapmazsan. Bence çok uygun şartlar.
    Ama şu internet hızını öğrenmem lazım geçmeden önce.
  • Ondan şüphem yok fakat 2000 sms bana yeterli gelmeyebilir ki bazı zamanlar aylık 7500 smsin bile yetmediği zamanları hatırlıyorum
  • oo baya kullanıyormuşsun :) peki telefonun ne, ben mesela whatsapp, viber gibi internet destekli mesajlaşma programlarını kullanıyorum. Sınırsız internet olunca, sınırsız mesaj da geliyor kendiliğinden. Tabi senin ve karşındakilerin bu uygulamalara sahip olması gerekiyor. :)
    Hatta bu uygulamalarla, normal mesajlaşmada mms olarak ücretlendirilen ses, görüntü dosyalarını da gönderebiliyorum. Mesajlaşmada olmayan artı özellikler de çok fazla. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi skboga -- 19 Mart 2012; 10:35:13 >
  • Biliyorum telefonum iphone ama çevremde çoğu kişide iphone yok olsa onlarla ztn programlarla sms gönderirdim :D şu pakete 10000 avealılarla 3000 de heryöne sms yapsalardı süper olurdu :D
  • o halde senin işin bu tarifelerden birinin üzerine 10000+1000 mesaj paketi lazım. Ama onda da her yöne 1000 mesaj az gelebilir. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: dragon-black

Biliyorum telefonum iphone ama çevremde çoğu kişide iphone yok olsa onlarla ztn programlarla sms gönderirdim :D şu pakete 10000 avealılarla 3000 de heryöne sms yapsalardı süper olurdu :D

SMS paketi alırsın üstüne hocam, avealılarla 10bin, heryöne 1000, heryöne 2bin de tarifeden geliyor zaten, tam senin istediğin gibi olur :)

• Benim sorumun cevabını bilen yok mu, yeni nesil tarifelerin internet normal hızı kaç mbps?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kuseyr

quote:

Orijinalden alıntı: dragon-black

Biliyorum telefonum iphone ama çevremde çoğu kişide iphone yok olsa onlarla ztn programlarla sms gönderirdim :D şu pakete 10000 avealılarla 3000 de heryöne sms yapsalardı süper olurdu :D

SMS paketi alırsın üstüne hocam, avealılarla 10bin, heryöne 1000, heryöne 2bin de tarifeden geliyor zaten, tam senin istediğin gibi olur :)

30la 9u toplayın ne yapar 40 yapar(yaklaşk ) ve milliyetçi hareket partisinin :D aylk 39 tlyi ödemem çok zor :) ayrıca aveayı uzun yıllar kullandm çekim kalitesni çok iyi biliyorm ve zaman zamn smslerimin çoğu gitmio artk bu pakete karşı vodafonedan karşı hamle bekliyorm :D

• kardeşim sen de hem iphone kullanıyorsun hem de 40 lira veremem diyorsun, ferrariyi alırsan benzini de koyacan :P
  • quote:

Orijinalden alıntı: skboga

Benim sorumun cevabını bilen yok mu, yeni nesil tarifelerin internet normal hızı kaç mbps?

3gnin çekim kalitsine göre değişir en fazla çekebileceği 7.2 oda anck bazı yerlerde mümkün :)
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.