Şimdi Ara

Ekonomik Faturasız Türk Telekom Tarifeleri [ANA KONU] (250. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.388
Cevap
20
Favori
253.719
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 248249250251252
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: gaggag

quote:

Orijinalden alıntı: ~Lion King~

beyler ben avea müşteri hizmetlerini bir çok kez aradım ve taahütümü uzatarak indirim istedim kabul etmediler 1 kere taahüt verilir dediler. sonra hattımı iptal edeceğim dedim kabul etmediler. hattımı taşıyacağımı dedim takılmış plak gibi taahüt 1 kere yapılıyormuş daha da yapamayacaklarını söylediler.

benim anlamadıgım madem böyle bir şey var burdaki insanlar nasıl taahütünü uzatıyor??

öyle uzatma olmaz tabi

her arayana ve taahhüdümü uzatmak, karşılığında da indirim almak istiyorum diyenin önüne kırmızı halı sermelerini mi bekliyorsunuz

racon kesememişsiniz gibi

hattımı iptal edeceğim dedim kabul etmediler ne demek, ben hattımı iptal edersem ederim, avea olmaz diyemez, ne demek iptali kabul etmediler???

hayir hattimi iptal edecegim diyip hattimi iptal etmeyi kabul etmediler anlaminda degil. indirimi kabul etmediler.

iptal edecegim dedim kaydimi aldilar 1 gun sonra aradilar. iptal etmek istiyorum hem cok pahali hemde cekmiyor. eskiden taahutum vardi fiyat iyiydi ama artik tuzlu geliyor dedim. yani denilebilecek her seyi dedim. ama kabul etmiyorlar.

sanirim 2. kez taahut yapmiyorlar burdaki uyeler nasil taahut yapmis anlamis degilim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ~Lion King~

Yapmanız gereken şu:

Öncelikle telefonla müşteri hizmetlerini aramak yerine online işlemlerden mesaj yazmanızı tavsiye ediyorum.

Tehditiniz ise kesinlikle hattımı iptal etmek istiyorum şeklinde OLMAMALI.

Şu şekilde yumuşak bir dille tehdit etmeniz lazım:

Merhaba sayın yetkili,

Öncelikle verdiğiniz hizmetler için teşekkür ederim. benim bir problemim var. Yaklaşık 12-13 aydır Avea kullanıyorum ve 1 sene faturalı kullanma taahhüdü vererek %15 (25-50 artık hangisiyse) indirimim vardı. 1 senem doldu galiba çünkü artık faturalarım yüksek gelmeye başladı. Ben bu tutardaki faturaları ödemekte zorlanıyorum. Turkcell'de (ya da Vodafone'da) daha az ödüyordum. Galiba yeniden numaramı taşımak zorunda kalacağım. Bunun bir çaresi yok mu?

Saygılarımla;

~Lion King~

• quote:

Orijinalden alıntı: SeTha

~Lion King~

Yapmanız gereken şu:

Öncelikle telefonla müşteri hizmetlerini aramak yerine online işlemlerden mesaj yazmanızı tavsiye ediyorum.

Merhaba sayın yetkili,

Öncelikle verdiğiniz hizmetler için teşekkür ederim. benim bir problemim var. Yaklaşık 12-13 aydır Avea kullanıyorum ve 1 sene faturalı kullanma taahhüdü vererek %15 (25-50 artık hangisiyse) indirimim vardı. 1 senem doldu galiba çünkü artık faturalarım yüksek gelmeye başladı. Ben bu tutardaki faturaları ödemekte zorlanıyorum. Turkcell'de (ya da Vodafone'da) daha az ödüyordum. Galiba yeniden numaramı taşımak zorunda kalacağım. Bunun bir çaresi yok mu?

Saygılarımla;

~Lion King~

sağolun deniyorum

• Geçen yıl nisan sonunda 500 dakika, 2000 SMS ve Sınırsız İnternet = 30 tl tarifesine geçmiştim.
    Açıkçası son 3-4 aydır mobil internete pek ihtiyacım kalmadı. Önceki mesajları okumya çalıştım ama pek anlayamadım.
    Son aylarda bana gelen fatura zaten 32 tl. 1 yıllık taahhüdüm bitince ne olacak? Fatura daha da yükselecek mi? 2gb internet kullanım hakkı sınırlanacak mı?
  • Merhaba arkadaşlar bende bugün turkcell den avea ya gectim heryone 1000 dk + 4 gb internet 29 tl ye gectim turkcelde 100 tl fatura ödüyordun yaklaşık Ama internet hızı ses kalitesi nasıl bakmadan tahüt verdim siz memnunmusunz

• quote:

Orijinalden alıntı: avcı_29

Merhaba arkadaşlar bende bugün turkcell den avea ya gectim heryone 1000 dk + 4 gb internet 29 tl ye gectim turkcelde 100 tl fatura ödüyordun yaklaşık Ama internet hızı ses kalitesi nasıl bakmadan tahüt verdim siz memnunmusunz

İstanbul'da yaşıyorum internetten gayet memnunum

yaşadığın yere göre değişir.............
  • quote:

~Lion King~

Yapmanız gereken şu:

Merhaba sayın yetkili,

Saygılarımla;

~Lion King~

Hocam forumda yazılanlardan anladığım kadarıyla avea eskisi gibi kolay kolay indirim vermiyor, eskiden neredeyse her arayana indirim verirlerdi, ben neredeyse avea kullanan tüm arkadaylarıma %25 ve %50 indirim aldırdım. Ama forumdaki yorumlara bakınca aveanın strateji değiştirdiğini düşünmeye başladım.

Temmuz ya da Ağustos ayında benim de taahhüt bitiyor, umarım o zaman tekrar indirim alabilirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kuseyr

quote:

~Lion King~

Yapmanız gereken şu:

Merhaba sayın yetkili,

Saygılarımla;

~Lion King~

Hocam forumda yazılanlardan anladığım kadarıyla avea eskisi gibi kolay kolay indirim vermiyor, eskiden neredeyse her arayana indirim verirlerdi, ben neredeyse avea kullanan tüm arkadaylarıma %25 ve %50 indirim aldırdım. Ama forumdaki yorumlara bakınca aveanın strateji değiştirdiğini düşünmeye başladım.

Temmuz ya da Ağustos ayında benim de taahhüt bitiyor, umarım o zaman tekrar indirim alabilirim.

bende istanbul pendik de yaşıyorum bakalım ne olcak

• Pendik'te otuyorsan indirim alamazsın

Kartal olsaydı bi ihtimal
  • quote:

Orijinalden alıntı: gaggag

Pendik'te otuyorsan indirim alamazsın

Kartal olsaydı bi ihtimal

• Bende Bir Yıldır Kullanıyordum Yeni Nesil 1500 ü ve Aylık 50 TL Ödüyordum Ama Sürem Bitti Artık 60 TL Tam Olarak 62.5 TL Ödüyorum.... Değiştirmeyi Düşünüyorum Ama Sınırsız İnterneti Olan Başka Bir Tarife Göremedim Bu Konuda Tavsiyesi Olan Var Mı Arkadaşlar ???
  • quote:

yeni nesil 1000 tarifesini kullanıyorum, (1000 dk+2000 sms + 2gb sınırsız internet)

%25 indirimim var, bu ayki faturam 34 tl gelmiş.
    Avea ile yaptığım görüşmede 1000 dk+4gb tarifesine aynı indirim ile geçebileceğim söylendi, 27-28 tl eder.
    Üstüne 5bin sms paketi ve 1 gb sınırsız interneti alıp, 50 liraya güzel bir tarife yapayım diyorum ne dersiniz?

hy 1000 dk+hy 5bin sms+5 gb akk ile sınırsız internet = 48 TL

2 gb internet yetmiyor, hız düşünce de işkence gibi oluyor internette gezmek. sırf internet için geçmek istiyorum, sizce mantıklı olur mu?

Bu sekilde 4 gbden sonra hiz dusmuyo mu bende dusunebilirim de bu tarifeyi arastiriyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Ahmet DOĞAN

Bende Bir Yıldır Kullanıyordum Yeni Nesil 1500 ü ve Aylık 50 TL Ödüyordum Ama Sürem Bitti Artık 60 TL Tam Olarak 62.5 TL Ödüyorum.... Değiştirmeyi Düşünüyorum Ama Sınırsız İnterneti Olan Başka Bir Tarife Göremedim Bu Konuda Tavsiyesi Olan Var Mı Arkadaşlar ???

quote:

Orijinalden alıntı: .::oksijen::.

quote:

yeni nesil 1000 tarifesini kullanıyorum, (1000 dk+2000 sms + 2gb sınırsız internet)

%25 indirimim var, bu ayki faturam 34 tl gelmiş.
    Avea ile yaptığım görüşmede 1000 dk+4gb tarifesine aynı indirim ile geçebileceğim söylendi, 27-28 tl eder.
    Üstüne 5bin sms paketi ve 1 gb sınırsız interneti alıp, 50 liraya güzel bir tarife yapayım diyorum ne dersiniz?

hy 1000 dk+hy 5bin sms+5 gb akk ile sınırsız internet = 48 TL

2 gb internet yetmiyor, hız düşünce de işkence gibi oluyor internette gezmek. sırf internet için geçmek istiyorum, sizce mantıklı olur mu?

Bu sekilde 4 gbden sonra hiz dusmuyo mu bende dusunebilirim de bu tarifeyi arastiriyorum
    4 GB'lık Süper ikili tarifesinde 1000 dakika + 4 gb var

taahhütlü 35, taahhütsüz 45 TL. ( avea faturalı olanlara )

+10 TL.'ye 5000 sms alabilirsiniz

4 GB bittikten sonra hız düşmüyor, ama internet hızı 1 kbps'ye düşüyoryani internete giremiyorsunuz, internet duruyor

sınırsız internet istiyorsanız yeni nesil tarifenize devam edeceksiniz

sınırsız olmasa da bana 4 GB yeter diyorsanız süper ikili 4 gb paketini düşünebilirsiniz............

• Yani Yok Öyle Bir Tarife :))) PekiBu Avea dan İndirim Alma Olayı Nasıl Oluyor Beyler Yalvarınca Oluyor Demeyin Avea ya Yalvarmam :))
  • Yeni Nesil tarife taahhüdüm bitti. Bu ayki faturam 46 lira gözüküyor. Daha önceki mesajımda belirttiğim gibi artık fazla kullanmıyorum.
    Elimin altında internet olsun diyerekten Vodafona geçeceğim (üstelik faturasız).

http://www.vodafone.com.tr/Kampanyalar/Hepsi_Birarada_Ozgurluk_Paketi.php

Her Yöne 500 Dakika + Her Yöne 5000 SMS + 1 GB İnternet ayda sadece 25TL
    ---------
    Vodafona geçtim ama düz taahhütsüz. Avea iyi bir kampanya yaparsa belki tekrar geri dönerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alphace -- 25 Mayıs 2013; 14:00:47 >
  • Arkadaşlar sms i bol dakikası az internetide minimum 500 mb olan en uygun tarife önerinizi alabilir miyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: BernaGs2

Arkadaşlar sms i bol dakikası az internetide minimum 500 mb olan en uygun tarife önerinizi alabilir miyim

avea yıkılan paket 19 tl ye senin işini görür.
    ayrıntılar için internet sitesine bak aveanın
  • vay anasini buralar ölmüş.

• Edit: %25 indirim için arandım ve onaylandı. İndirim alamayan arkadaşlar bence biraz beklesinler ararlar sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Frk_Plt -- 17 Mayıs 2013; 11:03:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dEs_

Edit: %25 indirim için arandım ve onaylandı. İndirim alamayan arkadaşlar bence biraz beklesinler ararlar sanırım.

Hocam biraz acsan aranmaz olayini olmazmi.bende yeni nesil 500 kullaniyorum.bir senem doldu.40 lira civari fatura geliyor.vodafone gecsemmi diye 25 liralik tarife biraz dusunduruyor.bakalim sonuç ne olacak.

• 
Sayfa: önceki 248249250251252
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.