Şimdi Ara

Ekonomik Faturasız Türk Telekom Tarifeleri [ANA KONU] (256. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.388
Cevap
20
Favori
253.722
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 254255256257258
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    seninki yeni nesil 500 değil

yeni nesil 500 ekstra büyük bir ihtimal............
  • gaggag kullanıcısına yanıt
    evet ekstra. 12 ay boyunca 30 sonra 35 olur yazıyodu. vergi-arayanı bil falan 2-3 lira oynuyor.
  • beyler konu ölmesin bu guzel tarifeyi ayakta tutalim HAYAT DEĞİŞİR AVE YAYLAAA!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • siteye giremiyorum
    http://avea.com.tr/web/404-not-found
    burası çıkıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: alimmm78

siteye giremiyorum
    http://avea.com.tr/web/404-not-found
    burası çıkıyor

http://www.avea.com.tr/web/KonusMesajlas/Tarifeler/YeniNesil1000ve1000EkstraTarifeleri

• Aradaki fark o yüzden

• Arkadaşlar benim de yeni nesil 500 paketinin taahhütü dolmuş fatura 40,5 tl geldi bu ayda aynı şekilde gelir ne yapalım başka uygun paket var mı geçebileceğimiz beni avea arayarak üye yspmıştı çok yıllık müşterimizsiniz diye
    Benim için internet en az 2gb olmalı

• quote:

Orijinalden alıntı: iron_man

Arkadaşlar benim de yeni nesil 500 paketinin taahhütü dolmuş fatura 40,5 tl geldi bu ayda aynı şekilde gelir ne yapalım başka uygun paket var mı geçebileceğimiz beni avea arayarak üye yspmıştı çok yıllık müşterimizsiniz diye

bence MH yi arayip indirim talep edin yada indirim bekleyin. indirimsiz haliyle bile cogu tarifeden avantajli.

• bundan sonra avea alıcam
  • quote:

Orijinalden alıntı: ~Lion King~

quote:

Orijinalden alıntı: iron_man

Arkadaşlar benim de yeni nesil 500 paketinin taahhütü dolmuş fatura 40,5 tl geldi bu ayda aynı şekilde gelir ne yapalım başka uygun paket var mı geçebileceğimiz beni avea arayarak üye yspmıştı çok yıllık müşterimizsiniz diye

bence MH yi arayip indirim talep edin yada indirim bekleyin. indirimsiz haliyle bile cogu tarifeden avantajli.

MH çok yardımcı oldu sağolsun sizin için en iyisi bu tatifede kalın başka bişiy yapmayın dedi kestirip attı
    Ama dediğiniz gibi sanırım beklemek en iyisi ama fatırasızda mı beklsem ne dersiniz yine faturasızdan faturalıya geçince kampaya oluyo demesinle

• aveadan aradılar 12 ay taahüt verdim onlarda %25 indirim yaptılar.

• quote:

Orijinalden alıntı: anakinSky

aveadan aradılar 12 ay taahüt verdim onlarda %25 indirim yaptılar.

aynısı dün oldu banada, düşünüyordum nasıl indirim alırım diye iyi oldu
  • Degerli musterimiz, 1 yil boyunca yararlanacaginiz size ozel %25 aylik sabit ucret indiriminiz hattiniza tanimlanmistir.
    30/07/2013

Siz degerli musterimize ozel hediyemiz: Tarifenizin aylik ucreti bu aydan itibaren %20 indirimli. Size ozel bu indirimimizden 6 ay boyunca faydalanabilirsiniz.
    Bugün

Tesekkurler AVEA...
    Büyüksün.

• quote:

Orijinalden alıntı: kon3442

Degerli musterimiz, 1 yil boyunca yararlanacaginiz size ozel %25 aylik sabit ucret indiriminiz hattiniza tanimlanmistir.
    30/07/2013

Siz degerli musterimize ozel hediyemiz: Tarifenizin aylik ucreti bu aydan itibaren %20 indirimli. Size ozel bu indirimimizden 6 ay boyunca faydalanabilirsiniz.
    Bugün

Tesekkurler AVEA...
    Büyüksün.

% 20 mi 25 mi

yoksa 2 hattınız mı var!!!
  • suicide kullanıcısına yanıt
    taahhüdünüz ne zaman bitiyordu

beni de arayacaklar mı acaba
  • Vay avea bana %25 yapmamıştı, %15 yapmıştı...

Siz şu EVET yazıp 5008'e gönderme olayını yaptınız mı, ondan mı arayıp %25 indirim dediler ki acaba?
  • U. kullanıcısına yanıt
    onunla ilgisi olduğunu sanmıyorum

5008'e göndermeden de arananlar var forumda

avea müşteri segmentine göre arıyor ya da aramıyor, %15-25-50 yapıyor, ya da yapmıyor benim anladığım............
    %50 de mi yapıyor vay anasını

Kullanım verilerini işleyince bu az kullanıyor diye yapmışlardır diye tuhaf bir teoride bulunacaktım da
  • quote:

Orijinalden alıntı: U.

%50 de mi yapıyor vay anasını

Kullanım verilerini işleyince bu az kullanıyor diye yapmışlardır diye tuhaf bir teoride bulunacaktım da

kullandığın tarifeye ve kullanım alışkanlıklarına göre değişiyor diye tahmin ediyorum verdikleri indirim oranı

500 dakikasının 450 dakikasını turkcell ve vodafone ile kullanan birine verecekleri indirim oranı ile

500 dakikasının 100-200 dakikasını turkcell ve vodafone ile kullanan birine verecekleri indirim oranı aynı olmaz diye düşünüyorum

çünkü avealı 100 dakika turkcelli ile görüşünce avea turkcelle 4 TL. civarı para ödüyor, verdiği 500 dakikanın 450 dakikasını diğer operatörle kullanan biri için avea diğer operatörlere 18 TL. civarı para öder

SMS'de de aynısı geçerli

bu da benim teorim

mesela yani

Heh işte o verilere bakabilmeleri için de bizim evet yazıp 5008e yollamamız gerekiyor Çözdük olayı

Yazıp yollasam mı, çok mu geç kaldım ki
  • 
Sayfa: önceki 254255256257258
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.