Şimdi Ara

Ekonomik Faturasız Türk Telekom Tarifeleri [ANA KONU] (258. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.388
Cevap
20
Favori
253.717
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 256257258259260
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: U.

İndirim alanlar faturaları kaç TL geldi, ne kadar indirim almışlardı söyleseler olur mu acaba?

yeni nesil 500 ekstra tarifesi, %25 indirim verdiler geçtiğimiz ayın 21 inde ve fatura 26 lira geldi.
  • 47 Lira gelmesi gereken faturam 33.25 liraya düştü. Normalde 35.25 gelmesi lazım ama kaç aydır 33.25 geliyor
  • Teşekkür ederim, benim indirimi %15 yaptıkları için sanırım faturam 33 gelmiş, neyse artık buna da şükür
  • arkadaşlar bende önemli bir şey sormak istiyorum.benim taahüt 26 Ağustosta bitti.müşteri hizmetlerini aradığımda bu tarifenin aylık ücreti 49 lira olarak gelecek diyor.bana pahalı geldi.müşteri hizmetlerini aradım ama indirim şuan veremeyeceklerini söylediler.

ben şimdi hattımı bimcell e taşısam avea bende bu 49 liranın tamamını tahsil eder mi yoksa 10 günlük kullanım ücretimi alır? buna göre hattımı ya şimdi yada 22-23 eylül gibi taşımayı düşünüyorum.
  • Bu avea ne enteresan ya. Benim de 2 hattım var. Yeni nesil ekstra 1000 tanımlı ikisinde de. Geçen sene ikisine de %25 indirim almıştım taahhütle. Bu sene taahhüt doldu. Birine %20 indirim verdiler taahhütsüz 55 tl üzerinden. 45 tl geliyor. Diğerine vermediler 55 geliyor. Mail attım tehdit ettim diğer operatörlere geçerim diye sallamadılar. Bu ne arkadaş okuyorum şaşıyorum kimisine % 50 indirim veriyorlar hak mı bu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • %25 i kaptım. yeni nesil hoş, gerisi boş diyorum.başka bişey demiyorum :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: dijitalbaskı

%25 i kaptım. yeni nesil hoş, gerisi boş diyorum.başka bişey demiyorum :)

onlar mi aradilar sizi yoksa siz peşini mi birakmadiniz?

• Kesinlikle inanmayın bu şerefsizlere

Her Yöne 500 dakika, Her Yöne 2000 SMS ve Sınırsız Cepten İnternet = 30 TL paketini aldım , sınırsız internet olduğunu sanıyordum ama internet paketi ayrıca alınması gerekiyormuş 10 TL ye yani 20+10 =30 TL...siz bu paketi aldım sanıyorsunuz ama 66mb internet kullandığınız için avea size 125 TL fatura kesiyor...Yani fiyatı 30 TL olan paketi almanız yeterli değil 20+10 iki ayrı alım gerçekleştirmeniz gerekiyor...Şeref yoksunları...hemen yarın Vodafone a geçiyorum...
  • tugiacar T kullanıcısına yanıt
    Yanlış başlıktasınız. Burası yeni nesil tarifeler başlığı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ~Lion King~

quote:

%25 i kaptım. yeni nesil hoş, gerisi boş diyorum.başka bişey demiyorum :)

onlar mi aradilar sizi yoksa siz peşini mi birakmadiniz?

kampanyalardan yararlanmak için kullanım bilgilerinizi falan paylaşın mesajı atıyolar ya herkese. 5-10 kere attılar ben hiç onaylamamıştım. en sonunda aradılar paylaşıyomusun bilgilerini falan kampanya olunca haberdar edecez falan. be dedim geçen sene taahhüdüm vardı bitti . %15-25 verin yine dedim. :) tamam dedi %25 verelim.. bende diğer kampanyayı da kabul ettim...
  • alp9eren A kullanıcısına yanıt
    Atiyor bir cok kisi hocam forumda yazanlara aldanma bende %25 kaptim desem kim ispatlayabilir cogu yalan imkan varsa emniyet tarifesine gecin ben gectim 27 tl ye 1000dk 1000sms 4gb net daha ne olsun yeni nesil 500 vardi 35 oduyorsum zaten

• quote:

Orijinalden alıntı: karti

Atiyor bir cok kisi hocam forumda yazanlara aldanma bende %25 kaptim desem kim ispatlayabilir cogu yalan imkan varsa emniyet tarifesine gecin ben gectim 27 tl ye 1000dk 1000sms 4gb net daha ne olsun yeni nesil 500 vardi 35 oduyorsum zaten

niye yalan söyleyelim ki indirim aldık diye sapıkmıyız biz :) .hem bedavadan vermiyolar ki bizde onlara 1 sene taahhüt veriyoruz sonuçta. görüşme sonrası gelen mesajın ekran görüntüsü aşağıda. görüşmeyi kaydetseydim keşke ama ararım aveayı indirimim onaylandımı falan sorarım o görüşmeyi kaydederim zor değil . isteyen inanır isteyen inanmaz umrumda değil hem yani. hem sizin 4 gb internet bitince para yazıyo bizimki sınırsız internet. 10 gün sonra başlarsınız avea bana bu kadar fatura yollamış,aveayı terkedin hemen diye :) bence pttcell bile sizinkinden iyidir .

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: karti

niye yalan söyleyelim ki indirim aldık diye sapıkmıyız biz :) .hem bedavadan vermiyolar ki bizde onlara 1 sene taahhüt veriyoruz sonuçta. görüşme sonrası gelen mesajın ekran görüntüsü aşağıda. görüşmeyi kaydetseydim keşke ama ararım aveayı indirimim onaylandımı falan sorarım o görüşmeyi kaydederim zor değil . isteyen inanır isteyen inanmaz umrumda değil hem yani. hem sizin 4 gb internet bitince para yazıyo bizimki sınırsız internet. 10 gün sonra başlarsınız avea bana bu kadar fatura yollamış,aveayı terkedin hemen diye :) bence pttcell bile sizinkinden iyidir .

Ben sizi kastetmedim ama ustunuze alinmaniz ilginc ben byle insanlar var demek istemistim.

• karti K kullanıcısına yanıt
    en son %25 kaptım yazan bendim ondan alındım üstüme hiç ilginç değil . hem bu ara veriyorlar indirim burda niye yalan söylesin adamlar.
  • quote:

en son %25 kaptım yazan bendim ondan alındım üstüme hiç ilginç değil . hem bu ara veriyorlar indirim burda niye yalan söylesin adamlar.

Yalan atan var dostum seninki dogru olabilir ama insanlara nispet yapmak icin sallayan cok bende cikip desem nolacak.

• karti K kullanıcısına yanıt
    ne alaka

millet almadığı indirimi buraya yazıp kime nispet yapacak

hem niye yapsın nispet!!!

bir insanın indirim almadığı halde burada indirim aldım diye yazabileceğini hiç sanmıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gaggag -- 25 Eylül 2013; 1:07:43 >
  • boşa tartışıyorsunuz, avea nın çok sık yaptığı bir şey bu o yüzden gözde büyütmemek lazım. iki senedir %25 i hiç uğraştırmadan verdiler banada, yeni nesil 500 extra yı 26 liraya kullanıyorum şuanda.
  • Yeni Nesil tarifelerini ve Seç Bağlan paketini kullananların 9TL.'ye alabileceği 1 GB Ek internet paketi varmış

hiç haberim yoktu, yeni öğrendim

denedim, aktif, yani satın alınabiliyor

belki birilerinin işine yarar

http://www.avea.com.tr/web/KonusMesajlas/Paketler/Ek1GBInternetPaketi
  • quote:

Orijinalden alıntı: gaggag

Yeni Nesil tarifelerini ve Seç Bağlan paketini kullananların 9TL.'ye alabileceği 1 GB Ek internet paketi varmış

hiç haberim yoktu, yeni öğrendim

denedim, aktif, yani satın alınabiliyor

belki birilerinin işine yarar

http://www.avea.com.tr/web/KonusMesajlas/Paketler/Ek1GBInternetPaketi

Bilgi için teşekkürler Hocam:) ama ben bu ek paket işini çok eskiden beridir biliyordum ve bir kaç kezde almıştım...Elbet bilmeyenler vardır bu paketi:) operatörler konusunda sizin gibi bilgili bir insan bile yeni öğreniyorsa demek bilmeyen çok insan vardır

• DRaGoRYoN kullanıcısına yanıt
    Aralara sıkıştırılan tarife ve paketleri hiç sevmiyorum
    Paketleri tıkladığında tüm paketler görülebilmeli
    Ama gözükmüyor işte , tesadüfen karşıma çıktı
    Bu ek paketle ilgili forumda şimdiye kadar hiçkimsenin hiçbir bilgi paylaştığını görmedim
    O yüzden yazayım dedim
    Belki birilerinin işine yarar

• 
Sayfa: önceki 256257258259260
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.