Şimdi Ara

Ekonomik Faturasız Türk Telekom Tarifeleri [ANA KONU] (261. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.388
Cevap
20
Favori
253.690
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 259260261262263
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ferhatunal66

Valla yeni nedil ciktigindan beri kullaniuorum daha faturada kurus fazla gelmedi woops sinirsiz degil interneti istedigi kadar yeni nesilin tahtini sallasin yeni nesilin yeri ayrii

Yeni nesilin yerini tutacak daha tarife dogmadi. Umarim bitirmezler bu tarifeyi cunku adamlar ciddi anlamda bizden kar etmiyorlar hele birde taahutluyse

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ~Lion King~

quote:

Valla yeni nedil ciktigindan beri kullaniuorum daha faturada kurus fazla gelmedi woops sinirsiz degil interneti istedigi kadar yeni nesilin tahtini sallasin yeni nesilin yeri ayrii

Yeni nesilin yerini tutacak daha tarife dogmadi. Umarim bitirmezler bu tarifeyi cunku adamlar ciddi anlamda bizden kar etmiyorlar hele birde taahutluyse

bitiremezler. eğer şirketlerin tarife bitirebilmek gibi bir lüksü olsa en başta tt ev telefonlarındaki standart tarifeyi kaldırırdı. adamlar kırk takla atıyorlar kullanıcıyı kandırıp başka tarifelere geçirmek için...
  • quote:

Orijinalden alıntı: suicide

quote:

quote:

bitiremezler. eğer şirketlerin tarife bitirebilmek gibi bir lüksü olsa en başta tt ev telefonlarındaki standart tarifeyi kaldırırdı. adamlar kırk takla atıyorlar kullanıcıyı kandırıp başka tarifelere geçirmek için...

Umarim dediginiz gibi olur ölünceye kadar bile kullanabilirim bu tarifeyi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ~Lion King~ -- 9 Mayıs 2014; 14:07:14 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >

• quote:

Beyler konu ölmesin ya yeni nesil 500ü yuzde 50 indirim ile kullaniyorum. Bu ay 14.8 tl fatura geldigi icin sonraki aya ertelendi

aynen konu ölmesin senin tarife pahalıymış kardeş ben yeni nesil 1000 kullanıyorum 1000dk 2000sms 2gb interner 14,25tl :) ama indirimlerim bitmek üzere bir iki ay kaldı ne yapacam bilmiyorum :(
  • evet bu tarife bizi gömecek sanırım :) . ben de % 25 ile kullanıyorum aylık 25 tl ye. bana göre en iyisi hala bu. woops ta falan direkt 128 e düşmüyor + 1 gb yükleniyo falan ondan sonra düşüyor .alengirli biraz. bizim tarife temiz. tehlike yok. kıymetini bilelim tarifenin, 256 kbps çıkmadan ben tarife değiştirmem kolay kolay...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dijitalbaskı -- 3 Nisan 2014; 13:03:10 >
  • Efsane tarifeye saygı!!!
  • Yeni nesil 500 Ekstra tariesindeyim. Benim cihaz taahütüm de vardı. O da bu ay bitti. Bakalım bize dönüş olacak mı. Yoksa benim mi aramam gerekli indirim istemek için.

Ayrıca Bu tarifeyi kolay kolay bırakıp başka tarifeye geçmeyi düşünmüyorum. Bu haliyle bile mükemmel yani. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: yesil_dev

Yeni nesil 500 Ekstra tariesindeyim. Benim cihaz taahütüm de vardı. O da bu ay bitti. Bakalım bize dönüş olacak mı. Yoksa benim mi aramam gerekli indirim istemek için.

Ayrıca Bu tarifeyi kolay kolay bırakıp başka tarifeye geçmeyi düşünmüyorum. Bu haliyle bile mükemmel yani. :)

Avea musteri hizmetlerini arayin, onceden taahutum vardi ucuzdu şimdi hem pahali hemde cekmiyor. Hattimi baskasina tasiyacagim diyin hat iptali isteyin. Onlar hat iptalini onayiniz olmadan gerceklestirmezler. Hat iptali talebinden sonra size bir kac gun icinde donecekler ve taahutunuz hayirli olsun :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ~Lion King~ -- 7 Nisan 2014; 18:42:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokhan91

quote:

Beyler konu ölmesin ya yeni nesil 500ü yuzde 50 indirim ile kullaniyorum. Bu ay 14.8 tl fatura geldigi icin sonraki aya ertelendi

aynen konu ölmesin senin tarife pahalıymış kardeş ben yeni nesil 1000 kullanıyorum 1000dk 2000sms 2gb interner 14,25tl :) ama indirimlerim bitmek üzere bir iki ay kaldı ne yapacam bilmiyorum :(

Hocam o nasil oluyor sizinkinin taahutsuz fiyati 40tl benimkinin 30tl. Ben en yuksek yuzdeli indirimi aldim(%50) size %75 indirim filan mi verdiler?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ~Lion King~ -- 7 Nisan 2014; 18:46:12 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: gokhan91

quote:

Hocam o nasil oluyor sizinkinin taahutsuz fiyati 40tl benimkinin 30tl. Ben en yuksek yuzdeli indirimi aldim(%50) size %75 indirim filan mi verdiler?

bi aradılar %50 verdiler iki üç gün sonrada bi mesaj geldi %25 hattınıza yüklenmiştir diye :)

• Benim normal taahhüt sürem bitti. 2 haftaya da indirimden kaynaklı yenilenen taahhüt bitecek. Umarım yine indirim kaparız
  • quote:

Orijinalden alıntı: dEs_

Benim normal taahhüt sürem bitti. 2 haftaya da indirimden kaynaklı yenilenen taahhüt bitecek. Umarım yine indirim kaparız

Indirim kapabildiniz mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Benim normal taahhüt sürem bitti. 2 haftaya da indirimden kaynaklı yenilenen taahhüt bitecek. Umarım yine indirim kaparız

Indirim kapabildiniz mi?

Arayan olmadı bekliyoruz

• Arkadaslar yeni nesil 500 ya da 1000 tarifesine numara tasimayi dusunuyorum %50 indirimi nasil alabilirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ckm

Arkadaslar yeni nesil 500 ya da 1000 tarifesine numara tasimayi dusunuyorum %50 indirimi nasil alabilirim

bu tarifelere geçiş çok uzun zamandır yok, woops a bakabilirsiniz.
  • quote:

quote:

quote:

Indirim kapabildiniz mi?

Arayan olmadı bekliyoruz

Musteri hizmetlerini arayin, telefonum cekmiyor hat iptali istiyorum deyin. Onayinizi almadan iptal etmezler zaten. Talebinizi alacaklar 2-3 gun sonra size indirim ile geri donecekler. Aynisi benim basima geldi :)

• quote:

quote:

quote:

quote:

Indirim kapabildiniz mi?

Arayan olmadı bekliyoruz

Musteri hizmetlerini arayin, telefonum cekmiyor hat iptali istiyorum deyin. Onayinizi almadan iptal etmezler zaten. Talebinizi alacaklar 2-3 gun sonra size indirim ile geri donecekler. Aynisi benim basima geldi :)

Güzel teknik :) tam olarak süre dolsun denerim teşekkürler.

• BeN O Çamuru yaptım, bi cacık çıkmadı.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Indirim kapabildiniz mi?

Arayan olmadı bekliyoruz

Ben hamle yapmadan az önce kendileri aradılar.
    1 yıl kalma sözüne aynı fiyattan devam etmek ister misiniz dedi bağyan. Bende olur dedim 1 yıl daha %25 indirimle yola devam edelim bakalım.
    1000 dk 2000 sms 2 gb net 33.50 lira bence gayet iyi.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Indirim kapabildiniz mi?

Arayan olmadı bekliyoruz

Ben hamle yapmadan az önce kendileri aradılar.
    1 yıl kalma sözüne aynı fiyattan devam etmek ister misiniz dedi bağyan. Bende olur dedim 1 yıl daha %25 indirimle yola devam edelim bakalım.
    1000 dk 2000 sms 2 gb net 33.50 lira bence gayet iyi.

Hayirli olsun gayet guzel bir fiyat

• 
Sayfa: önceki 259260261262263
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.