Şimdi Ara

Ekonomik Faturasız Türk Telekom Tarifeleri [ANA KONU] (264. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5.388
Cevap
20
Favori
253.690
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 262263264265266
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: suicide

anladım, siz söyleyince baktım bende de 51TL gözüküyor şuan (5tl lik başka bir paket var) %25 indirim ile. geçen ay 25 vermiştim, fatura kesimde 30a düşmesini bekliyorum açıkçası

Sizde yeni nesil 500 mu kullaniyorsunuz?

Valla guncel fatura indirimli haliyle gorunuyordu yani fatura kesimi tarihinde dusmuyordu umarim sizde oyle olur yoksa fiyat suan baya pahali :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ~Lion King~ kullanıcısına yanıt
    evet yeni nesil 500 ekstra. aslında dediğiniz gibi güncel faturada düşük hali gözüküyordu uzun zamandır. ama ben bu indirimleri ilk almaya başladığımda bir süre güncel faturada indirimler yansımamış olarak gözükmüştü sonradan düzelmişti. belki sistemde bir şeyleri değiştiriyorlardır diye düşünüyorum o yüzden. yoksa %25 indirimli hali 46 tl ise (kendi güncel faturama göre) normalinin 61 tl falan olması lazım ki sanmıyorum yani okadar yüksek olamaz herhalde
  • quote:

evet yeni nesil 500 ekstra. aslında dediğiniz gibi güncel faturada düşük hali gözüküyordu uzun zamandır. ama ben bu indirimleri ilk almaya başladığımda bir süre güncel faturada indirimler yansımamış olarak gözükmüştü sonradan düzelmişti. belki sistemde bir şeyleri değiştiriyorlardır diye düşünüyorum o yüzden. yoksa %25 indirimli hali 46 tl ise (kendi güncel faturama göre) normalinin 61 tl falan olması lazım ki sanmıyorum yani okadar yüksek olamaz herhalde

Dogru mantık

• Az once avea musteri hizmetlerini aradim. Dedim yuzde 50 yeni bitti telefonum cekmiyor hattimin iptalini dusunuyorum. Adam "zaten yuzde 50 indiriminiz aktif edilmek icin bekletiliyormuş. Aktif ediyorum" dedi ve sonraki fatura doneminde baslayacak olan 12 aylik yuzde 50 indirimim aktif oldu

maşallah maşallah geçen ayın fatura detayları bi çıksın bende bakayım anlaşılır ozaman güncel dönemde neden fazla gözüktüğü ona göre ben de kapatmakla tehdit edebilirim.
  • quote:

maşallah maşallah geçen ayın fatura detayları bi çıksın bende bakayım anlaşılır ozaman güncel dönemde neden fazla gözüktüğü ona göre ben de kapatmakla tehdit edebilirim.

Önce bi twitter'dan avea destek'e tehdit mesaji atıp kulak memesi kivamina getirin 1 gun sonra avea musteri hizmetlerini arayıp öldürücü darbeyi vurun.

herhangi bir şey yapmadım, güncel fatura tutarı 25tl ye düşmüş
  • quote:

Orijinalden alıntı: djcool

2,5 senedir yeni nesil 1000 tarifesindeyim. Hiç taahhüt vermedim. 40 lira ile başladık, şu an 52,5 geliyor. Okuyorum bazen %50 indirim falan alıyorum diyenleri. Hakikaten %50 indirim nasıl alıyorsunuz?

birazda şans işi de denilebilir. twitterdan kısa bir mesaj atıp geri dönüş yapmalarını sağlayın. aradıklarında kalitesinden memnun olmadıgınızı, yaşadıgınız yerde telefonun çekmediğini ve faturanında fazla geldiğini söyleyin. aksi halde diğer operatörleri deneyeceğinizi söyleyin.
  • Arkadaşlar anneme 71 lira fatura gelince artık internetli bir tarife almanın zamanı geldiğine karar verdim. Konuşması 500 dakikadan fazla, interneti ise minimum olan bir faturalı paket önerir misiniz arkadaşlar?
  • Konu ölmüş bir canlandirayim dedim

Şimdi biz bu tarifeyi kullaniyoruz ve abone aliminada kapandi ancak avea kafasi estigi anda bu tarife kapatirsa? Bi ara duydugum kadariyla operatorlerin oyle bir hakki yok diye duymustum.

Bu konu hakkinda bir fikri olan var mi?

• Hattımı Avea'ya taşıyorum, umarım memnun kalırım. Hattını taşıyana her yöne 500 dk 1000sms 1gb internetli büyük fırsat paketi 17 lira. Keşke sms olmayan 1 gb internetli paketi de olsa.
  • bugün bimcellden avea geçtim. bayi 10 tl aldı ve 128k yedek sim paketi gibi birşey verdi. kazıklandım mı ben beyler? araştırınca geçişin ücretsiz olduğunu öğrendim çünkü
  • mow_ kullanıcısına yanıt
    belki verdikleri hatta bakiye vardır 10tl. açıldığında bakarsınız, kart parası olarak aldıklarını hatırlamıyorum bimde.
  • mow_ kullanıcısına yanıt
    Hayır kaziklanmadiniz bimcellden Aveaya geçiş numara tasima sayilmadigindan simkart parası alınır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • teşekkürler arkadaşlar.evet az önce müşteri hizmetleriyle konuştum. başka operatörden geçsek ücretsiz ama bimcellden geçince 10 tl alınıyormuş. ben zaten mantık aramayı bıraktım bu işlerde. yapcak bişey yok
  • Beyler download hizim 45kb'a sabitlendi bu tarifede. Sizde de var mi herhangi bir sikinti?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ~Lion King~ -- 14 Nisan 2015; 21:37:50 >
    kotayı geçmedim henüz, 1.5mb falan şuan bulunduğum yerde hız.
  • quote:

kotayı geçmedim henüz, 1.5mb falan şuan bulunduğum yerde hız.

Bulundugum bolgedeki baz istasyonunda sikinti var o zaman yada guncelleme

bende de 1.5 , 3 , 5 mbit zaman zaman değişiyor... bu ara fazla değişkenlik var sanki.. speed testte 1 dakka içinde çok değişiyo sanki eskiden 5-10 mbit arası stabil biyerde dururdu. ama sınırsız adsl aldıktan sonra az kullanır oldum fazla ölçmüyorum ayda bir kere falan... kotayı aşınca ne oluyor bilmiyorum. çoktandır aşmadım...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • dijitalbaskı D kullanıcısına yanıt
    ben bu tarifede saniyede 2.7Mb ile indirme bile yaptim :D ozamanlar birde malum acik vardi hiz dusmuyordu :) hey gidi, ne gunlerdi...

• 
Sayfa: önceki 262263264265266
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.