Şimdi Ara

Ekonomik Faturasız Türk Telekom Tarifeleri [ANA KONU] (255. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.388
Cevap
20
Favori
253.718
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 253254255256257
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    soruyu tam anlamadım hocam!!!
  • Bizde hala cepnet ile devam ediyoruz
    .

aveanın bu tarifesi superdi fakat faturalı olunca orada duruyorum işte.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gaggag

soruyu tam anlamadım hocam!!!

yani 6 ay önceden mesaj atsalar "bu tarife kapanacaktır" gibilerinden bir mesaj bizde yeni heyecanlar arasak.. olmuyor mu öyle illa caydırma politikası mı?

• ~Lion King~ kullanıcısına yanıt
    https://tuketici.btk.gov.tr/haber/?id=57
  • quote:

Orijinalden alıntı: DRaGoRYoN

quote:

Orijinalden alıntı: kickergls

Cuma günü aradılar 1 sene tahaüt karşılığında %25 i kaptım :)

Hocam peki bu indirimi almak için öncesinde herhangi bir işlem, girişimde falan bulundunuz mu yoksa kendilerimi arayıp size bu teklifi sundular?

yok hocam kendileri aradılar durduk yere
  • quote:

https://tuketici.btk.gov.tr/haber/?id=57

tşkler

• Fatura kesim tarihine 1 gün kala indirim için aradilar tabii dedim :) % 25 indirimle 1 yil daha..

• Bizde indirim istiyoruz
  • Arkadaslar %25 indirim alanlar Yeni Nesil 1000 tarifesimi kullaniyosunuz?

• quote:

Orijinalden alıntı: rako

Fatura kesim tarihine 1 gün kala indirim için aradilar tabii dedim :) % 25 indirimle 1 yil daha..

Yahu arkadaşlar bu indirimleri nasıl alıyorsunuz benimde % 25 indirimim geçen ay bitti...Bu ay içerisinde en az 4-5 defa aradım müşteri hizmetlerini, blöf yaptım indirim talep ettim, ne kadar dil döktüm hiç bir şekilde yardımcı olmadılar bu konuda...Hatta bir ara coşup hattı iptal ettirmekle başka operatöre taşımakla tehdit ettim Aveayı ama hiç bir şekilde yardımcı olmuyorlar...Bu iş canımı iyice sıkmaya başladı indirim vermezlerse gerçekten hattımı başka operatöre taşırım...Eninde sonunda bu umursamaz tavırlarıyla bana bunu yaptıracaklar...23 TL ödediğim fatura bu aydan itibaren indirim olmadığı için birden 40 TL ye fırlayacak...23 TL den 40 TL ye yükselmesi nerdeyse % 100 zam anlamına geliyor...1 yıldır her ay 23 TL ödediğim tarifeye bundan sonra birden bu kadar fiyat yükselmesinden dolayı 40 TL ödemek zoruma gider...Nerdeyse tarifeye % 100 zam bunu kabul edemem...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DRaGoRYoN -- 26 Temmuz 2013; 18:06:09 >

• quote:

Orijinalden alıntı: DRaGoRYoN

quote:

Orijinalden alıntı: rako

Fatura kesim tarihine 1 gün kala indirim için aradilar tabii dedim :) % 25 indirimle 1 yil daha..

Yahu arkadaşlar bu indirimleri nasıl alıyorsunuz benimde % 25 indirimim geçen ay bitti...Bu ay içerisinde en az 4-5 defa aradım müşteri hizmetlerini, blöf yaptım indirim talep ettim, ne kadar dil döktüm hiç bir şekilde yardımcı olmadılar bu konuda...Hatta bir ara coşup hattı iptal ettirmekle başka operatöre taşımakla tehdit ettim Aveayı ama hiç bir şekilde yardımcı olmuyorlar...Bu iş canımı iyice sıkmaya başladı indirim vermezlerse gerçekten hattımı başka operatöre taşırım...Eninde sonunda bu umursamaz tavırlarıyla bana bunu yaptıracaklar...23 TL ödediğim fatura bu aydan itibaren indirim olmadığı için birden 40 TL ye fırlayacak...23 TL den 40 TL ye yükselmesi nerdeyse % 100 zam anlamına geliyor...1 yıldır her ay 23 TL ödediğim tarifeye bundan sonra birden bu kadar fiyat yükselmesinden dolayı 40 TL ödemek zoruma gider...Nerdeyse tarifeye % 100 zam bunu kabul edemem...

Benim 1.yil bu ay doldu sanırım.Sizin de bu ay doluyorsa muhtemelen bugün yarin sizi ararlar..

• Taahhütüm doldu ve 40 TL(?????) fatura geldi. 27 TL'den bir anda 40 TL???? Şoka girdim resmen. Numaramı Türkcell'e ya da Vodafone'a taşıyacağım her yerde övdüğüm avea beni pişman etti.

• quote:

Orijinalden alıntı: U.

Taahhütüm doldu ve 40 TL(?????) fatura geldi. 27 TL'den bir anda 40 TL???? Şoka girdim resmen. Numaramı Türkcell'e ya da Vodafone'a taşıyacağım her yerde övdüğüm avea beni pişman etti.

40 tl ye aveadan aldiginiz tarifenin benzerini turkcell yada vodafone da bulabildiyseniz tabiki gitmek hakkiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: U.

Taahhütüm doldu ve 40 TL(?????) fatura geldi. 27 TL'den bir anda 40 TL???? Şoka girdim resmen. Numaramı Türkcell'e ya da Vodafone'a taşıyacağım her yerde övdüğüm avea beni pişman etti.

1 yil 20 liradan kullandiniz, 1 yilda 40 liradan kullansaniz ortalamasi 30 liradan 2 yil cillop gibi tarife kullanmis olursunuz ki bunu baska hicbir operator sunmaz sanirim. ha bende ugrasiyorum tekrar indirim alabilmek icin, o ayri :)

• U. kullanıcısına yanıt
    şoka girecek bir durum yok

tarifenin normal ücreti zaten 38 TL.

taahhüdünüz bitince 38 TL. devreye girmiş

numara taşımaktan ziyede indirim almaya çalışın bence.......
  • quote:

şoka girecek bir durum yok

tarifenin normal ücreti zaten 38 TL.

taahhüdünüz bitince 38 TL. devreye girmiş

numara taşımaktan ziyede indirim almaya çalışın bence.......

vodafone 500 dk 5000 sms 1 gb internet kampanyası yapmıştı 19 liraya onu elbet tekrar yapacak. o gün yalın ayak vodafone'a taşıyacağım numaramı.

benim için internet pek önemli değil 1 gbyi pek geçmem 2 gbyi de 1 kere doldurdum sanırım onda da film bakmıştım. zaten tabletimde aveanın kademeli jet tarifesi var 1 gb 9 tl olan nete ordan girerim sıkıştığımda. 40+15=55 lira aveaya bayılmak koyuyor biraz. tabletin hattını faturasıza taşısam vergilerini isteyecekler bu sefer onu da yapamıyorum, en iyisi benim için 500 dk 5000 sms 1 gb kampanyasını bekleyip taşımak olacak.

İndirim için bize ulaşından yazdım, tarife ve kampanyalarımızı internet sitemizden görebilirsiniz dediler.

• Beyler bişey sorcam,
    daha önce konu açtım kaldırdılar ana konu var diye, herhalde ana konu bura
    neyse sorum şöyle:

Mobil Öğrenci tarifesindeyim 30tl yüklersem tüm mobil öğrencilerle 1000dk konuşabilicem
    Yıkılan Paketim var aynı zamanda, bu paketle de avea içi 1000 dk konuşabilicem,
    Şimdi bide Aramızda paketi yapsam seçtiğim kişiyle 2000dk konuşabilicem,

ben hiç bu 3 ünü aynı anda kullanmadım, şimdi 3 ünü birden de yapsam, totalde uygun tarifedeki bi avealıyla 4000 dakika mı konuşurum? yoksa bu dakikalar çakışır?

yani mesela hem mobil öğrenciden 1000dk hem yıkılandan 1000 dakika olmak üzere 2000 dakikam olur mu?
  • Benim de 12 aylık taahhüdüm dolduğu için 37.5 tl olan faturam 56 küsür geldi aynı şekilde diğer hattında 37.5 tl den 46 tl'ye yükselmiş. Ben daha öncesinde avea kamu kullanırken bu tarifeye geçmek istediğimde avea dışından gelenlere 40 tl olan tarife bize taahhütlü 50 tl idi. Ben hatlarımı taşımakla tehdit ettim ve %25 indirim aldım. Ve 50 tl den 37.5 tl olmuştu.Üvey evlat muamelesi yapmıştı avea bize. Bazı arkadaşlar haksızsınız demiş ama herkese farklı fiyat tarifesi uygulayan avea yıllardır avea kullanan bizlere haksızlık yapmaktadır. Fiyat uygun diye avea da kalıyoruz bunun farkında olmaları lazım. Evimde odadan salona geçerken hat kesiliyor. 3 diş çekerken 1e düşüyor. Oturduğum yer ankara Keçiören'in göbeği burada da tam çekmeyecekse nerede çekecek. Bağlumda çekmez dikmende çekmez. Arkadaşlar internet yüznden hat değiştirmek istediklerinde ısrarla Avea'ya geçirmek istemiştim ( ya hiçbiryerde çekmiyor demelerine rağmen). Şuanda bu tarife Avea'dan geçenlere taahhüdsüz 55 tl. Hatlarımdan birine 56 tl gelmesinin sebebi bu. Diğerine de %20 indirim vermişlerdi ondan 46 tl. Beni Avea'da tutan tek sebep sınırsız interneti. Yoksa bir an durmam. Tekrardan indirim isteyeceğim bakalım nolacak.

• Bize Ulaşın'dan indirim isteyip internet hattımın da aveada olduğunu ve ikisinin faturasının boyumu aştığını söylemiştim. %15 indirimden yararlanma hakkı verilmiş, sabah aradığımda öğrendim. Hemen tanımlansın dedim. 5,4 liraya gelicek, geçen ay 40 TL gelen faturam 34,5 lira olacak buna da şükür edim. Aveanın faturasızına dönsem 30 TLye 500 dk 5000 sms 1 gb vardı, telsiz kullanım ücretini düşersek 3,2 tl daha fazla ödeyip 1 gb daha fazla sınırsız internet ve arayanıbil kullanmak daha mantıklı geldi.
  • alp9eren A kullanıcısına yanıt
    benim 12 ay boyunca 32 tl gelen faturam.taahhut sonrasu 3 aydır 37 olarak geliyor (vergiler-arayanı bil dahil). normalde böyle gelmesi lazım ama sizinkinde değişik durumlar var sanırım.
  • 
Sayfa: önceki 253254255256257
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.