Şimdi Ara

Ekonomik Faturasız Türk Telekom Tarifeleri [ANA KONU] (260. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.388
Cevap
20
Favori
253.690
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 258259260261262
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: DRaGoRYoN

İyi forumlar arkadaşlar...Şu an bende bir sorun var acaba bu sorun sizde de var mı?6000 veya 5555 e SES,SMS,INTERNET yazıp göndermeye çalışıyorum ama başarısız diyor...Yani hiç bir şekilde mesaj gönderemiyorum başarısız diyor...Böyle bir sorun sizde de varmı şu an?

kardeşim akilli telefonun varsa aveanin online islemler uygulamasini indirebilirsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ~Lion King~

Taahutum bittiginden bu yana 5 ay gecmisti. Herkes %25 %50 indirimleri alirken bende sabrettim bekledim. Şu son 3 gun icinde avea destek twitter a ve avea nın sitesine telefonumun cekmedigine ve hatti tasiyacagima dair mesajlar atmistim. Dün aradilar nerede telefonun cekmedigini sorup adresimi aldilar, az oncede bayan aradi %50 indirimle 35 tl lik faturamin 17.5 tl olacagini soyledi. Bende keyifle kabul ettim.

Sonunda başardim oh be

Helal olsun kardeşim...Sabreden derviş muradına ermiş benimde %25 indirimim vardı...indirim taahhütüm bitti...tarifeme ek akıllı telefon almıştım 24 ay taahhütle...Şu anda bir indirim vermiyorlar bu cihaz taahhütü yüzünden...Ama ben yinede indirim koparmak için şansımı zorlayacağım...İndirim alamasamda canım sağolsun...Bu tarife hâlâ her yönüyle rakipsiz bana göre...

çift taahut olmaz bence dostum hani adamlar vermek istese bile sistem kabul etmez bence :)

• Beyler efsane tarifeyi niye unuttuk? Haksizlik degil mi böyle uygun fiyatlara konuşturan tarifenin konusunu unutmak? :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • tarifedeyiz hala yaa... efsaneye yol açın.. :)

• Benim fatura hala 13 küsür geliyor, 15tl nin altında olduğu için bir ay fatura gelmiyor öbür ay iki aylık 27 küsür geliyor. %50 indirim almıştım, başıma bir iş gelmez umarım çünkü 35tl ydi indirim almadan önce. %50 indirim ile 17.5tl gelmesi gerekmez mi?:) %50 indirim alan diğer arkadaşların faturaları nasıl geliyor acaba?

• quote:

quote:

quote:

Taahutum bittiginden bu yana 5 ay gecmisti. Herkes %25 %50 indirimleri alirken bende sabrettim bekledim. Şu son 3 gun icinde avea destek twitter a ve avea nın sitesine telefonumun cekmedigine ve hatti tasiyacagima dair mesajlar atmistim. Dün aradilar nerede telefonun cekmedigini sorup adresimi aldilar, az oncede bayan aradi %50 indirimle 35 tl lik faturamin 17.5 tl olacagini soyledi. Bende keyifle kabul ettim.

Sonunda başardim oh be

Helal olsun kardeşim...Sabreden derviş muradına ermiş benimde %25 indirimim vardı...indirim taahhütüm bitti...tarifeme ek akıllı telefon almıştım 24 ay taahhütle...Şu anda bir indirim vermiyorlar bu cihaz taahhütü yüzünden...Ama ben yinede indirim koparmak için şansımı zorlayacağım...İndirim alamasamda canım sağolsun...Bu tarife hâlâ her yönüyle rakipsiz bana göre...

çift taahut olmaz bence dostum hani adamlar vermek istese bile sistem kabul etmez bence :)

Benim cift taahutum vardi. %25 tarife indirimi bunun yaninda %25 kisiye ozel indirim vardi.bu ikisinin taahhutu bitti.
    Yeni donemdede %25 taahhut indirimi yaptilar.sonra kisiye ozel 6 aylik %20 indirim verdiler durup dururken. 16 lira fatura oduyorum yeni nesil 500 tarifesine

• quote:

Orijinalden alıntı: sis_mit

Benim fatura hala 13 küsür geliyor, 15tl nin altında olduğu için bir ay fatura gelmiyor öbür ay iki aylık 27 küsür geliyor. %50 indirim almıştım, başıma bir iş gelmez umarım çünkü 35tl ydi indirim almadan önce. %50 indirim ile 17.5tl gelmesi gerekmez mi?:) %50 indirim alan diğer arkadaşların faturaları nasıl geliyor acaba?

Benimde yuzde 50 ve 15 liranin altinda geliyor. Problem yok :)

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: sis_mit

Benim fatura hala 13 küsür geliyor, 15tl nin altında olduğu için bir ay fatura gelmiyor öbür ay iki aylık 27 küsür geliyor. %50 indirim almıştım, başıma bir iş gelmez umarım çünkü 35tl ydi indirim almadan önce. %50 indirim ile 17.5tl gelmesi gerekmez mi?:) %50 indirim alan diğer arkadaşların faturaları nasıl geliyor acaba?

Benimde yuzde 50 ve 15 liranin altinda geliyor. Problem yok :)

Tamamdır o zaman.

• Bir senelik tahattüdüm bitti ama bir yandan cihaz için verdiğim tahattüd devam ediyor, bu yüzden müşteri hizmetlerini arayıp tarife tahattüdüne karşılık indirim istedim ama mümkün olmadığını söylediler, bende cihaz tahattüdümü iptal edip faturaya yansıtın, ödeyip operatör değiştireceğim dedim, iptal işlemlerini hazırladılar, 48 saat beklememi ve hattı taşıtmamam gerektiğini söylediler. Bence bu 48 saat olayı hikaye gibi geliyor, indirim vereceklerini düşünüyorum. %50 indirim verirlerse kullanmaya devam ederim, yoksa pttcell yolu gözüküyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Senbonzaku®a

Bir senelik tahattüdüm bitti ama bir yandan cihaz için verdiğim tahattüd devam ediyor, bu yüzden müşteri hizmetlerini arayıp tarife tahattüdüne karşılık indirim istedim ama mümkün olmadığını söylediler, bende cihaz tahattüdümü iptal edip faturaya yansıtın, ödeyip operatör değiştireceğim dedim, iptal işlemlerini hazırladılar, 48 saat beklememi ve hattı taşıtmamam gerektiğini söylediler. Bence bu 48 saat olayı hikaye gibi geliyor, indirim vereceklerini düşünüyorum. %50 indirim verirlerse kullanmaya devam ederim, yoksa pttcell yolu gözüküyor.

banada verecekler gibi geliyor hadi hayirlisi :)

• Tarifeyi ben gibi %15 kadarcık indirimle kullananların dikkatine, yeni kampanya var!

http://forum.donanimhaber.com/m_85645045/f_//tm.htm#85645045
  • Beyler tarifemizin tahti mi sallaniyor yoksa whoops tarifelerinden sonra? :( dertliyim :(

• ~Lion King~ kullanıcısına yanıt
    Vallaha yalın ayak geçtim woops tarifesine
  • İki senedir 2gb internetli 30 tl olan tarifede olmama ragmen son iki aydır 50 tl üzeri iki faturam geldi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: caution

İki senedir 2gb internetli 30 tl olan tarifede olmama ragmen son iki aydır 50 tl üzeri iki faturam geldi.

Eğer 25 yaş altıysanız ya da 25 yaş altı olan avealı OLMAYAN tanıdığınız varsa woops'a geçmenizi öneririm.

Yeni Nesil'de faturalar aniden şişiyor taahhüt bitince, tekrardan taahhüt almak için de binbir takla atmak gerekiyor.
  • Valla yeni nedil ciktigindan beri kullaniuorum daha faturada kurus fazla gelmedi woops sinirsiz degil interneti istedigi kadar yeni nesilin tahtini sallasin yeni nesilin yeri ayrii

• " 24.12.2013 tarihi itibarıyla S.E.Ç. Full Artı Full 500 tarifesine kayıtlı olan ya da Avea’nın diğer faturalı tarifelerinden bu tarifeye geçiş yapan müşterilere, Yeni Yıl kampanyası ile tarifede kaldıkları süre boyunca 24 TL aylık ücret indirimi ve tarifeye ek 1 GB internet sunulmaktadır. Üstelik kampanya kapsamındaki 1 GB internet tükendiğinde paket aşım ücreti yansıtılmamaktadır. İnternet erişimi, fatura kesilene kadar 96 kbps hız ile ücretsiz olarak devam etmektedir.

" 24.12.2013 tarihi itibarıyla S.E.Ç. Full Artı Full 500 tarifesine numara taşıma, yeni hat alımı ve faturasız tarifelerden geçiş yoluyla kayıt olan müşterilere, Yeni Yıl kampanyası ile tarifede kaldıkları süre boyunca 19 TL aylık ücret indirimi ve tarifeye ek 1 GB internet sunulmaktadır. Üstelik kampanya kapsamındaki 1 GB internet tükendiğinde paket aşım ücreti yansıtılmamaktadır. İnternet erişimi, fatura kesilene kadar 96 kbps hız ile ücretsiz olarak devam etmektedir."

• caution C kullanıcısına yanıt
    taahhüdün bitmiştir!!!
  • tahahüdü verdik vereli faturam hafifledi tahahüd bitince neler olacak bilemiyorum
  • Beyler konu ölmesin ya yeni nesil 500ü yuzde 50 indirim ile kullaniyorum. Bu ay 14.8 tl fatura geldigi icin sonraki aya ertelendi

• 
Sayfa: önceki 258259260261262
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.