Şimdi Ara

Ekonomik Faturasız Türk Telekom Tarifeleri [ANA KONU] (262. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.388
Cevap
20
Favori
253.690
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 260261262263264
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Tarifem bitti. 500'e 35 lira kesmeye başladılar. Ne yapmalıyım sizce? Sınırsız internet hatrına kalınır mı?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: GooodJob

Tarifem bitti. 500'e 35 lira kesmeye başladılar. Ne yapmalıyım sizce? Sınırsız internet hatrına kalınır mı?

Üstte taahut alma taktigini yazdim dostum incelersen faydalanirsin. Ben olsam o fiyatta bile hattimi degistirmem(tabii cekim sikintisi yoksa)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar faturam 40tl oldu 441500 aradı yüzde 15 teklif etti ama teklif yetersiz geldi ne diyorsunuz ne yapılmalı hattımı taşımayı düşünmeye başladım..
    Daha iyi bir teklif almak istiyorum ama hattı iptal etme blöfüni nasıl yaparım hattım kapansın da istemiyorum..
    Sizin faturlarınız nekadar ne tavsiye edersiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drmelihx -- 1 Temmuz 2014; 13:40:01 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: drmelihx

Arkadaşlar faturam 40tl oldu 441500 aradı yüzde 15 teklif etti ama teklif yetersiz geldi ne diyorsunuz ne yapılmalı hattımı taşımayı düşünmeye başladım..
    Daha iyi bir teklif almak istiyorum ama hattı iptal etme blöfüni nasıl yaparım hattım kapansın da istemiyorum..

15-20 gun kadar once mesaj geldi %25 indirim istermisiniz diye, evet dedim ama fatura ne gelecek cok bir fikrim yok acaba kac para uzerinden %25 :D suan 25lira veriyorum yn500 icin.

musteri hizmetlerini arayip pahali geldigini kapatmak istediginizi soyleyin onlar bir birime yonlendiriyor sikayetinizi birkac gun sonra arayip su kadar indirim yapalim mi yoksa kapatalim mi diye soruyorlar onaylamazsaniz kapanmiyor zaten direk. yapin blofunuzu sorun cikmaz yani illa onay gerekiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suicide -- 1 Temmuz 2014; 13:45:21 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: suicide

quote:

Arkadaşlar faturam 40tl oldu 441500 aradı yüzde 15 teklif etti ama teklif yetersiz geldi ne diyorsunuz ne yapılmalı hattımı taşımayı düşünmeye başladım..

15-20 gun kadar once mesaj geldi %25 indirim istermisiniz diye, evet dedim ama fatura ne gelecek cok bir fikrim yok acaba kac para uzerinden %25 :D suan 25lira veriyorum yn500 icin.

musteri hizmetlerini arayip pahali geldigini kapatmak istediginizi soyleyin onlar bir birime yonlendiriyor sikayetinizi birkac gun sonra arayip su kadar indirim yapalim mi yoksa kapatalim mi diye soruyorlar onaylamazsaniz kapanmiyor zaten direk. yapin blofunuzu sorun cikmaz yani illa onay gerekiyor.

Tşk hattımı kapatacağım dendiğinde direk kapanmıyorsa sorun yok tamamdır...

• drmelihx D kullanıcısına yanıt
    yok daha once yapmistim bunu, mutlaka teyit aliyorlardi. anlarsiniz zaten onayliyor musunuz falan diye sormalarindan.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • beyler efsane tarifeyi bırakıp daha iyi çeken turkcell e geçsemmi? gerçi çekme konusunda sıkıntı yaşamıyorum ancak 3g de sıkıntı var. sırf 3g yi hep açık tutmak için daha az hizmeti daha pahalıya almaya deyer mi? bırakmakta istemiyorum efsaneyi ama beni ikna edin lütfen. (%50 indirimim de var)
  • ~Lion King~ kullanıcısına yanıt
    türkcell'de taahhütünüz dolduktan sonra değersiz bir müşterisiniz. 19 yıllık türkcell kullanıcısı babam 12 ay taahhütlü sadece 500 dakikaya 25 lira ödüyor. gnctrkcll'in netsiz olmaz kampanyasından yararlandırayım dedim kendi t.c. kimlik numaram ile o bile olmadı. müşteri temsilcileri çaresiz, her toplantıda eski müşterilere yönelik kampanyalar da istiyoruz ancak hep yeni müşteri çekmeye yönelik kampanyalar yapılıyor diyorlar. babama kesinlikle bir daha taahhüt vermemesi konusunda tembihledim, aveayı nedense bir türlü sevemediği için 14 ağustosta vodafone'a geçiriyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ~Lion King~

beyler efsane tarifeyi bırakıp daha iyi çeken turkcell e geçsemmi? gerçi çekme konusunda sıkıntı yaşamıyorum ancak 3g de sıkıntı var. sırf 3g yi hep açık tutmak için daha az hizmeti daha pahalıya almaya deyer mi? bırakmakta istemiyorum efsaneyi ama beni ikna edin lütfen. (%50 indirimim de var)

Macera arıyorsun bana o indirimi verseler 5 sene taahhüt gene veririm:-)
    Bende EGM tarifesine(29tl) geçmeyi düşünüyorum konuşma artısı var yalnız sıkıntı şu ki yeni nesil 500 deki sınırsız internetten sonra 4gb internet bana yetermi emin olamadım,geçmeye değermi sizce??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drmelihx -- 5 Temmuz 2014; 17:32:03 >
  • quote:

quote:

beyler efsane tarifeyi bırakıp daha iyi çeken turkcell e geçsemmi? gerçi çekme konusunda sıkıntı yaşamıyorum ancak 3g de sıkıntı var. sırf 3g yi hep açık tutmak için daha az hizmeti daha pahalıya almaya deyer mi? bırakmakta istemiyorum efsaneyi ama beni ikna edin lütfen. (%50 indirimim de var)

Macera arıyorsun bana o indirimi verseler 5 sene taahhüt gene veririm:-)
    Bende EGM tarifesine(29tl) geçmeyi düşünüyorum konuşma artısı var yalnız sıkıntı şu ki yeni nesil 500 deki sınırsız internetten sonra 4gb internet bana yetermi emin olamadım,geçmeye değermi sizce??

Sanirim haklisiniz bir anda macera aramak istedim sanirim :)

• quote:

Orijinalden alıntı: U.

türkcell'de taahhütünüz dolduktan sonra değersiz bir müşterisiniz. 19 yıllık türkcell kullanıcısı babam 12 ay taahhütlü sadece 500 dakikaya 25 lira ödüyor. gnctrkcll'in netsiz olmaz kampanyasından yararlandırayım dedim kendi t.c. kimlik numaram ile o bile olmadı. müşteri temsilcileri çaresiz, her toplantıda eski müşterilere yönelik kampanyalar da istiyoruz ancak hep yeni müşteri çekmeye yönelik kampanyalar yapılıyor diyorlar. babama kesinlikle bir daha taahhüt vermemesi konusunda tembihledim, aveayı nedense bir türlü sevemediği için 14 ağustosta vodafone'a geçiriyorum.

Bütün operatorlerde durum bu şekilde işliyor. Herkes kar marjini geçmiş sanki abone sayisi yarıştırıyorlar. En iyisi sizinde yaptiginiz gibi hattinizi 'yeni abone' statusunde tasiyip avantajlardan yararlanmak.

• ~Lion King~ kullanıcısına yanıt
    Ben indirim hakkınız varken tarifede sonuna kadar kalmanızı öneririm ama sizin bileceğiniz iş, turkcell'de böyle indirim alma lüksümüz kesinlikle yok :)
  • Bende AVEA (500 dk + 1000 sms + 2Gb sınırsız) var.Bu tarifeye ilk geçtiğimde internet 2Gb sonrası hız 256Kb'a düşüyordu,şimdi her nasılsa 128 Kb'e düşüyor.Zaten bu hızlara düşen internete sınırsız falan demek ayıp.

Arayıp %25 indirim teklif ettiler. Bu teklifi yaptıklarında 28 TL civarı ödüyordum..Israrla sordum, yani %25 indirim olunca ben kaç lira ödeyeceğim diye.. Telefondaki şahıs bir türlü kesin bir rakam veremedi,eveledi geveledi,bilmem ne vergi şu bu derken ben dedimki yani 20TL mi olacak dedim, evet öyle birşey dedi. Ben sonunda yoruldum OK dedim. İndirim başladığı ilk üç ay 18 TL geldi faturam.Bu ay ise HOOOOPPPP 28 TL oluverdi. Şikayet yazdım incelemeye aldılar. İnceleme sonucu SMS olarak geldi ama SMS kimden geldi bilin... BIMCELL... evet AVEA'ya yaptığım şikayet başvurusunun sonuç bildirme SMS'i BIMCELL'den geldi.. Benim BIMCELL ile hiçbir aboneliğim bağlantım alışverişim vs yoktur olmamıştır.Şikayetime gelen cevap SMS'i neden BIMCELL adına yollandı? Bunun cevabını herhalde avukatlar bilir.

Sonuç tahmin edebileceğiniz gibi olumsuz.Hiçbir sorun görememişler.Yani 28 TL zaten ödüyordum.. %25 indirim verdiler sözde...şimdi yine 28 TL ödüyorum.DERHAL İPTAL EDECEM AVEAYI ve başka operatöre geçecem.

AVEA'da diğer operatörler gibi müşteriyi kazıklama derdinde..Fiyatlarının düşük olmasına bakmayın..Turkcell kalitesi bunlarda olsa fiyatlarıda Turkcell fiyatlarıyla aynı olurdu.Ama şehir dışına çıktığınızda Avea biter dünyayla bağlantınız kesilir.Şehir içinde de çoğu yerde çekim gücü düşüktür.İnternet ise sürünür.Yok gibidir.Sadece mesaj alıp mesaj göndermeye yarar. Web'de falan sörf yapmaya kalkmayın boğulursunuz.

Fiyat avantajı olmadıktan sonra bu rezilliğe katlanılmaz.Ha ben çok mobil olmadığım için evde işte wi-fi ile idare ediyordum.Ama sürekli mobil olanlar AVEA ile tımarhanelik olur.

• bana da %25 verdiler. 35 gün falan taahhüt kalmıştı. telesekreter aradı 2 fatura dönemi sonra 12 ay taahhüt almak istiyorsan 1 e bas diye... süper oldu, piyasada bundan iyi tarife yok hala zaten...
  • quote:

Kendi adıma cevaplayayım. Bu hafta Yeni Nesil 500 Ekstra taahhütüm bitti. Ucuz etin yahnisi diyerek bugün iptal hattını aradım, aşağıdaki şikayetlerimi sıraladıktan sonra mevcut tarifemin %25 indirimde bile birçok benzer tarifelerinden daha pahallı olacağından %50 indirim talebinde bulundum.
    Call centerdaki bayan arkadaşın üslübundan inanılmaz derecede irite oldum diyebilirim. Hanımefendi kısacası indirim yapma mecburiyetinde olmadığını, istersem ayrılabileceğimi ima etti (ses tonundaki sinir ayrı bir case).

2 yıl boyunca yaşadıklarım;

1- Gün içerisinde 4/4 sinyal seviyesine ragmen kilobit seviyelerinde hız. (2 yıl boyunca bununla ilgili en az 4-5 defa şikayet etmişimdir. Her seferinde hat iyileştirilmesi yapılacak denildi ama şu ana kadar değişen birşey olmadı) Berbat hız yüzünden yemişim sınırsız olayını, çoğu aylar 2GB yi bile kullanamadım
    2- Telefon sürekli açık olmasına rağmen ulaşılamama sorunu ,
    3- Call-center çalışanların ilgisi.

Yarın gidip numara taşıma için başka bir servis sağlayıcısına gideceğim. Geride kalan bütün arkadaşlara allah sabır versin gerçekten

• suana kadar sehirler arasi yollar haricinde internet sorunu yasamadim. Pek cok ilde kullanma sansim oldu, gayet iyiydi degerleri. en son 2.5 Mb / sn hiz gordum iki farkli sehirde, benden tam puan aliyor avea acikcasi.
  • yeni nesil 500 tarifesindeyim ama bugun bi mesaj geldi 27.07.2014 tarihinden itibaretn sınırsız 4 gb cepten internet paketinizin ücreti 39 tl olacaktır diye herkese geldimi bu ?
  • Overmedia kullanıcısına yanıt
    yeni nesilde 4 gb yokki. hepsi 2gb sınırsız. başka tarifede olmayasınız. avea online işlemlerde tarife hangisi görünüyo ona bakın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dijitalbaskı

bana da %25 verdiler. 35 gün falan taahhüt kalmıştı. telesekreter aradı 2 fatura dönemi sonra 12 ay taahhüt almak istiyorsan 1 e bas diye... süper oldu, piyasada bundan iyi tarife yok hala zaten...

1 hafta önce falan beni de aradı Avea, %50 yapmışlardı geçen sene bu senede %50 verelim 12 ay dediler, kurtulamadık Avea 'dan yine, indirim olmasa çekilmez yoksa
  • yeni nesil 500 gözüküyor
  • 
Sayfa: önceki 260261262263264
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.