Şimdi Ara

Ekonomik Faturasız Türk Telekom Tarifeleri [ANA KONU] (253. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.388
Cevap
20
Favori
253.719
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 251252253254255
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yaratıcılık size kalmış. Şansınız bol olsun diyim öncelikle.
    Benim aldığım indirimin fazlasını tabii ki isterdim ama teklif edilen bu idi bende kabul ettim. Çünkü ilk taahhütde ödediğim miktar ile bile şuan kapışacak tarife yokken ben üstüne zam alma arifesinde indrim aldım. Yani artının artısı bir durum
  • tarifemize sahip cikalim konuyu yukariya tasiyalim bu tarife sayesinde telefon kullanmak neymiş anladim. hic bir konuda sınır yaşamiyorsun insana guven veren o :) en buyuk silahida 2 gb dan sonra 128 kbps ye dusen hiz. konusma paketin yetmiyorsa viberden ac abd deki sevgilinle sabah aksam sinirsizca konus ve faturan 30 tl gelsin :)
    hic bitmesin bu tarife hic :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ~Lion King~

tarifemize sahip cikalim konuyu yukariya tasiyalim bu tarife sayesinde telefon kullanmak neymiş anladim. hic bir konuda sınır yaşamiyorsun insana guven veren o :) en buyuk silahida 2 gb dan sonra 128 kbps ye dusen hiz. konusma paketin yetmiyorsa viberden ac abd deki sevgilinle sabah aksam sinirsizca konus ve faturan 30 tl gelsin :)

Hocam dediğin gibi süper bir tarife bu,
    Akıllı telefon kullanıyoruz,internet sınırsız değilse tadı tuzu da olmuyor
    Avea iyi ki varsın derim hep,
    1 ayım kaldı 12 ay dolmasna,sonrasında normal ücret ödeyecem sanırım,
    Napsak ne etsek de,aynı fiyata 12 ay daha taahhüt yapsak?
    Burda birleşip Avea ya gücümüzü göstersek,dinlemezler mi bizi?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Caferhan

quote:

tarifemize sahip cikalim konuyu yukariya tasiyalim bu tarife sayesinde telefon kullanmak neymiş anladim. hic bir konuda sınır yaşamiyorsun insana guven veren o :) en buyuk silahida 2 gb dan sonra 128 kbps ye dusen hiz. konusma paketin yetmiyorsa viberden ac abd deki sevgilinle sabah aksam sinirsizca konus ve faturan 30 tl gelsin :)

Hocam dediğin gibi süper bir tarife bu,
    Akıllı telefon kullanıyoruz,internet sınırsız değilse tadı tuzu da olmuyor
    Avea iyi ki varsın derim hep,
    1 ayım kaldı 12 ay dolmasna,sonrasında normal ücret ödeyecem sanırım,
    Napsak ne etsek de,aynı fiyata 12 ay daha taahhüt yapsak?
    Burda birleşip Avea ya gücümüzü göstersek,dinlemezler mi bizi?

online islemlerden mail atin ve indirim isteyin. herkese degil ama şansli olana indirim teklifi yapiyorlar. sizde deneyin sansinizi :)

• quote:

online islemlerden mail atin ve indirim isteyin. herkese degil ama şansli olana indirim teklifi yapiyorlar. sizde deneyin sansinizi :)

Siz aldınız mı 2. indiriminizi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: SeTha

quote:

2 kez aveadan arandim ancak telefona yetisemedim 3. aranmayi bekliyorum. Musteri hizmetlerini arayip sordugumda bu neyin nesidir diye size ozel bir kampanya gorunuyor yakinda tekrar ararlar dediler.

yani indirim alamadim hala beklemedeyim. ancak alamasamda devam edecegim cunku bu fiyata bile hala rakipsiz suanda.

• quote:

quote:

quote:

2 kez aveadan arandim ancak telefona yetisemedim 3. aranmayi bekliyorum. Musteri hizmetlerini arayip sordugumda bu neyin nesidir diye size ozel bir kampanya gorunuyor yakinda tekrar ararlar dediler.

yani indirim alamadim hala beklemedeyim. ancak alamasamda devam edecegim cunku bu fiyata bile hala rakipsiz suanda.

Bugün 4440500 den bant kayıt aradı beni
    Numaranızı paylaşıma açarsanız size özel teklif ve indirimimiz olacak filan diyordu,
    Ben de onaylamadım,
    Ama şimdi pişman oldum,acaba güzel bir teklif olabilir miydi diye

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Caferhan

quote:

quote:

quote:

Bugün 4440500 den bant kayıt aradı beni
    Numaranızı paylaşıma açarsanız size özel teklif ve indirimimiz olacak filan diyordu,
    Ben de onaylamadım,
    Ama şimdi pişman oldum,acaba güzel bir teklif olabilir miydi diye

bence kabul etmeyin. ayda 100 yada 200 dk icin numaranizi paylasmayin. sanirim numaranizi firmalara satiyorlar siz izin verirseniz. sizede kampanya reklamlari geliyor.

• İyi forumlar arkadaşlar...Bir konu hakkında bilgi almak istiyorum sizlerden...Yaklaşık 15 aydır Yeni Nesil 500 tarifesindeyim ve tarifemden memnunum...Sadece canımı sıkan bir durum var ve ben bunu daha önce bu konu içerisinde paylaşmıştım...Ben bilinçli bir kullanıcıyım ve 15 aydır bu tarifedeyim...15 aydır hiç bir şekilde tarifemin bana verdiği koşulların dışına çıkmadım ve bundan dolayıda fazla fatura gelmedi, yani fatura şoku yaşamadım...Canımı sıkan durum ise şu...Fatura detaylarıma baktığımda Devlete ödenen vergiler ve benzeri yükümlülükler kısmı...Normalde şu anda biz faturalilar 4 farklı kalem vergi ödüyoruz devlete...Bu vergiler KDV (%18), ÖiV(% 25 ve % 5) ve Telsiz kullanım ücreti...Benim sorunum ise şu...Avea benden bu saydığım vergilerden başka vergi kesintileride yapıyor ve bu durum benim canımi iyice sıkmaya başladı...Örnek vermem gerekirse Avea en başından beridir benden şu yukarda ki saydığım vergiler ve buna ek olarak Özel İletişim Vergisi 2 diye bir vergi kesintisi yapıyor...Allah aşkına Özel İletişim Vergisi 2 de neymiş yahu?Bu ÖiV 2 konusunda bir bilgisi olan var mı?Ben araştırdım ama bu vergi hakkında bilgi bulamadım....Verginin vergisini alıyor bu Şerefsizler...Bıktım,usandım artık bu ülkedeki böyle saçma sapan ve fahiş vergi kesintilerinden...Allah hepsinin belasını versin,haram zıkkım olsun bizden tırtıkladıkları bu kadar haksız kazançlara...Yaşanmaz bu ülkede

• quote:

Orijinalden alıntı: DRaGoRYoN

İyi forumlar arkadaşlar...Bir konu hakkında bilgi almak istiyorum sizlerden...Yaklaşık 15 aydır Yeni Nesil 500 tarifesindeyim ve tarifemden memnunum...Sadece canımı sıkan bir durum var ve ben bunu daha önce bu konu içerisinde paylaşmıştım...Ben bilinçli bir kullanıcıyım ve 15 aydır bu tarifedeyim...15 aydır hiç bir şekilde tarifemin bana verdiği koşulların dışına çıkmadım ve bundan dolayıda fazla fatura gelmedi, yani fatura şoku yaşamadım...Canımı sıkan durum ise şu...Fatura detaylarıma baktığımda Devlete ödenen vergiler ve benzeri yükümlülükler kısmı...Normalde şu anda biz faturalilar 4 farklı kalem vergi ödüyoruz devlete...Bu vergiler KDV (%18), ÖiV(% 25 ve % 5) ve Telsiz kullanım ücreti...Benim sorunum ise şu...Avea benden bu saydığım vergilerden başka vergi kesintileride yapıyor ve bu durum benim canımi iyice sıkmaya başladı...Örnek vermem gerekirse Avea en başından beridir benden şu yukarda ki saydığım vergiler ve buna ek olarak Özel İletişim Vergisi 2 diye bir vergi kesintisi yapıyor...Allah aşkına Özel İletişim Vergisi 2 de neymiş yahu?Bu ÖiV 2 konusunda bir bilgisi olan var mı?Ben araştırdım ama bu vergi hakkında bilgi bulamadım....Verginin vergisini alıyor bu Şerefsizler...Bıktım,usandım artık bu ülkedeki böyle saçma sapan ve fahiş vergi kesintilerinden...Allah hepsinin belasını versin,haram zıkkım olsun bizden tırtıkladıkları bu kadar haksız kazançlara...Yaşanmaz bu ülkede

Daha önce de benzer şeyleri 2-3 kere yazdınız
    Ben de onlara kendimce cevap yazdım
    Orada yazdıklarım hakkında olumlu-olumsuz birşey yazmadınız
    Sanırım siz bir de cihaz kampanyasından yararlanıyordunuz
    Aboneden kesilen vergiler direkt devlete gider
    Operatörler burada sadece aracıdır burada
    Yanlış hatırlamıyorsam faturanız da normaldi, bi tuhaflık yoktu.....

• quote:

Orijinalden alıntı: gaggag

quote:

İyi forumlar arkadaşlar...Bir konu hakkında bilgi almak istiyorum sizlerden...Yaklaşık 15 aydır Yeni Nesil 500 tarifesindeyim ve tarifemden memnunum...Sadece canımı sıkan bir durum var ve ben bunu daha önce bu konu içerisinde paylaşmıştım...Ben bilinçli bir kullanıcıyım ve 15 aydır bu tarifedeyim...15 aydır hiç bir şekilde tarifemin bana verdiği koşulların dışına çıkmadım ve bundan dolayıda fazla fatura gelmedi, yani fatura şoku yaşamadım...Canımı sıkan durum ise şu...Fatura detaylarıma baktığımda Devlete ödenen vergiler ve benzeri yükümlülükler kısmı...Normalde şu anda biz faturalilar 4 farklı kalem vergi ödüyoruz devlete...Bu vergiler KDV (%18), ÖiV(% 25 ve % 5) ve Telsiz kullanım ücreti...Benim sorunum ise şu...Avea benden bu saydığım vergilerden başka vergi kesintileride yapıyor ve bu durum benim canımi iyice sıkmaya başladı...Örnek vermem gerekirse Avea en başından beridir benden şu yukarda ki saydığım vergiler ve buna ek olarak Özel İletişim Vergisi 2 diye bir vergi kesintisi yapıyor...Allah aşkına Özel İletişim Vergisi 2 de neymiş yahu?Bu ÖiV 2 konusunda bir bilgisi olan var mı?Ben araştırdım ama bu vergi hakkında bilgi bulamadım....Verginin vergisini alıyor bu Şerefsizler...Bıktım,usandım artık bu ülkedeki böyle saçma sapan ve fahiş vergi kesintilerinden...Allah hepsinin belasını versin,haram zıkkım olsun bizden tırtıkladıkları bu kadar haksız kazançlara...Yaşanmaz bu ülkede

Hocam Avea Müşteri Hizmetlerini defalarca kez aradım...Müşteri Hizmetlerine diyorum ki Fatura detaylarıma bakın özellikle de Devlete Ödenen Vergiler ve Benzeri Yükümlülükler kısmına...Orada ÖiV % 25 ve % 5 , KDV % 18 , Telsiz Kullanım ücreti dışında benden bir de Özel iletişim vergisi 2 diye bir vergi alıyorsunuz...Bu ÖiV 2 nedir ve benden ne için alıyorsunuz bana bunu izah edin diyorum...Bizim yapabileceğimiz birşey yok Devlet alıyor deyip geçiştiriyorlar...İnternette baktım, Avea nın sitesinde baktım ama Özel iletişim Vergisi 2 ile ilgili birşey bulamadım...Ayrıca ben tarifeme ek olarak Note 2 cihaz kampanyasından faydalandım...Normalde tarifeme ek Note 2 91 TL idi hatta bu kendi resmi sitesinde ve bana gelen mesajda bile 91 TL diye açık ve net bir şekilde belirtiliyordu...Ama ne hikmetse her ay Note 2 cihaz ücreti diye 96 TL cihaz ücreti alınıyor benden...Tamam anladık 91 TL değilde 96 TL cihaz ücreti alıyorsunuz...Bana faturaniza 96 TL olarak yansitılacaktır ama o 5 TL lik farkta tarifenize indirim olarak uygulanacaktır denildi...Ben fatura detayıma bakıyorum ve en başindan beridir 5 TL indirim yansıtmıyorlar...3.5 TL indirim yansıtıyorlar...Eeee nereye gidiyor her ay benim o 1.5 TL ler?Yok işte adam gibi cevap yok, sürekli ordan burdan tırtıklama derdinde haysiyetsizler, şerefsizler....İyice canımı sıkmaya başladı bu iş...

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: gaggag

quote:

Hocam Avea Müşteri Hizmetlerini defalarca kez aradım...Müşteri Hizmetlerine diyorum ki Fatura detaylarıma bakın özellikle de Devlete Ödenen Vergiler ve Benzeri Yükümlülükler kısmına...Orada ÖiV % 25 ve % 5 , KDV % 18 , Telsiz Kullanım ücreti dışında benden bir de Özel iletişim vergisi 2 diye bir vergi alıyorsunuz...Bu ÖiV 2 nedir ve benden ne için alıyorsunuz bana bunu izah edin diyorum...Bizim yapabileceğimiz birşey yok Devlet alıyor deyip geçiştiriyorlar...İnternette baktım, Avea nın sitesinde baktım ama Özel iletişim Vergisi 2 ile ilgili birşey bulamadım...Ayrıca ben tarifeme ek olarak Note 2 cihaz kampanyasından faydalandım...Normalde tarifeme ek Note 2 91 TL idi hatta bu kendi resmi sitesinde ve bana gelen mesajda bile 91 TL diye açık ve net bir şekilde belirtiliyordu...Ama ne hikmetse her ay Note 2 cihaz ücreti diye 96 TL cihaz ücreti alınıyor benden...Tamam anladık 91 TL değilde 96 TL cihaz ücreti alıyorsunuz...Bana faturaniza 96 TL olarak yansitılacaktır ama o 5 TL lik farkta tarifenize indirim olarak uygulanacaktır denildi...Ben fatura detayıma bakıyorum ve en başindan beridir 5 TL indirim yansıtmıyorlar...3.5 TL indirim yansıtıyorlar...Eeee nereye gidiyor her ay benim o 1.5 TL ler?Yok işte adam gibi cevap yok, sürekli ordan burdan tırtıklama derdinde haysiyetsizler, şerefsizler....İyice canımı sıkmaya başladı bu iş...

Bahsettiğiniz 3.5 TL indirim KDV ve ÖTV eklenmemiş hali
    3.5 TL ye %18 KDV ve % 25 ÖTV'yi eklediğinizde 5 TL yapar
    Uzun lafın kısası 3.5 TL size indirim olarak yansıtıldığı için, normalde ödemeniz gereken 3.5 tlnin KDV ve ötvsini de ödemezsiniz bu da toplamda 5 TL yapar
    KDV ve ÖTV yi boşverin
    Faturanız normal mı geliyor yoksa fazla mı
    Eğer fazla geliyorsa son faturanızın detaylarını ekleyin birlikte yorumlayalım.....

• gaggag Hocam faturalarım da herhangi bir sorun yok...Sadece bu Vergiler kısmı kafama takılıyor...Yoksa tarifemden çok memnunum ve hala bu tarife rakipsiz bana göre...Ama işte bir de şu Avea nın ufak tefek kelime oyunlarıyla milleti çaktırmadan tırtıklamaya çalışması olmasa...gaggag Hocam yardımlarınız, fikir ve görüşleriniz içinde size canı gönülden teşekkür ederim...Özellikle operatör konularında sorunlarını dile getiren herkese yardımcı olmaya çalışıyorsunuz, iyilik meleğimisiniz...Müşteri Hizmetleri yerine siz geçerseniz vallahi onlardan daha iyi sorunları çözersiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DRaGoRYoN -- 11 Haziran 2013; 17:48:01 >
  • quote:

gaggag Hocam faturalarım da herhangi bir sorun yok...Sadece bu Vergiler kısmı kafama takılıyor...Yoksa tarifemden çok memnunum ve hala bu tarife rakipsiz bana göre...Ama işte bir de şu Avea nın ufak tefek kelime oyunlarıyla milleti çaktırmadan tırtıklamaya çalışması olmasa...gaggag Hocam yardımlarınız, fikir ve görüşleriniz içinde size canı gönülden teşekkür ederim...Özellikle operatör konularında sorunlarını dile getiren herkese yardımcı olmaya çalışıyorsunuz, iyilik meleğimisiniz...Müşteri Hizmetleri yerine siz geçerseniz vallahi onlardan daha iyi sorunları çözersiniz

Eyvallah
    Faturanızda bir fazlalık yoksa gerisini boşverin
    Faturalandırma sistemini bizlerin anlaması zaten pek mümkün değil
    Açık, net ve anlaşılır değil faturalar
    Daha önce de yazdığım gibi operatörler vergi adı altında topladıkları paranın 5 kuruşuna dahi dokunamazlar
    Aksi halde büyük cezalar öderler
    Eee faturanız da normalse boşuna kafanızı yormayın
    Kim anlıyor ki zaten faturaları tam olarak
    Önemli olan faturanız normal gelmesi gerektiği gibi mi geliyor
    Yoksa fazla mı geliyor
    Gerisi hikaye, teferruat.......

• Sözleşmem 26 Haziranda bitecek, MH aradım, bir çözüm bulamadık. Sözleşme bitince aylık 5 TL fazla ödeyerek aynı tarifemde kalacağım gibi gözüküyor. Yeni Nesil 1000 Extra
  • quote:

Orijinalden alıntı: igidu

Sözleşmem 26 Haziranda bitecek, MH aradım, bir çözüm bulamadık. Sözleşme bitince aylık 5 TL fazla ödeyerek aynı tarifemde kalacağım gibi gözüküyor. Yeni Nesil 1000 Extra

Neden aylık 5 tl fazla ödeyeceksiniz?
    Tarifenin 12 aydan sonraki normal fiyatını mı kullanacaksınız yoksa paket içeriği mi değişecek?

• quote:

Orijinalden alıntı: hakansant

quote:

Orijinalden alıntı: igidu

Sözleşmem 26 Haziranda bitecek, MH aradım, bir çözüm bulamadık. Sözleşme bitince aylık 5 TL fazla ödeyerek aynı tarifemde kalacağım gibi gözüküyor. Yeni Nesil 1000 Extra

Neden aylık 5 tl fazla ödeyeceksiniz?
    Tarifenin 12 aydan sonraki normal fiyatını mı kullanacaksınız yoksa paket içeriği mi değişecek?

Tarifenin 12 aydan sonraki normal fiyatını kullanacağım. O da 45 TL miş. Paket içeriği aynı.
  • Arkadaşlar mrb yeninesil 500 deyim bende faturam tarife sınırlılarını aşmadığım sürece 26.5tl geliyor..Tarifemde 12. aya giriyorum nezaman bu tarifem bitecek ve bitince faturam nekadar gelecek bilgilendirirseniz sevinirim...(not :online işlemlere girdim tarife bitiş tarihi diye bir yer bulamadım,nereden görebilirz)
  • drmelihx D kullanıcısına yanıt
    12. ayın faturasından sonraki ilk faturan yaklaşık 40 TL. gelecek...............
  • Bu paket yeni alımlar için bitti dimi? Geçen ay 19unda numaramı taşıyıp geçmiştim, bugün yenilenir herhalde?
  • 
Sayfa: önceki 251252253254255
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.