Bildirim
Ekotto QPR'a Kiralandı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Müzmin sakat -
Ne Ekottosu ne Kadleci. Senin elinde Türkiye'nin net en iyi sol beki var. Adam her maç yedek. Marcelo falan var sanarsın yerinde -
quote:
Orijinalden alıntı: Paşa Hazretleri
Ne Ekottosu ne Kadleci. Senin elinde Türkiye'nin net en iyi sol beki var. Adam her maç yedek. Marcelo falan var sanarsın yerinde
Ekotto lan bu Ekotto. Alırsın mis gibi Hasan'a da bir şeyler öğretir. Sen de öyle bi bahsediyon ki sanki Marcelo. Jesus lan işte. -
quote:
Orijinalden alıntı: Fidel Castro
quote:
Ne Ekottosu ne Kadleci. Senin elinde Türkiye'nin net en iyi sol beki var. Adam her maç yedek. Marcelo falan var sanarsın yerinde
Ekotto lan bu Ekotto. Alırsın mis gibi Hasan'a da bir şeyler öğretir. Sen de öyle bi bahsediyon ki sanki Marcelo. Jesus lan işte.
12/13 08.09.2012 04.01.2013 Diz yaralanmasi
11/12 12.04.2012 10.08.2012 omuz yaralanmasi
10/11 09.10.2010 15.10.2010 Diz yaralanmasi
07/08 02.11.2007 01.06.2008 Diz yaralanmasi
07/08 03.08.2007 16.09.2007 Diz yaralanmasi
Son iki sezonda ne sakatlıklar yaşamış. Bizim Hasan Alimiz tek devrede 40 maç oynuyor. Her maç da deli gibi koşuyor.
-
ekotto dan bi yol olmaz, olsa totnım yollamazdı -
İlgilendiğimiz sol beklere bak ya Kadlec bize geldi kadroya giremiyor, Ekotto 2.lig takımına kiralanmış, Ziegler Sassuolo'da. HAK'a yazık oluyor. Adam her yıl 40+ maç yapıyo tek başına sakatlansa doğru düzgün adam yok. -
quote:
Orijinalden alıntı: designr
ekotto dan bi yol olmaz, olsa totnım yollamazdı
Tottenham'da forma giyemeyen adam bizde de mi giyemiyor? Sigurdson Holtby Defoe bize gelse takımın kilit adamı olur ama Totte'de yedek. -
quote:
Kesinlikle katılıyorum. Elimizde TR'nin en iyi sol beki var biz Kadlece 5 milyon euro verip Caner'i solbek oynatalım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Fidel Castro
quote:
Orijinalden alıntı: designr
ekotto dan bi yol olmaz, olsa totnım yollamazdı
Tottenham'da forma giyemeyen adam bizde de mi giyemiyor? Sigurdson Holtby Defoe bize gelse takımın kilit adamı olur ama Totte'de yedek.
tam anlatamadım ekotto yu rotasyonda bile düşünmüyorlar demek istedim, sigurrson holtby defoe bu 3üde uzun maratonda fırsat kesin bulacak ama avb ekotto yu yedekte bile düşünmüyor. sakatlıkları ve performanssız olması sıkıntı risk olurdu almak, oynayan adam diye kadleci aldık onda patladık o ayrı konu -
Tamam ismi var ama ya gerisi. Alırdık bu adamı sakatlanır Hasan yine tek başına kalırdı. 1. devre bittiğinde yine Hasan'ın yükü azalsın diye sol bek arar dururduk. -
elinde hasan varken kadlec,zadlec,ekotto,kekotto ararsan böyle patlar aldığın adam elinde -
geçen championship maçı izledim nasıl profesyonel stadlarda nasıl profesyonelce oynuyorlar
yani bi akhisar sivas maçına bakıyorum adamlar ibo orta açıyom gibi mahalle maçı gibi oynuyorlar
ayrıca championship bizim ligden değerli bolton,blackburn,wigan,birmingham bunları 3 büyüklerimiz bile ıkına sıkına yener bence -
quote:
Orijinalden alıntı: Beyinsiz Adam
geçen championship maçı izledim nasıl profesyonel stadlarda nasıl profesyonelce oynuyorlar
yani bi akhisar sivas maçına bakıyorum adamlar ibo orta açıyom gibi mahalle maçı gibi oynuyorlar
ayrıca championship bizim ligden değerli bolton,blackburn,wigan,birmingham bunları 3 büyüklerimiz bile ıkına sıkına yener bence
/> -
quote:
Orijinalden alıntı: Beyinsiz Adam
ayrıca championship bizim ligden değerli bolton,blackburn,wigan,birmingham bunları 3 büyüklerimiz bile ıkına sıkına yener bence
-
yabancı fazlalığından dolayı sowun yedek kaldığı ortamda fazlalık olurdu kadlec bile fazla içerde caner dışarda hasan ali ligi götürür
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Beyler, Beyinsiz Adam'ı alıntılamayın lütfen adamı blokladığım halde mesajlarını görüyorum.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X