Şimdi Ara

Ekonomik Faturasız Türk Telekom Tarifeleri [ANA KONU] (252. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5.388
Cevap
20
Favori
253.719
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 250251252253254
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Benimde yeni nesil 500 bügün bitti hangi tarifeye geçiyoruz arkadaşlar :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: duskorc

Benimde yeni nesil 500 bügün bitti hangi tarifeye geçiyoruz arkadaşlar :)

Tarifenden memnunsan hala kullanmaya devam edebilirsin...Bence Müşteri Hizmetlerini ara, blöf yap 12 ay kalma sözü ver ve bunun karşılığında en azından bir %25 indirim koparıp 1 yıl daha devam edersin bu tarifede...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DRaGoRYoN

quote:

Tarifenden memnunsan hala kullanmaya devam edebilirsin...Bence Müşteri Hizmetlerini ara, blöf yap 12 ay kalma sözü ver ve bunun karşılığında en azından bir %25 indirim koparıp 1 yıl daha devam edersin bu tarifede...

12 ay bitince 30 lira olan tarife 35 lira olacak deniyordu. Heralde ararsam yine 30 liraya verirler. Şansımı deneyeyim :) Teşekkürler.
  • faturam her ay sabit 50 nin üstünde gelmeye başladı

önceden ek sms paketi vs alıyordum ondan dedim

ama bu ay hiçbirşey almadım dakikayı aşmadım 54 tl gelmiş

daha çözemedim ortada faturada yok
  • 50 TL.'nin üzerinde gelen faturalardan birinin detaylarını online işlemler merkezinden kopyalayıp buraya yapıştırırsan bir yorumda bulunulabilir!!!!
  • hocam resim aşağda 54 değil 48 miş

ama bu bile çok geldi +10 liralık ne var merak etitm
     Ekonomik Faturasız Türk Telekom Tarifeleri [ANA KONU]
  • 48 değil 45.25 TL.

tarifenin fiyatı 38 TL.

+

1.31 TL. Telsiz Kullanım Ücreti

+

3.5 TL. Yurtdışı ile görüşmüşsün ( KDV + ÖTV dahil hali )

38+1.31+3.5 = 42.81 TL.

2.5 TL.' de içerik servisleri var ( KDV + ÖTV dahil ) artık ücretli bir sorgulama mı yaptın, oyun mu satın aldın vs.... bilemem orasını

42.81+2.5 = 45.31 TL.

faturanda bir tuhaflık gözükmüyor.................
  • bu ay bakalım nasıl gelecek

• hem yurtdışı görüşmesi yapmışsın

hem de niye +5 TL. fazla geldi diyorsun

üstüne bi de faturanı mı düşürecekti avea yurtdışı ile görüştün diye
  • 12 aylık taahhüt sonunda hep 32 tl gelen fatura, 37tl +2 tl tivibu avea günlük ile 39tl geldi. normali 37 tl geliyor demekki. 5tl fark koymuşlar yani 12 ay taahhütlülere. fazla bi bindirme yok anlaşılan.

• quote:

quote:

quote:

12 ay bitince 30 lira olan tarife 35 lira olacak deniyordu. Heralde ararsam yine 30 liraya verirler. Şansımı deneyeyim :) Teşekkürler.

Arkadaşlar,bnm tarife 6 aylıktı.6 ay önce bu başlıkta blöf yapılarak tarifeyi indirin demişlerdi.bende aradım harbiden 6 ay memnuniyetiniz için yapalım dediler.bende hadi olsun dedim ama hayat kısa zaman hızlı geçti.şimdi tekrar arasam acaba blöfü yerler mi

• quote:

Orijinalden alıntı: kaiser_1453

quote:

quote:

quote:

Arkadaşlar,bnm tarife 6 aylıktı.6 ay önce bu başlıkta blöf yapılarak tarifeyi indirin demişlerdi.bende aradım harbiden 6 ay memnuniyetiniz için yapalım dediler.bende hadi olsun dedim ama hayat kısa zaman hızlı geçti.şimdi tekrar arasam acaba blöfü yerler mi

Ben aradım, yemediler :) "Biz sizi arayıp indirim teklif ederiz, şuan buradan bir şeyler yapmamız mümkün değil" dediler.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kaiser_1453

quote:

quote:

quote:

Ben aradım, yemediler :) "Biz sizi arayıp indirim teklif ederiz, şuan buradan bir şeyler yapmamız mümkün değil" dediler.

aynen öyle dediler :D sadece 3 ay boyunca her ay 60 dk kaptım :D

• Biz bu tarifeden hiç çıkmazsak ne olacak ?

Bir güzellik yapsalar hiç çıkmayanlardan AKN yi kaldırsalar :D

Kaç kişi kaldıki kullanan
  • Avea müşteri hizmetlerinde canlı birisiyle konuşmak için tuşlama sırasını bilen var mı?
    Aradım ama bulamadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TiSKE -- 5 Haziran 2013; 0:27:01 >
  • soyle bi foruma bakiyorumda hâlâ bu tarifeden daha iyisi cikmadi. gittigi yere kadar gidecegiz

• Ben zaten memnundum birde indrim kaptım daha fazla memnun oldum. Bırakmak yok devam
  • quote:

Orijinalden alıntı: dEs_

Ben zaten memnundum birde indrim kaptım daha fazla memnun oldum. Bırakmak yok devam

İndirimi nasıl kapıyorsunuz yahu?
    Burdan paylaşmayalım ki Avea temsilcilerini uyandırmayalım :))
    Akşam müsteri hizmetlerini aradım;
    "benim 12 ayım dolmak üzere,tarifemi aynı fiyattan kullanmaya devam etmek için ne yapmalıyım" dedim,
    Temsilci de;
    "Siz bir talimat veriyorsunuz,sözleşmeniz bitince kullanımıza uygun bir tarifeye otomatik geçiriyoruz" dedi,
    Ben kabul etmedim,bitince kendim 500 ü arayıp pazarlık yapayım dedim.
    Temsilcinn bahsettiği otomatik geçiş nasıl işliyor ki,var mı fikri olan?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Bir önceki sayfalarda fikrimi ve yaptığımı yazmıştım bakabilirsin @Caferhan
  • quote:

Orijinalden alıntı: dEs_

Bir önceki sayfalarda fikrimi ve yaptığımı yazmıştım bakabilirsin @Caferhan

Şimdi baktım hocam,teşekkür ederim bilgilendirme için
    Siz % 25 indirim almışsınız,az değil mi bu?
    Şuan kullandığım tarifeye 30 tl veriyorum,sözleşmem bitince 55-60 tl olacak,
    %25 indirim olsa 45-50 tl filan gelecek,benim için tuzlu olur bu,
    Bir arladaşım,üniversiteden yeni mezun oldu,
    Sözleşmesi bittiğinde "yeni mezunum iş bulamadım" deyince % 50 indirim vermişler :)) 40 tl olan paketi 20 tl ye düşürdler
    Ben de böyle bir senaryo mu bulsam dyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 250251252253254
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.