Şimdi Ara

Ekonomik Faturasız Türk Telekom Tarifeleri [ANA KONU] (263. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5.388
Cevap
20
Favori
253.690
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 261262263264265
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Overmedia

yeni nesil 500 gözüküyor

ayriyetten bir paket almis olmayasiniz? boyle bir sey gelmedi banada.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • telefon açıp soracağım bakalım 38.5 ödüyorum bide onda bi sorun yok demi :)
  • %25 indirim ile 25 lira oduyorum ben yeni nesil 500 e.

• üzerimizde taahütlü cihaz varken indirim blöfü sökmez dimi arkadaşlar???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi moon74 -- 6 Ağustos 2014; 23:36:43 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: moon74

üzerimizde taahütlü cihaz varken indirim blöfü sökmez dimi arkadaşlar???

niye sökmesin , cihaz için ödemesi ayrı , hat için ayrı. Deneyin derim.
  • Yeni nesilci kimse kalmadımı ben hala kullanıyorum..Yalnız sınırsız internet diyor fakat 2gb internet var görünüyor nedendir acaba???
  • quote:

Orijinalden alıntı: drmelihx

Yeni nesilci kimse kalmadımı ben hala kullanıyorum..Yalnız sınırsız internet diyor fakat 2gb internet var görünüyor nedendir acaba???

yeni nesil 500 ü 25 liraya kullanıyorum bende hala. 2 gb akn var daha sonra hız 128kbps ye düşüyor.
  • 1 yil taahutle (%25+15) 19.5 tl. Avea forever :)
    Ekstra 500

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 26 eylulde taahutum bitiyor ancak avea online islemlerde taahutum bitmis gibi gorunuyor. Sizce şimdiden avea musteri hizmetlerini sıkıştırmaya başlayım mı yokaa 26'sını mı beklemeliyim?

• quote:

Orijinalden alıntı: ~Lion King~

26 eylulde taahutum bitiyor ancak avea online islemlerde taahutum bitmis gibi gorunuyor. Sizce şimdiden avea musteri hizmetlerini sıkıştırmaya başlayım mı yokaa 26'sını mı beklemeliyim?

Bence fatura kesim tarihini,yani taahhütün bitmesini bekleyin Hocam...Zaten şu an var olan ve devam eden bir taahhütün üstüne bir taahhüt daha verilmesi biraz mantıksız geliyor.Ki zaten taahhüt ayınız dolmadı diyip size geçiştirme cevap verebilirler.Zaten ne zaman taahhüt verseniz ve indirimi alsanız aynı o ay içerisinde hemen indiriminiz başlıyor...Diğer ayı beklemiyor yani...Bence Ekim ayı içerisinde arayın ve indirim isteyin.Aldığınızda zaten ekim ayı faturanıza indirim yansır ve 12 ay devam eder.İyi forumlar...

• quote:

Orijinalden alıntı: DRaGoRYoN

quote:

26 eylulde taahutum bitiyor ancak avea online islemlerde taahutum bitmis gibi gorunuyor. Sizce şimdiden avea musteri hizmetlerini sıkıştırmaya başlayım mı yokaa 26'sını mı beklemeliyim?

Bence fatura kesim tarihini,yani taahhütün bitmesini bekleyin Hocam...Zaten şu an var olan ve devam eden bir taahhütün üstüne bir taahhüt daha verilmesi biraz mantıksız geliyor.Ki zaten taahhüt ayınız dolmadı diyip size geçiştirme cevap verebilirler.Zaten ne zaman taahhüt verseniz ve indirimi alsanız aynı o ay içerisinde hemen indiriminiz başlıyor...Diğer ayı beklemiyor yani...Bence Ekim ayı içerisinde arayın ve indirim isteyin.Aldığınızda zaten ekim ayı faturanıza indirim yansır ve 12 ay devam eder.İyi forumlar...

Kesinlikle haklisiniz. Cevabiniz icin tesekkurler.

• quote:

Orijinalden alıntı: suicide

quote:

Orijinalden alıntı: drmelihx

Yeni nesilci kimse kalmadımı ben hala kullanıyorum..Yalnız sınırsız internet diyor fakat 2gb internet var görünüyor nedendir acaba???

yeni nesil 500 ü 25 liraya kullanıyorum bende hala. 2 gb akn var daha sonra hız 128kbps ye düşüyor.

Tşk 2 gb bitince faturam şişmeyecek güzel bir haber:-) Yeni nesil forever diyorum bende hala..
  • Bilen bir arkadas var mi sim kartlar neden 2 ye ayrilmis faturali ve faturasiz sim kart diye . tum gsm operatorlerinde ayni durum

• Beyler bu tarife gibi sınırsız internet paketli tarife cikmadi mi ya kac sene oldu sıkıldım aveadan bugunde taahutum bitiyor ama sanirim hala daha avantajlisi yok

• ~Lion King~ kullanıcısına yanıt
    en iyisi bu .daha iyisi çıkarsa buraya yazarız şu tarifeye geçelim diye.. ama şu ana kadar daha çıkmadı .
    valla sınırlı 10 gb aynı fiyata verseler ben geçmem. sonuçta yarım saatte bitebilir. hele çift taşıyıcı 4g 5g hızın olursa hiç yanlışlıkla video dosyası açma.1 ay internetsiz kalırsın. ama 128 kbps her zaman iş görür. watsapp gibi programlarda sürekli online sın,konuş mesajlaş, twitter da gez,bankacılık falan her türlü işini halledersin. telefonla dışarda gezerken internet sorunun yok... 256 kbps çıkana kadar en iyisi bu..

• quote:

Orijinalden alıntı: dijitalbaskı

en iyisi bu .daha iyisi çıkarsa buraya yazarız şu tarifeye geçelim diye.. ama şu ana kadar daha çıkmadı .
    valla sınırlı 10 gb aynı fiyata verseler ben geçmem. sonuçta yarım saatte bitebilir. hele çift taşıyıcı 4g 5g hızın olursa hiç yanlışlıkla video dosyası açma.1 ay internetsiz kalırsın. ama 128 kbps her zaman iş görür. watsapp gibi programlarda sürekli online sın,konuş mesajlaş, twitter da gez,bankacılık falan her türlü işini halledersin. telefonla dışarda gezerken internet sorunun yok... 256 kbps çıkana kadar en iyisi bu..

Aynı fikirleri paylaşıyoruzda avea nın evin icinde sinyalinin azalması hatta 3G sini neredeyse hic full görememem başka alternatif aratti ancak haklisiniz. Yine bu tarifeyle devam edilmeli.

• Avea dan bu tarifeyi bitirme hareketleri..

Gecen sene taahutsuz fiyati 35 tl olan yeni nesil 500 tarifesi şuan taahutsuz 48.9 tl olarak gorunuyor. 1-2 ay icinde taahutle indirim vermezlerse bu paraya daha fazla çekemem bu çekim kuvvetini...

• quote:

Avea dan bu tarifeyi bitirme hareketleri..

Gecen sene taahutsuz fiyati 35 tl olan yeni nesil 500 tarifesi şuan taahutsuz 48.9 tl olarak gorunuyor. 1-2 ay icinde taahutle indirim vermezlerse bu paraya daha fazla çekemem bu çekim kuvvetini...

48.9 mu ödüyorsunuz şuan hocam?
  • quote:

Orijinalden alıntı: suicide

quote:

Avea dan bu tarifeyi bitirme hareketleri..

48.9 mu ödüyorsunuz şuan hocam?

26 sında son kez taahutlu fiyatı ödedim ve şuan avea sitesinde güncel faturam 48.9 tl gorunuyor. Ek olarak hic bir paket yok sadece tarife neyse o...

• ~Lion King~ kullanıcısına yanıt
    anladım, siz söyleyince baktım bende de 51TL gözüküyor şuan (5tl lik başka bir paket var) %25 indirim ile. geçen ay 25 vermiştim, fatura kesimde 30a düşmesini bekliyorum açıkçası
  • 
Sayfa: önceki 261262263264265
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.